ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Срећна нова година ??? Ha (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1386)

Markonato 17.08.2015 12:08

Ja kad sam dosao u Srbiju posle 1.5 godine provedenih na radu u inostranstvu,bila su mi dovoljna dva dana da vidim rodbinu i drugare i dobio dozu emocija koja mi je trebala i to je to,opusteno sam mogao nazad.
Kada vidis pojedine ljude da su jos vise propali nego pre i kada svi kukaju i neka negativna energija svuda okolo,nista se na bolje nemenja,meni je to sasvim dovoljno.

Siberian 17.08.2015 22:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Markonato (Poruka 56280)
Ja kad sam dosao u Srbiju posle 1.5 godine provedenih na radu u inostranstvu,bila su mi dovoljna dva dana da vidim rodbinu i drugare i dobio dozu emocija koja mi je trebala i to je to,opusteno sam mogao nazad.
Kada vidis pojedine ljude da su jos vise propali nego pre i kada svi kukaju i neka negativna energija svuda okolo,nista se na bolje nemenja,meni je to sasvim dovoljno.

Jeste U pravu si, ali u americi sam naucio dosta toga, i nacin da se distanciram od takvih ljudi, svakako da svugde postoje takvi ljudi, ali kod nas to je mislim najvise zastupljeno.

Lepo je Arcibald Rajs Rekao "Srbi cujte, Cuvajte se Sebe!!!

I onda kad to pokusavas da objasnis Ljudima koji su zaduzeni za promene i donesnje dobrih novih imaginativnih ljudi u ovu zemlju, oni te mrko gledaju i nastavljaju po starom.

E tu sam se prestravio i iznenadio

Siberian 23.08.2015 10:22

Citat:

Prvobitno poslao korisnik IgorMAD (Poruka 56262)
Posle skoro dve godine provedene ovde razumem o cemu si pricao ranije i koliko stvari ovde u US ne valja, ali opet posle celog zivota provedenog u Srbiji i dalje vidim koliko je Srbija zaostala i izuzetno mala sredina gde bez zestoke veze ne mozes ni na mesalici da radis na 50 stepeni.

Za gde si se na kraju odlučio Srbija ili Amerika :)

Siberian 23.08.2015 10:27

[quote=Sasa99;56273]Posao najviše

Izgleda ovde da bi uspeo moraš baš da imaš nekog negde

Ja te potpuno razumem zasto si se vratio za srbiju i zasto si ponovo dosao u ameriku. Slusaj samo sebe i neces pogresiti kako ti je volja tako radi i ne slusaj nikoga. Zivot je kod nas lep ali stvari oko posla ne valjaju nista. Ovde oko posla sve je bolje ali tugina je tugina. Ja jos ne mogu da vidim osim te proklete pare ta veca kupovna moc god gragana sta je drugo bolje nego kod nas. Samo napred i radi kako ti je volja po svome. Vracaj se i dolazi koliko kod puta hoces i bas te briga ko ce sta da kaze. Ja sedim ovde zbog posla u Makedoniji sam radio za fiksnu platu od 300 evra i bio sam na raspolaganje na pozivu i nocu i danju i vikende i praznike nikad nisam imao mira niti su mi davali odmor normalno sve to neplaceno imao sam i pritisak i svaki dan me glava bolela. Od kako sam dosao ovde sve je to odjedanput prekinulo nema pritiska nema glavobolja i radim normalno 8 sati dnevno. Kada bude tako kod nas onda cu se vratiti. Sve dok ti feudalci ne evaluiraju u kapitalisti ostacu ovde.[/QUOT

Realno, neke stvari se nikad nece promeniti na ovim prostorima, ma koliko to ja želeo, mogu samo da sanjam da će jednog dana odnos mušterija i prodavca biti samo polovinu onoga što je u americi, ili neka boze poslodavca i zaposlenog, tužno :(

Markonato 23.08.2015 11:42

Glavni problem je mentalitet,da bi se to promenilo mora da prodju generacije i da dobijemo jednu cistu generaciju koja ce voditi drzavu kako treba. Znaci da se pocne od korena od vrtica,promene skolskog sistema i ostalog. Kako da uspe nesto ovde kad je san 80 posto mladih da se zavali u drzavne jasle u kancelariji da digne noge i prima platu umesto da budu kreativni da pokusavaju nesto.

IgorMAD 23.08.2015 15:15

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Siberian (Poruka 56323)
Za gde si se na kraju odlučio Srbija ili Amerika :)

Pa ako bi posle 26 godina zivota i 7 godina radnog staza kod privatnika u Srbiji odlucio za Srbiju tacno bih posetio psihijatra odma' :D

SRBghost 26.08.2015 15:41

Hahahahahahahaaa.... Posteno :) Sve je super, ali ovde je malo bolje :) Ipak, i dalje ja volim moju Srbijicu. Mislim da se vise volimo ovako sa distance :)

Siberian 29.11.2015 23:54

Srbijica malo po malo pa ode, od politike do raznih drugih uticaja raspadamo se bice posle samo srbija na kasicicu

vuxanne 30.11.2015 02:55

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Siberian (Poruka 58650)
Srbijica malo po malo pa ode, od politike do raznih drugih uticaja raspadamo se bice posle samo srbija na kasicicu

Totalno smo mcDuggars family. ExYU - seven so far and counting...

Siberian 26.01.2016 00:49

Citat:

Prvobitno poslao korisnik vuxanne (Poruka 58651)
Totalno smo mcDuggars family. ExYU - seven so far and counting...

Yup, exactly :)..........
Blahblahblahhsghshyjyjyjyjyjynynn

Siberian 01.06.2016 20:02

Forumashi, kako ste, jel vas ima :) evo ja drugu godinu izgurah u srbistanu :)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 12:06.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.