ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Intervjui - 2014 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1322)

macodlak 17.08.2013 22:49

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Lena cali (Poruka 40187)
molim te mozes li mi to pokazati gde stoji, jer sam citala vise puta i ne vidim tako nesto. hvala

Ovo ti je visa bilten:
http://travel.state.gov/visa/bulleti...etin_1360.html

Izabereš -> "This month's visa bulletin" u ovom slučaju klikneš na "August 2013"
to će te odvesti na:
http://travel.state.gov/visa/bulleti...etin_6028.html
a na ovom biltenu te zanima tabela koja se nalazi pod:
B. DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY FOR THE MONTH OF AUGUST
gore navedeno polje ili polje B govori šta će biti za gore navedeni mjesec tj za jedan mjesec dana unaprijed.
...tu za Evropu u tabeli pogledaš šta piše u ovom slučaju piše "CURRENT" što znači da se svako ko je izvučen a nije još imao intervju može sam da ga zakaže u ambasadi, CURRENT se pojavi obično oko juna-jula. Ovo znači da u Avgustu 2013 svako ko je izvučen za DV2013 može da se prijavi za intervju.
Međutim da tu piše neki broj npr.8000 onda bi to značilo da će intervjui biti zakazani za one čiji je case number do broja 8000.
Za slučaj da ne znaš šta je CS ili Case Number... na ovome sajtu provjeriš da li si izvučen/a https://www.dvlottery.state.gov/ i obrazac koji ti izbaci na kojem piše ...You have been randomly... imas dio npr u mome slučaju Case Number: 2014EU00041***. Ovo znači da je moj case number 41*** (četrdeset-jedna hiljada i nešto).
Takođe, na tom istom sajtu dvlottery.state.gov kada dodje vrijeme tj. kada dodje do tvog CN u viza biltenu umjesto "You have been randomly" pisat će kada ti je intervju zakazan i kada to bude pisalo onda je vreme da nazoveš ambasadu i sa njima se dogovoriš oko intervjua.

Također, u viza biltenu imaš i polje
C. THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN SEPTEMBER
u toj tabeli vidiš koji CN će biti na redu dva mjeseca unaprijed.

kada odeš na http://travel.state.gov/visa/bulleti...etin_1360.html
postoji i opcija "Upcoming month's visa bulletin:" u ovom slučaju to je bilten za "September 2013" pod čijom stavkom C. THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN OCTOBER
Možemo za septembarski viza bilten vidjeti šta će biti dva mjeseca unaprijed to jeste za mjesec Oktobar u kojem počinje zakazivanje intervjua za one koji su izvučeni za DV2014 a to smo mi. Kao što vidiš pod Evropa piše 8000 što znači da će se na dvlottery.state.gov uskoro onima koji su do broja 8000 kada unesu svoje podatke umjesto "You have been randomly" pojaviti kada im je zakazan intervju!

pozZ

oskark 18.08.2013 02:48

Wow, 8.000 za Oktobar, to je dobar start, ne kao prosle godine:grin:

bojanso 19.08.2013 12:53

Opet mogu da pristupim nalogu na dvlottery-ju ali mi u odnosu na predjasnje stanje nema nikakvih promena niti nekih drugih informacija kao i kod svih ostalih. Cekamo dalje :D

Green2014 19.08.2013 13:18

Mene cudi jer sam nalazio postove ovde i na drugim forumima gde su ljudi dobijali 2NL posle 2-3 dana. Proslo je vise od toga (ako racunamo i vikend), a jos se niko nije pohvalio da je dobio. Bar bi neko trebao vec da dobije...:)

IgorMAD 19.08.2013 13:28

Da, bas je cudno ove godine, sve nekako kasni po par dana.
Nadam se da ce zato intervjui da idu brzo, odnosno sto veci CN-ovi da budu sto pre :)

Green2014 19.08.2013 13:44

Ovako... Zvao sam KCC da pitam kad ce ti Emailovi vec jednom :==D:
Nakon sto sam rekao CN, ime i prezima i datum rodjenja, ljubazna gospodja mi je rekla da treba da ocekujem email i promenu statusa tj. datum intervjua od sad pa do 30. avgusta.
To znaci da verovatno svi mi koji smo u 8000 za oktobar teba da dobijemo email do kraja ovog meseca.

bojanso 19.08.2013 13:48

Jer ko pita taj ne skita :D
Hvala na informaciji Green2014

Makovi 19.08.2013 14:29

Citat:

Prvobitno poslao korisnik robo (Poruka 40168)
Evo da se javim, provjerio sam na sajtu dv lottery nemam nikakvu promjenu, a sto se intervjua tice vjerovatno cemo mi i probijati led za dv2014, iskreno vec drhtim kao prut al budem opisao sta ikako :D

Dragi Robo, ako ti je tako lakše mi smo 1xx tako da ćemo možda ipak mi prvi??? Vidjet ćemo! Čini mi se da mi imamo najniži broj svih vremena??? Je li tko imao niži? Negdje smo ispali s popisa dobitnika u drugoj temi, upozorio sam na to. U svakom slučaju, koliko vidim, promjene još nema. Mislim da je Oskark napisao da je čak nakon desetak dana tek dobio mail, a status se promijenio 2 sata nakon toga? Lijepi pozdrav i sretno svima!

Makovi 19.08.2013 14:31

Usput, bravo i hvala green2014!! Good move ;-) haha

robo 19.08.2013 16:18

Cestitam makovi, mozda se sretnemo, al mi jos uvijek drhtimo,ono sta ako nesto krene po zlu, kako kaze izreka "prvi se macici uvodu bacaju". :D
A oni u kcc izgleda nisu platili internet pa nemogu ni poslat mail. :D:D

Lena cali 19.08.2013 16:18

Citat:

Prvobitno poslao korisnik macodlak (Poruka 40188)
Ovo ti je visa bilten:
http://travel.state.gov/visa/bulleti...etin_1360.html

Izabereš -> "This month's visa bulletin" u ovom slučaju klikneš na "August 2013"
to će te odvesti na:
http://travel.state.gov/visa/bulleti...etin_6028.html
a na ovom biltenu te zanima tabela koja se nalazi pod:
B. DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY FOR THE MONTH OF AUGUST
gore navedeno polje ili polje B govori šta će biti za gore navedeni mjesec tj za jedan mjesec dana unaprijed.
...tu za Evropu u tabeli pogledaš šta piše u ovom slučaju piše "CURRENT" što znači da se svako ko je izvučen a nije još imao intervju može sam da ga zakaže u ambasadi, CURRENT se pojavi obično oko juna-jula. Ovo znači da u Avgustu 2013 svako ko je izvučen za DV2013 može da se prijavi za intervju.
Međutim da tu piše neki broj npr.8000 onda bi to značilo da će intervjui biti zakazani za one čiji je case number do broja 8000.
Za slučaj da ne znaš šta je CS ili Case Number... na ovome sajtu provjeriš da li si izvučen/a https://www.dvlottery.state.gov/ i obrazac koji ti izbaci na kojem piše ...You have been randomly... imas dio npr u mome slučaju Case Number: 2014EU00041***. Ovo znači da je moj case number 41*** (četrdeset-jedna hiljada i nešto).
Takođe, na tom istom sajtu dvlottery.state.gov kada dodje vrijeme tj. kada dodje do tvog CN u viza biltenu umjesto "You have been randomly" pisat će kada ti je intervju zakazan i kada to bude pisalo onda je vreme da nazoveš ambasadu i sa njima se dogovoriš oko intervjua.

Također, u viza biltenu imaš i polje
C. THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN SEPTEMBER
u toj tabeli vidiš koji CN će biti na redu dva mjeseca unaprijed.

kada odeš na http://travel.state.gov/visa/bulleti...etin_1360.html
postoji i opcija "Upcoming month's visa bulletin:" u ovom slučaju to je bilten za "September 2013" pod čijom stavkom C. THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN OCTOBER
Možemo za septembarski viza bilten vidjeti šta će biti dva mjeseca unaprijed to jeste za mjesec Oktobar u kojem počinje zakazivanje intervjua za one koji su izvučeni za DV2014 a to smo mi. Kao što vidiš pod Evropa piše 8000 što znači da će se na dvlottery.state.gov uskoro onima koji su do broja 8000 kada unesu svoje podatke umjesto "You have been randomly" pojaviti kada im je zakazan intervju!

pozZ

Hvala ti puno na svim ovim detaljima. Pomogao si mi dosta.
Zanima me jos jedna stvar posle citanja tvoje poruke. Tamo gde mi pise "You have been randomly" nisam dobila nista jos uvek... a proverila sam B. DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY FOR THE MONTH OF AUGUST pise da Europe Current, 19000.... kao i za C. THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN SEPTEMBER , a ja sam CN 9***( devet hiljada itd) pa me znaima da li ja treba da mozda zovem ambasadu da proverimsta se desava.. oko toga mi nije jasno

OmerDz 19.08.2013 16:37

Citat:

Prvobitno poslao korisnik IgorMAD (Poruka 40133)
Ja na primer nemam nikog u USA, jos uvek pokusavam da nadjem neku adresu. Bojim se da me ne odbiju zbog toga.

Nisam bas upucen kad mogu sledeci put da se prijavim
od ovog Oktobra - Novembra ili ?
Jer cesto spominju 2014 godina i 2015 nije mi jasno to

petrojka1980 19.08.2013 16:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Lena cali (Poruka 40236)
Zanima me jos jedna stvar posle citanja tvoje poruke. Tamo gde mi pise "You have been randomly" nisam dobila nista jos uvek... a proverila sam B. DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY FOR THE MONTH OF AUGUST pise da Europe Current, 19000.... kao i za C. THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN SEPTEMBER , a ja sam CN 9***( devet hiljada itd) pa me znaima da li ja treba da mozda zovem ambasadu da proverimsta se desava.. oko toga mi nije jasno

Ovo su informacije za DV-2013 i intervjui se zavrsavaju septembra (kao sto i pise da su septembra svi current). Sto se tice DV-2014 intervjui pocinju od oktobra i u Visa Bulletin-u za septembar lepo pise da ce u oktobru biti intervjui do broja 8000. U sledecem bulletin-u koji izlazi sredinom septembra bi trebalo da ocekujes da upadnes u one ciji ce intervjui biti u novembru. Ovo CUT-OFF znaci da se tog meseca biti zakazani intervjui do tog broja.
Znaci, pratis sledeci bilten i onda bi u narednih 10-ak dana nakon njegovog objavljivanja trebao da stigne mail onima koji ce biti procesuirani za 2 meseca (tj u ovom slucaju novembra) i nakon toga ce doci i do promene statusa na dvlottery.state.gov. Znam da je ranije bilo price da nekima nije stigao mail a da im je promenjen status, ali koliko se secam za DV-2013 je svima stigao mail.

krle66 19.08.2013 16:54

Venčanje pre intervjua ?!!!!

Drugari, jedna molba,
Da li neko SIGURNO ZNA , da ako se venčam pre intervjua, Venčani list trebam slati za Kentaki, ili je dovoljno PONETI GA NA INTERVJU u Ambasadi sa sobom !?? Ja sam iz nepoznavanja američkog zakona , prilikom apliciranja napisao da sam oženjen, što i stvarno jesam 12 godina, imamo i dete ALI NISMO JOŠ VENČANI !! Jada sam zvao konzulat, samo su mi rekli da se moram venčati pre intervjua i DA ISTO TAKO POPUNIM DOKUMENTACIJU ZA KENTAKI..... ništa više. Zato sam u dilemi, šta uraditi sa Venčanicom, da li je slati za Kentaki ili ne, pošto planiram da se obavezno venčam pre intervjua. Molim samo one drugare koji SIGURNO ZNAJU ODGOVOR na ovu moju dilemu. Svima ostalima mnogo sreće i OSTVARENJE SNOVA !!!!

petrojka1980 19.08.2013 16:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik OmerDz (Poruka 40237)
Nisam bas upucen kad mogu sledeci put da se prijavim
od ovog Oktobra - Novembra ili ?
Jer cesto spominju 2014 godina i 2015 nije mi jasno to

Izvlacenje za DV-2014 je obavljeno 01.05.2013. a intervjui ce biti obavljeni u periodu oktobar 2013 - septembar 2014 (ovo je zapravo njihova fiskalna godina 2014). Sledece priavljivanje je za DV-2015 i u toku septembra ce izaci tacni datumi od koda do kada se moze prijaviti. Obicno je priavljivanje u toku oktobra i kaci i prvih par dana novembra.

petrojka1980 19.08.2013 16:59

Citat:

Prvobitno poslao korisnik krle66 (Poruka 40239)
Drugari, jedna molba,
Da li neko SIGURNO ZNA , da ako se venčam pre intervjua, Venčani list trebam slati za Kentaki, ili je dovoljno PONETI GA NA INTERVJU u Ambasadi sa sobom !?? Ja sam iz nepoznavanja američkog zakona , prilikom apliciranja napisao da sam oženjen, što i stvarno jesam 12 godina, imamo i dete ALI NISMO JOŠ VENČANI !! Jada sam zvao konzulat, samo su mi rekli da se moram venčati pre intervjua i DA ISTO TAKO POPUNIM DOKUMENTACIJU ZA KENTAKI..... ništa više. Zato sam u dilemi, šta uraditi sa Venčanicom, da li je slati za Kentaki ili ne, pošto planiram da se obavezno venčam pre intervjua. Molim samo one drugare koji SIGURNO ZNAJU ODGOVOR na ovu moju dilemu. Svima ostalima mnogo sreće i OSTVARENJE SNOVA !!!!

Vise puta je receno, ali da opet kazem. Ako se vencate pre dobijanja datuma intervjua, onda o tome obavestavate Kentaki i oni ce vam reci koja je procedura tj sta sve treba da im posaljete. Ako se pak vencate nakon dobijanja datuma intervjua a pre obavljanja istog, onda o tome obavestavate ambasadu i oni ce vam reci sta dalje tj da li treba da im ranije posaljete potrebne papire ili da ih ponesete sa sobom na intervju.

OmerDz 19.08.2013 17:01

Citat:

Prvobitno poslao korisnik petrojka1980 (Poruka 40238)
Ovo su informacije za DV-2013 i intervjui se zavrsavaju septembra (kao sto i pise da su septembra svi current). Sto se tice DV-2014 intervjui pocinju od oktobra i u Visa Bulletin-u za septembar lepo pise da ce u oktobru biti intervjui do broja 8000. U sledecem bulletin-u koji izlazi sredinom septembra bi trebalo da ocekujes da upadnes u one ciji ce intervjui biti u novembru. Ovo CUT-OFF znaci da se tog meseca biti zakazani intervjui do tog broja.
Znaci, pratis sledeci bilten i onda bi u narednih 10-ak dana nakon njegovog objavljivanja trebao da stigne mail onima koji ce biti procesuirani za 2 meseca (tj u ovom slucaju novembra) i nakon toga ce doci i do promene statusa na dvlottery.state.gov. Znam da je ranije bilo price da nekima nije stigao mail a da im je promenjen status, ali koliko se secam za DV-2013 je svima stigao mail.

Kad mogu ja da se prijavim ! Posto spominju 2014 i 2015 godinu jel to naprimer sada se prijavim ako budem izvucen ja bi trebao biti u Americi 2015 ili ?

krle66 19.08.2013 17:13

hvala

Citat:

Prvobitno poslao korisnik petrojka1980 (Poruka 40241)
Vise puta je receno, ali da opet kazem. Ako se vencate pre dobijanja datuma intervjua, onda o tome obavestavate Kentaki i oni ce vam reci koja je procedura tj sta sve treba da im posaljete. Ako se pak vencate nakon dobijanja datuma intervjua a pre obavljanja istog, onda o tome obavestavate ambasadu i oni ce vam reci sta dalje tj da li treba da im ranije posaljete potrebne papire ili da ih ponesete sa sobom na intervju.

Hvala Petrojka 1980. Znači, kako sam razumeo, mogu se venčati i pre i posle zakazivanja datuma intervjua. E sad šta je bolje...Ako trebam slati za Kentaki, MORAM im , verovatno, opširnije objašnjavati da se samo radilo o mom KLASIČNOM NEZNANJU a ne o nekoj ZLOJ NAMERI !!! Nisam pametan...jednostavno, biće KAKO JE SUĐENO !!! Ali , bilo bi mi krivo da zbog SITNICE pop...im !!! Hvala još jednom

macodlak 19.08.2013 18:12

Citat:

Prvobitno poslao korisnik OmerDz (Poruka 40242)
Kad mogu ja da se prijavim ! Posto spominju 2014 i 2015 godinu jel to naprimer sada se prijavim ako budem izvucen ja bi trebao biti u Americi 2015 ili ?

STARI!!! Za DV-2014 su izvučeni oni koji su se prijavili u Okrobru 2012 a izvučeni su 1.Maja 2013. Njima će intervjui biti od Oktobra 2013 do kraja Septembra 2014. Zavisno koji im je CN.

Ako se sada u Oktobru 2013 prijaviš, prijavio si se za DV-2015 podatci o izvučenima će biti 1.Maja 2014. a intervjui će biti od Oktobra 2014 do kraja Septembra 2015.

Ako nisi izvučen za DV-2014 i ako ti je broj veći od 8000 nemaš potrebu za paniku jer imaš dovoljno vremena da iščitaš forum koji je uistinu nevjerovatno dobar i korisan!
pozZ

macodlak 19.08.2013 18:17

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Lena cali (Poruka 40236)

Sa CN 9*** na red za intervju ćeš doći 99% u Novembru 2013. U Oktobarskom biltenu će to biti potvrđeno! Stoga na tvome mjestu i koliko si neupućena ja bi danonoćno čitao forum... A nije loše nazvati ambasadu i lagano sve što te zanima pitati ma koliko te požurivali! pozZ

SEEUSAIC 19.08.2013 18:22

Citat:

Prvobitno poslao korisnik macodlak (Poruka 40244)
STARI!!! Za DV-2014 su izvučeni oni koji su se prijavili u Okrobru 2012 a izvučeni su 1.Maja 2013. Njima će intervjui biti od Oktobra 2013 do kraja Septembra 2014. Zavisno koji im je CN.

Ako se sada u Oktobru 2013 prijaviš, prijavio si se za DV-2015 podatci o izvučenima će biti 1.Maja 2014. a intervjui će biti od Oktobra 2014 do kraja Septembra 2015.

Ako nisi izvučen za DV-2014 i ako ti je broj veći od 8000 nemaš potrebu za paniku jer imaš dovoljno vremena da iščitaš forum koji je uistinu nevjerovatno dobar i korisan!
pozZ

Macodlac,

moderatori nece ici za tobom i prepravljati tvoje postove (dva je sasvim dovoljno) - ovaj forum je zamisljen za razmenu iskustva i nije nicija oglasna tabla (pogotovo ne za clanove koji bez odobrenja kopiraju informacije odavde i obrnuto). Svi naredni postovi sa istim ili slicnim linkovima i copy/paste tekstovima bice brisani.

Hvala na razumevanju.

ctpubop 21.08.2013 17:34

Stigo!

Stigao je email, znakazan intervju za
October 02, 2013 08:30 AM!
:wee:

Ajde probili smo led, kad su ostali? :)

holmes 21.08.2013 17:46

Stigao e-mail i meni. Dakle, to je to-stvar rapidno postaje ozbiljna:obrva:

IgorMAD 21.08.2013 17:58

Citat:

Stigao je email, znakazan intervju za
October 02, 2013 08:30 AM!

Ajde probili smo led, kad su ostali?
Ti si koliko mi se cini broj 7xxx?
I vec za drugi oktobar zakazan razgovor? :)

Ja sam mislio da ce vama biti zakazano za kraj oktobra, ali izgleda da oni to gledaju drugacije :)

U svakom slucaju, zelim vam svu srecu i da sto lakse sve to prebrodite.
Mi ocekujemo u novembru, imam strasnu tremu :(

Makovi 21.08.2013 18:04

Stiglo, October 1st! Zagreb.
Buni me ovo:

The Diversity Lottery Fee for each applicant and each member of the family must be paid in full before the visa interview and is non-refundable, even if the visa is refused for any reason.

BEFORE the visa interview? Misli li se to na liječnički pregled? Koliko znam, do sada je bilo izvlacenje-datum za intervju-fee za pregled -fee na intervju- uscis-odlazak?

Mislim da sam negdje pročitao i da u stvari liječnički vrijedi 6 mjeseci i da bi trebao biti vazeci kod ulaska u zemlju? A da se mora ući u zemlju 6 mjeseci nakon dobivanja vize? Što je od ovoga točno, što nije?

ctpubop 21.08.2013 18:06

Da, postaje napeto. Ovo je pre nego sto smo ocekivali pa je malo frka. Mi jos nikome nismo ni rekli da smo izvuceni, dok ne dobijemo datum za intervju. Tek sada ovo postaje realnost. :)

Makovi 21.08.2013 18:09

Tako i mi - zna samo uža obitelj..........................

IgorMAD 21.08.2013 18:28

Citat:

Makovi

The Diversity Lottery Fee for each applicant and each member of the family must be paid in full before the visa interview and is non-refundable, even if the visa is refused for any reason.

BEFORE the visa interview? Misli li se to na liječnički pregled? Koliko znam, do sada je bilo izvlacenje-datum za intervju-fee za pregled -fee na intervju- uscis-odlazak?

Mislim da sam negdje pročitao i da u stvari liječnički vrijedi 6 mjeseci i da bi trebao biti vazeci kod ulaska u zemlju? A da se mora ući u zemlju 6 mjeseci nakon dobivanja vize? Što je od ovoga točno, što nije?
Misli se na to da kada dodjes u ambasadu treba da platis po $330 za svakog clana pa tek onda izlazis na intervju (sve u istom danu :) ). Samo upozoravaju da ukoliko budete (ne daj Boze) odbijeni, ne vracaju vam pare.

robo 21.08.2013 18:57

Evo i ja da javim intervju zakazan za october 04 u 02:00 PM Sarajevo.

Green2014 21.08.2013 18:59

Stigao email i meni. Nema pravila...ja imam broj 4*** a intervju mi je zakazan za kraj oktobra.

krle66 21.08.2013 19:10

Šta piše na meilu za Intervju.

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Green2014 (Poruka 40284)
Stigao email i meni. Nema pravila...ja imam broj 4*** a intervju mi je zakazan za kraj oktobra.

Čestitam. Da li su ti samo poslali vreme intervjua ili ima još nešto : potrebna dokumentacija, plaćanje intervjua i gde , i još nešto ...

Green2014 21.08.2013 19:33

Samo vreme intervjua. Ispod pise da ce biti navedeni dokumenti koji su nepotpuni ukoliko ih ima. Meni ne stoji nista

robo 21.08.2013 19:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Green2014 (Poruka 40286)
Samo vreme intervjua. Ispod pise da ce biti navedeni dokumenti koji su nepotpuni ukoliko ih ima. Meni ne stoji nista

Please follow the instructions provided in Step 4 at http://www.dvselectee.state.gov for Interview Preparation and Fee Payments.
To pise napocetku pa ispod stoji termin za intervju, inace ni kod nas ne stoji nista naznaceno valjda treba ove dokumente gore sto su navedeni u linku.

holmes 21.08.2013 19:59

Ovde ima sve sto treba:;D:

http://www.travel.state.gov/visa/visa_4761.html

__________________________________________________ _____________

via 21.08.2013 20:09

Jesu svi sa brojem ispod 8000 dobili mail? Mi još nemamo datum :(, ni mail, ni promjena statusa...

bozic.ns 21.08.2013 20:15

Zakazan intervju juhuuuu :1081: :1081:
31 okt, broj oko 6k. I ja sam mislio da cu biti negde na pocetku meseca ali eto.. svakako mi ovako vise odgovara.

bojanso 21.08.2013 21:41

Takodje mi je zakazan intervju. I to tako da ranije od toga tesko da moze :D
1. oktobar, odmah cim otvore "radnju" :D

bozic.ns 21.08.2013 21:59

Citat:

Prvobitno poslao korisnik bojanso (Poruka 40293)
Takodje mi je zakazan intervju. I to tako da ranije od toga tesko da moze :D
1. oktobar, odmah cim otvore "radnju" :D

Ledolomac! Znaci da od tebe ocekujemo prvi izvesta kako je proslo :naughty:
Srecno ti bilo!!!

IgorMAD 21.08.2013 22:05

Srecno Bojane!
............................................

bojanso 21.08.2013 22:22

Izgleda da domacine prvo pozivaju posto sam ja tamo vec ko domaci, ovo ce mi biti 4ti odlazak u ambasadu :D Ako me iz nekog razloga ne daj Boze odbiju trazicu da me makar u ambasadi zaposle koliko sam im redovan tamo :D
Hvala vam, trebace malo i srece kako bi sve ispalo ok. Takodje nek' je i vama sa srecom!

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 08:42.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.