-
Vaša strana
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
Macedonia Ohrid |
23.01.2009 13:19 |
|
Siberian |
13.02.2009 18:19 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreamerns
(Poruka 6904)
Ufff...ako je tako, onda bolje da smo vamo....ne bi mi prijalo jos jedno bombardovanje.
|
nisi citao kad je izjavio da mu je drago sto je klintonova administracija podelila yu-balkan na 6-7 zemalja ...i kako je ponosan i srecan sto je kosovo nezavisno kao da ljudi su dobili prava...:bravo::smrc::gun:
|
dreamerns |
13.02.2009 23:20 |
A sta da ti kazem....mrzim demokrate i tamo i vamo. Predstavljaju se uvek da su nesto dobro, a iznutra su truliji od najzesce konkurencije. Tako je kanda svuda.
Generalno, otkada sam stigao u ovu drzavu, izbegavam politiku. Posvetio sam celu mladost njoj (bio sam zesci aktivista...nisam samo pricao ovo ili ono, nego stvarno radio da promenim nesto). Sada mi je dosta svega. Zelim da budem pravi amerikanac, da ne znam ni ko mi je predsednik. Kada gledam tv, to ce biti filmovi, ili discovery, ili food network....nikakva politika. Ja 2 zivota za to vise nemam.
Licno, suvise mi je smesno verovati da ce sada sve da procveta u Americi...stigao toboz neki spasilac Obama....dajte ljudi, ne budimo naivni. Meni se covek svidja samo zato sto ne zelim da mi predsednik bude....pa...glup, retardiran i zao....ovaj bar ima nekog sarma.
|
landlord |
13.02.2009 23:46 |
kao sto dreamer rece... politika ajd zdraaaaavooo...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreamerns
(Poruka 7516)
Zelim da budem pravi amerikanac, da ne znam ni ko mi je predsednik. Kada gledam tv, to ce biti filmovi, ili discovery, ili food network....nikakva politika. Ja 2 zivota za to vise nemam.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik landlord
(Poruka 7517)
politika ajd zdraaaaavooo...
|
Potpuno se slazem s vama i zaista to jako zelim. Koliko god se ovde trudio da me vise to ne interesuje (da i ja sam budala nekada bio politicki aktivan) ne mogu da okrenem domaci kanal ili novine a da mi to ne zasmeta i tangira zivce.
Pa sta da vam kazem, mislim vama koji ste vec tamo pa ste mozda i propustili nesto... u zadnja 2 dana u skupstini se pobili radikal i naprednjak, Velja sirio nacionalnu mrznju prema Rasimu a zatim pao kuci i zavrsio na urgentnom, poginula 4 radikala, opstrukcija skupstine redovna, Tijanic trazi pare za prenose skupstine... ja vise stvarno ne mogu.
Edited:
ako smatrate da se bilo sta spomenuto kosi sa pravilima foruma brisite, nije mi namera da nekoga favorizujem niti bilo koga osudjujem, jednostavno me vise ne interesuju. Imena sam samo spomenuo zbog aktuelnih desavanja i apsolutno su mi svi isti, podjednako ih volim :1072:
|
steficacvek |
14.02.2009 07:59 |
Joj kseze ne mogu da ne odgovorim. Prije par dana smo dobili B92 na kablovskoj, i ove dane me toliko zabavljaju sjednice skupstine Srbije... Nas cirkus mi je vec dosadio odavno, pa imam osvjezenje - novi cirkus je stigao u nas grad! :grin:
Naravno, sve je to daleko od smjesnog, ali ko vise na ovim prostorima ozbiljno moze to posmatrati i ostati iole normalan. A opet, situacija u nasim drzavama je takva da ne smijes dopustiti sebi da budes apolitican ... :smrc:
|
malasestra |
16.02.2009 14:00 |
|
kaneolopa |
16.02.2009 15:46 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik malasestra
(Poruka 7527)
|
Politiku koji ovaj predsednik vodi jako puno ljudi podrzava a ti pripazi na jezik koji korsitis jer ovde "crnac" JESTE UVREDA!
|
dreamerns |
16.02.2009 15:59 |
|
obama je samo jos jedan ( edited) koji radi za interese sistema, koji pak nije, niti ce ikada biti u sluzbi naroda, vec iskljucivo i samo u sluzbi krupnog kapitala. sa obamom se bas nista nece promeniti. na tu pricu mogu da se primaju samo deca i lakoverne budale.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:19. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.