-
Prva koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
Bockyman |
02.05.2011 19:18 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik isabelle
(Poruka 22589)
pa ja mislim da intervju pocinju od oktobra ove godine, nece prije, ili se varam?:blink:
Molila bih za misljenje, da li je kasno za update statusa sa single na married, krajem juna, da ih obavijestim krajem juna da sam se udala...??? Mislim da ne bi trebalo biti ali opet....zabrinuta sam malo za to...
|
неко је на форуму писао да је прву коверту добио маја 2010. (генерација 2011.) а да им је послао формуларе јануара 2011!!!
и добио другу коверту ваљда сада скоро, априла месеца...
по тој причи, не би било касно да крајем јуна пошаљеш своје формуларе са новим статусом, али што неко већ рече, можете одмах да се венчате, а весеље правите крајем јуна....:;d:
|
Isabelle |
02.05.2011 19:20 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik NadjaM
(Poruka 22591)
Ne znam zasto cekate kraj juna za vencanje.
Ako je zbog svadbe,pravite vi svadbu krajem juna,a u opstini se vencajte sto pre da imate crno na belo:;D:,a lako cete za slavlje:harmonik:
Ako je neki drugi razlog,onda je najbolje da se raspitas u ambasadi sto pre.Oni ce ti reci sta je ispravno i najbolje.
Puno srece:grin:
|
Razlog je sto moj decko trenutno nije tu, i dolazi tek pocetkom juna, a ne mogu bez njega zakazati..u tome je problem, da je ovdje sutra bismo se uzeli...Ali ovako najranije mozemo u junu...To ce biti 3 mjeseca prije intervjua..
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Isabelle
(Poruka 22596)
Razlog je sto moj decko trenutno nije tu, i dolazi tek pocetkom juna, a ne mogu bez njega zakazati..u tome je problem, da je ovdje sutra bismo se uzeli...Ali ovako najranije mozemo u junu...To ce biti 3 mjeseca prije intervjua..
|
Pa ne ostaje ti drugo nego da kontaktiras ambasadu i raspitas se kod najmerodavnijih.
A vencati se mozete cim on dodje,verovetno radnim danima nije neka navala,pa se moze zakazati i par dana ranije,a kod nas radi i ono mito-korupcija,veze i kanapi pa organizuj nesto na tu foru
:;D:
|
Isabelle |
02.05.2011 19:46 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik NadjaM
(Poruka 22597)
Pa ne ostaje ti drugo nego da kontaktiras ambasadu i raspitas se kod najmerodavnijih.
A vencati se mozete cim on dodje,verovetno radnim danima nije neka navala,pa se moze zakazati i par dana ranije,a kod nas radi i ono mito-korupcija,veze i kanapi pa organizuj nesto na tu foru
:;D:
|
Pa potrudicemo se da dobijem termin u roku nekoliko dana, u tom slucaju ide im obavijest ni mjesec dana nakon sto su dobili prvu kovertu, mislim da je to sasvim solidno, na vrijeme..
|
Isabelle |
03.05.2011 10:50 |
Zna li neko da li je moguce dobiti termin za vjencanje u opstini prije zakonskog roka od 30 dana...Nama je zurba, dragi nije tu, a kad dodje moze doci samo zbog toga...Da li postoje neki izuzeci...
|
jedan.od.nas |
03.05.2011 11:16 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Isabelle
(Poruka 22647)
Zna li neko da li je moguce dobiti termin za vjencanje u opstini prije zakonskog roka od 30 dana...Nama je zurba, dragi nije tu, a kad dodje moze doci samo zbog toga...Da li postoje neki izuzeci...
|
Naravno da, Da ;-) Otiđi kod matičara, ponesi čokoladu, budi fina (ma kakvi da su oni prema tebi) i pitaj. Ako ne može, predloži da ti eto kao samo rezervišeš termin, a dečko čim stigne doći ćete da potvrdite, objasni i realne razloge isl. Zatim ih počasti;-P Čokolada je najkoruptivniji proizvod od kad je svijeta ;-) Šta sam sve sredio na osmeh i čokoladu ehhhhhhh
|
Mladozenja |
03.05.2011 20:25 |
Svadbena zvona.....
Izvucen sam ove godine posle mnogo pokusaja......
ali sada tek krecu male muke....
Zeleo bih da pomognem drugarici da i ona dobije zelenu kartu i podje samnom. Naravno jedini nacin je da se vencamo......
Interesuju me sta vi mislite o tome? Kakvi su rizici? Da li to raditi ili ne?
|
Isabelle |
03.05.2011 20:30 |
Ja licno se ne bih igrala sa tim, u zelji da pomognes mozes napraviti veci problem, ako vas otkriju ide zabrana ulaska..itd...To je samo moje licno misljenje..
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mladozenja
(Poruka 22729)
Izvucen sam ove godine posle mnogo pokusaja......
ali sada tek krecu male muke....
Zeleo bih da pomognem drugarici da i ona dobije zelenu kartu i podje samnom. Naravno jedini nacin je da se vencamo......
Interesuju me sta vi mislite o tome? Kakvi su rizici? Da li to raditi ili ne?
|
Rizici ce biti jedino u vasim personalnim odnosima, ziveti odredjeno duze vreme sa osobom u "pogresnom" statusu u tvom zivotu. Pa onda obavezno dolazi "razvod".... komplikovano i neprijatno...komplikovano vise nego sto mislis....jednom daaaavno prosao kroz to, nije mi se svidelo nimalo!
|
Isabelle |
03.05.2011 20:34 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Score
(Poruka 22733)
..jednom daaaavno prosao kroz to, nije mi se svidelo nimalo!
|
Ma hajde......:woohoo::woohoo::woohoo::woohoo:....... ..........................
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:47. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.