ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Druga koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=4)
-   -   druga koverta za dv 2011 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=731)

Bode 02.09.2010 14:12

Hvala aco. Proveri sa ambasadom. Mozda su oni dobili tvoje papire.

Score 02.09.2010 19:11

Citat:

Prvobitno poslao korisnik aco (Poruka 17845)
cestitke Bode i Score :bravo:
meni jos nije stigla :no: iako sam broj 1*** a vratio prvu kovertu 08.06.

Hvala! I da, stvarno, ako se koverta negde zagubila, ne bi bilo lepo da propustis interview!! Zovi ambasadu obavezno!

celestine 03.09.2010 15:29

Da li biste mogli da napisete ko je sve dobio 2. kovertu.....? I odakle ste? Moj CN je 11xxx a nije mi jos stigla druga koverta. Da li treba da se brinem...?

dmi 04.09.2010 10:46

Citat:

Prvobitno poslao korisnik celestine (Poruka 17854)
Da li biste mogli da napisete ko je sve dobio 2. kovertu.....? I odakle ste? Moj CN je 11xxx a nije mi jos stigla druga koverta. Da li treba da se brinem...?

posalji mejl u Kentaki i pitaj ih sta se desava sa drugom kovertom

spectra 04.09.2010 20:49

Citat:

Prvobitno poslao korisnik celestine (Poruka 17854)

Ma prati samo Visa Bulletin kad ce tvoj broj da dodje na red.
Pretpostavljam da jos nisu ni poceli slati druge koverte za brojeve iznad 9600..

Gugly 22.09.2010 13:06

Moj broj je 11 1** , i jos ne stize nista..
Sredinom maja sam dobio pismo od KCC-a, a odovor poslao krajem maja, obicnom postom, iz glavne poste u Bg-u..
Al' kao nadam se da ce stici i druga koverta..
Malo me, doduse, brine jer tamo na obrascu koji sam slao kao odgovor na njihovo 1. pismo, gde je trebalo napisati adresu na kojoj cu stanovati u US, ja stavio: N/A. (Vodjen logikom kao 'Pa otkud znam tacno gde cu stanovati'..A mogao sam 'ladno da stavim adresu prijatelja u NY..kreten!)
Ne znam ima li smisla da sad saljem e-mail, kao dopunu tom obrascu, u kom bih naveo tu adresu...?

Gugly 22.09.2010 13:11

Citat:

Prvobitno poslao korisnik spectra (Poruka 17868)
Ma prati samo Visa Bulletin kad ce tvoj broj da dodje na red.
Pretpostavljam da jos nisu ni poceli slati druge koverte za brojeve iznad 9600..

Izvini, samo jedno pitanjce..A kako vi znate tacan datum kad su oni vama poslali pismo? Vidim da ti ovde dole stoje svi datumi prijema i slanja prepiske sa KCC-om..
I koji je to nacin slanja, da dobijas tacnu informaciju kad je stigao tvoj koverat?
Nisam znao da to moze, inace bih poslao i ja tako..Tja! :/

Kako ja sada uopste mogu da budem siguran da je moje pismo njima stiglo!? :(
Moze li se to ikako proveriti?

Izvin'te ako smaram sa pitanjima koja su vec vise puta odgovorena..Danas se prijavih na sajt..

celestine 22.09.2010 13:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Gugly (Poruka 18138)
Sredinom maja sam dobio pismo od KCC-a, a odovor poslao krajem maja, obicnom postom, iz glavne poste u Bg-u..
Malo me, doduse, brine jer tamo na obrascu koji sam slao kao odgovor na njihovo 1. pismo, gde je trebalo napisati adresu na kojoj cu stanovati u US, ja stavio: N/A. (Vodjen logikom kao 'Pa otkud znam tacno gde cu stanovati'..A mogao sam 'ladno da stavim adresu prijatelja u NY..kreten!)
Ne znam ima li smisla da sad saljem e-mail, kao dopunu tom obrascu, u kom bih naveo tu adresu...?

Moj broj je priblizan tvom, stvari su se odvijale slicnim tokom i u slicnom vremenskom intervalu, iz Bg sam i nisam jos dobila 2. kovertu. Poslala mail u KCC i odgovorili mi da se moj CN trenutno obradjuje i da ce tek za 10ak radnih dana poslati pismo u kojem ce me obavestiti o eventualno zakazanom inttervjuu u ambasadi. Tako da ja cekam. Mislim da stvarno nema mesta brizi i panici.

Score 22.09.2010 13:20

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Gugly (Poruka 18138)

E, nema veze, i ja sam stavio N/A na isto mesto..na oba mesta, gde cu biti i kome da salju GC i dobio sam drugo pismo. Ne panicite ljudi, bice sve u redu samo mi mali brojevi smo dobili za sad, krenuce, polako...Ako ste bas u frci, posle slanja druge koverte Kentaki nema vise nikakve veze sa vama, zovite ambasadu i saznacete jeli koverta negde na putu zastranila ili je jos nisu ni poslali, jer cete vi biti u kompjuteru nadlezne ambasade mnogo pre nego dobijete drugu kovertu.

spectra 22.09.2010 22:59

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Gugly (Poruka 18140)
Izvini, samo jedno pitanjce..A kako vi znate tacan datum kad su oni vama poslali pismo? Vidim da ti ovde dole stoje svi datumi prijema i slanja prepiske sa KCC-om..
I koji je to nacin slanja, da dobijas tacnu informaciju kad je stigao tvoj koverat?
Nisam znao da to moze, inace bih poslao i ja tako..Tja! :/

Kako ja sada uopste mogu da budem siguran da je moje pismo njima stiglo!? :(
Moze li se to ikako proveriti?

Izvin'te ako smaram sa pitanjima koja su vec vise puta odgovorena..Danas se prijavih na sajt..

Datum kada su oni poslali kovertu - to je datum s njihove koverte.
A ja sam svoju slala DHL-om, tako da znas u sat kad je dosla, a kamo li u dan.. :;D:

Ovdje imas formu maila kako mozes poslati upit o tvojoj posiljci.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:14.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.