-
Prva koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
Jas sam jedan od onih sta nisam socuvao confirm number,molim vas ako neko zna na koi nacin da saznam moj confirm number pisite mi na forumu.
Unapred vam hvala.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik nastob
(Poruka 23261)
Jas sam jedan od onih sta nisam socuvao confirm number,molim vas ako neko zna na koi nacin da saznam moj confirm number pisite mi na forumu.
Unapred vam hvala.
|
Ovo ce ti pomoci ako makar znas kako se zvao fajl ili u kom se folderu nalazio.
Skini sa neta:obrva: GetData Recover My Files Professional.:grin:
Nakon instalacije startujes i imas par opcija da izaberes npr: da trazi obrisane fajlove (moze da potraje ali 100% nalazi cak i ako si formatirao disk).
Ako ti ne bude jasno javi se.
Pozdrav
|
Stvarno iznenadjujuca i zalosna situacija,izvuceni nemojte da gubite nadu,nikad se ne zna,Sto se tice konfirmaciskog broja,mozda ce vam biti cudno,ali evo ja,iako sam vec u Americi jos uvek cuvam sve dokumente i mejlove u vezi lutrije(mozda i iz sentimentalnih razloga),ne brisem i ne bacam nista,iako znam da mi nece vise trebati.Puno srece 15 jula svima...
|
Ja se ne nadam iskren da budem izvukli su me posle 7 godina od 20miliona prijava, i sada da se nadam da ce me izvuci opet, znas kad? N I K A D, ovo je bila ta jedna jedina sansa i to je to.... this is the end!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik milos
(Poruka 23268)
Ja se ne nadam iskren da budem izvukli su me posle 7 godina od 20miliona prijava, i sada da se nadam da ce me izvuci opet, znas kad? N I K A D, ovo je bila ta jedna jedina sansa i to je to.... this is the end!
|
Ne mogu sa sigurnoscu da kazem, ali mislim da su sanse znantno bolje, jer ne izvlace nas medju tih 20 miliona, nego broj prijavljenih iz drzave / kvota za drzavu .Mi smo zapravo jedni drugima konkurencija :)
|
Isabelle |
15.05.2011 19:19 |
Sad su barem bolje sanse za ove koji budu izvuceni u Julu, a budi imali veliki CN, jer dosta dobitnika jednostavno nece ni znati da su dobili , jer ne mogu provjeriti, izgubljen confirmation number, pa samim tim ne mogu ni nastaviti proceduru...
Mislim da nas ceka jos iznenadjenja:naughty::naughty::naughty:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mirko86
(Poruka 23269)
Ne mogu sa sigurnoscu da kazem, ali mislim da su sanse znantno bolje, jer ne izvlace nas medju tih 20 miliona, nego broj prijavljenih iz drzave / kvota za drzavu .Mi smo zapravo jedni drugima konkurencija :)
|
Vidiš, o ovome nisam ni razmišljao.:obrva:
Baš me živo interesuje koliki broj ljudi aplicira iz Srbije a koja je kvota.
|
Mislim da je oko 10 000 prijavljenih na 330 i nesto mesta, tako nesto je bilo prosle godine.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mirko86
(Poruka 23272)
Mislim da je oko 10 000 prijavljenih na 330 i nesto mesta, tako nesto je bilo prosle godine.
|
Aha, hvala na obavestenju.Oko 3.3% :book:
Bas je lutrija.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:32. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.