ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prva koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   kada se moze ocekivati prva koverta ? (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=649)

pekka 07.04.2010 09:39

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dreadnot (Poruka 14830)
Mala digresija... da li si znao da je 20 april Hitlerov rodjendan? Igrom slucaja i moja keva je rodjena na taj dan, pa znam... nije da ima neke slicnosti, nego onako... :-)))

Mislim, . . . . sta reci? :blink:

dmi 07.04.2010 10:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dreadnot (Poruka 14830)
Mala digresija... da li si znao da je 20 april Hitlerov rodjendan? Igrom slucaja i moja keva je rodjena na taj dan, pa znam... nije da ima neke slicnosti, nego onako... :-)))

nisam znala, ali sad svakako necu ni zaboraviti :==D:

ferrigno 07.04.2010 20:46

Svaki dan od početka mjeseca gledam u poštanski sandučić (makar A4 koverta ne stane u njega). :D

I have a good feeling! ;)
Sretno svima.

PS: čak sam i curu pomalo naviknuo na ideju o mogućem (zajedničkom) odlasku.

eva 13.04.2010 16:05

Evo i mene pocinjem da obilazim forum redovno kao i prosle godine u ovo vreme. Nadam se pismu. Prijavljujem se vec nekoliko godina. Drzim nam palceve svima!

ISTRIJANKA 14.04.2010 22:11

Citat:

Prvobitno poslao korisnik pekka (Poruka 14773)
Ovih dana sam vec napisao u nekoj od tema vezanih za DV 2011, da sam ja bio taj srecnik koji je otvorio sezonu "belih koverata" prosle godine za DV 2010.
Bilo je to tacno 12.05.2010., sa veoma niskim brojem dosijea (case num.2XXX).
Samo jos malo strpljenja i pocece da stizu. Srecno:grin:

Puno hvala na utjehi jer sam stvarno napeta ZAHVALJUJEM:bigkiss:

landlord 16.04.2010 15:08

Iduce sedmice mozete ocekivat koverte.

Poceli su slati iste juce.

poz.

Marko3 16.04.2010 15:30

Hvala na inf.Sretno svima!

milena_ns 16.04.2010 16:43

Citat:

Prvobitno poslao korisnik landlord (Poruka 15013)
Iduce sedmice mozete ocekivat koverte.

Poceli su slati iste juce.

poz.

E sad tek pocinje nestrpljenje i 24/7 opsedanje postanskog sanduceta. :da:

P.S. A gde pise taj info?

dragance 16.04.2010 18:56

Verovatno je mislio na ovo
Citat:

Just called the KCC and Yes they told me the same...
They started to send the Nl for all regions (AS/SA/OC/EU/AF) in same time yesterday ....
So next week We might have some great news coming from the US......!!!!
Keep it up !!!! POSITIVITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mada ja mislim da ce prvi srecnici malo vise cekati od nedelju dana da pristignu koverte.

pekka 16.04.2010 19:40

Svakako u sledece dve ili tri nedelje treba ocekivati prve rezultate.:bravo:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:15.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.