ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Dv-2019 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1879)

Makica@ 27.09.2017 22:37

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Trdza94 (Poruka 68548)
U moje prijave. Dobio sam potvrdi email da sam prijavljen,al nigde ne mogu da nadjem confirmation number.

Pozdrav! Confirmation number mozete saznati ukoliko se vratite na zvanicni sajt lutrije i kliknete na 'forgot confirmation number' onim malim plavim slovima gde vam pise,zatim unesete svoju email adresu pa ce vam tako stici taj konfirmacioni broj da mozete proveriti.

BetterFuture 27.09.2017 22:45

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Trdza94 (Poruka 68548)
U moje prijave. Dobio sam potvrdi email da sam prijavljen,al nigde ne mogu da nadjem confirmation number.

Sto Vam je jos jedan dokaz da niste prijavljeni. Nikakav mail se ne dobija prilikom prijave na lutriju

vlada33 28.09.2017 12:50

Sasvim sigurno se nisi prijavio na link koji si ostavio inace niko od nas ne bi cekao oktobar. Proveri jos jednom ako mozes gde si se logovao i prijavio, proveri e-mail adresu sa koje si dobio mail... Niti odgovaraju mailom niti je prijava aktivna februara, samo oktobar...

Neznam sta ostali misle, ali ja sam misljenja da se ti lepo sam prijavis, ako bude kao prosle godine dupla prijava nece biti izvodljiva, ako uspes da se prijavis znaci da te oni nece moci prijaviti ili obnuto, ako te oni prijave neces moci ti da se prijavis, onda ostaje problem sto neznam kako ces do svog broja doci...

Imam osecaj da ce te oni zaista i prijaviti a onda ce ti traziti da uplatis neki novac za number...

Trdza94 28.09.2017 17:17

https://imgur.com/a/wRaTz evo sta mi pise. sad vi meni recite jesam li se prijavio ili nisam.

vlada33 28.09.2017 18:34

Ja tvrdim da u ovom trenutku sigurno nisi prijavljen jer je neizvodivo da se prijavi bilo ko pre 3.oktobra (tako valjda bese pocetak DV2019), dali ce te prijaviti to ne mogu da znam...Najbolje sa sacekas i odgovor nekog iskusnijeg sta sad da radis posto neznam hoce li te prijaviti oni pa ti poslati conformation number na mail...

Katleja Liki 28.09.2017 19:14

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Trdza94 (Poruka 68582)
https://imgur.com/a/wRaTz evo sta mi pise. sad vi meni recite jesam li se prijavio ili nisam.

Koliko vidim na ovoj fotografiji koju ste postavili, Vi ste usli u vas profil i onaj dio na pocetnoj strani, gdje stoji Moja prijava · Moja imigracija · Moj nalog · Odjava, usli ste u Moja prijava i popunili tu stranu i to ste popunili 02.12.2016. u 16:32:31. Tu stoji i tekst: "Popunite ovaj formular ukoliko želite da proverimo Vaše podatke i saznate da li aplikacija zadovoljava kriterijume na zvaničnom sajtu.
U nekim slučajevima, možemo Vas i mi prijaviti - besplatno."

Tako da niste prijavljeni...

Trdza94 28.09.2017 22:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Katleja Liki (Poruka 68592)
Koliko vidim na ovoj fotografiji koju ste postavili, Vi ste usli u vas profil i onaj dio na pocetnoj strani, gdje stoji Moja prijava · Moja imigracija · Moj nalog · Odjava, usli ste u Moja prijava i popunili tu stranu i to ste popunili 02.12.2016. u 16:32:31. Tu stoji i tekst: "Popunite ovaj formular ukoliko želite da proverimo Vaše podatke i saznate da li aplikacija zadovoljava kriterijume na zvaničnom sajtu.
U nekim slučajevima, možemo Vas i mi prijaviti - besplatno."

Tako da niste prijavljeni...

hvala puno,hoce li oni mene prijaviti ili se ja sam prijavljujem?

DV2018 - Has not been selected

Katleja Liki 29.09.2017 08:17

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Trdza94 (Poruka 68603)
hvala puno,hoce li oni mene prijaviti ili se ja sam prijavljujem?

DV2018 - Has not been selected

Moje misljenje je da Vas nece prijaviti, vec Vi morate sami. Mozda moze neko od clanova foruma da kaze, ako sam Vas pogresno informisala.
Nema na cemu i drugi put i srecu Vam zelim, da vas ovog puta izvuku.

Lidijabg 01.10.2017 12:24

Pozdrav svima... ove godine se prvi put prijavljujemo na Lutriju, Suprug i ja sa malom bebom. Nadam se da cemo imati srece :grin:...

htedoh da pitam... prvi korak je popunjavanje formulara..dakle samo onih 15 ak polja...maltene osnovne stvari o nama i cekamo izvlacenje? nikakva mudrost jel?

vodimo racuna o slici, o obrazovanju koliko sam skapirala to su 2 stavke sa najvise paznje...?

dosta se pise o zanimanju:blink: ja ne nadjoh nigde to polje u formularu :ohman:

pozdrav svima:grin:

Dukeduki 01.10.2017 16:24

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Lidijabg (Poruka 68614)
Pozdrav svima... ove godine se prvi put prijavljujemo na Lutriju, Suprug i ja sa malom bebom. Nadam se da cemo imati srece :grin:...

htedoh da pitam... prvi korak je popunjavanje formulara..dakle samo onih 15 ak polja...maltene osnovne stvari o nama i cekamo izvlacenje? nikakva mudrost jel?

vodimo racuna o slici, o obrazovanju koliko sam skapirala to su 2 stavke sa najvise paznje...?

dosta se pise o zanimanju:blink: ja ne nadjoh nigde to polje u formularu :ohman:

pozdrav svima:grin:

samo stavite sve podatke koji se traze i budite tacni i bice sve ok, prijavljivanje je najlakse, ispostujte te kriterijume koje traze i sve cool :), zapisite posle kod ili sifru koju vam daju i negde je sacuvajte da posle kad budu izvlacili mozete da proverite jeste li izvuceni ili ne.Mnogi zature taj broj pa se posle muce kako da ga nadju i provere.Sretno i ne odustajte, to je dobra prilika :)

NeRodjeni Amer 02.10.2017 11:44

Veliki pozdrav svima sa foruma, i svi koji igraju ove sezone zelim puno srece !!!
Prosle godine sam se sam prijavijo na lutriju i nista, a ove godine imam dil sa drugaricom da se prijavimo zajedno i ako nas nekim slucajem izvuku (nju ili mene nbt) palimo zajedno. E sad me zanima da li u prijavama stavnjamo da smo nevencani ili vencani, i kako ide ta procedura za na dalje ?!:wtf:

Makica@ 02.10.2017 13:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik NeRodjeni Amer (Poruka 68622)
Veliki pozdrav svima sa foruma, i svi koji igraju ove sezone zelim puno srece !!!
Prosle godine sam se sam prijavijo na lutriju i nista, a ove godine imam dil sa drugaricom da se prijavimo zajedno i ako nas nekim slucajem izvuku (nju ili mene nbt) palimo zajedno. E sad me zanima da li u prijavama stavnjamo da smo nevencani ili vencani, i kako ide ta procedura za na dalje ?!:wtf:

Veliki Pozdrav :) Vi se mozete i pojedinacno prijaviti na lutriju (i ona i vi posebno) pa koga izvuku,lako se mozete vencati posle Maja meseca tj nakon izvlacenja,samo da vas izvuku :) :1072:
Puno Srece vam zelim i Da vas izvuku na lutriji :) :1072::1072::1072:

BetterFuture 02.10.2017 19:39

Citat:

Prvobitno poslao korisnik NeRodjeni Amer (Poruka 68622)

Oboje se prijavljujete kao single, odnosno svako od nas mora da se prijavi sa onim statusom koji ima u trenutku prijave.

A sto se tice "dila", ukoliko neko od vas bude izvucen, pa se naknadno vencate da bi otisli zajedno, moracete da dokazujete svoju "vezu" i postoji mogucnost da budete odbijeni.

Citajte Forum, videcete da svi clanovi savetuju da se bude iskren u svakom koraku procesa.

dujsknn 03.10.2017 00:13

Bravo za stare forumase koji nas savetuju. Imam dve pat pozicije. Prva, sta bi trebalo stiklirati u pitanju 12 ako imas zavrsenu Visu skolu-koji je to nivo obrazovanja. I druga, dali mi Srbija gde zivim i cije drzavljanstvi imam moze biti zemlja kvalifikacije ako sam rodjen u Hrvatskoj... preko tvitera iz ambasade mi odgovorili da moze a na forumu sam procitao da zemlja rodjenja ima prioritet....

Molokai 03.10.2017 02:02

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 68626)
Oboje se prijavljujete kao single, odnosno svako od nas mora da se prijavi sa onim statusom koji ima u trenutku prijave.

A sto se tice "dila", ukoliko neko od vas bude izvucen, pa se naknadno vencate da bi otisli zajedno, moracete da dokazujete svoju "vezu" i postoji mogucnost da budete odbijeni.

Citajte Forum, videcete da svi clanovi savetuju da se bude iskren u svakom koraku procesa.

Mislim da je ovo veoma izvodljivo i da ako se odradi kako treba, nemaju osnova da ih odbiju! A ako se bolje razmisli, zasto je nemoguce, da se neko prijavi sada na lutriju, upozna zenu svog zivota u narednim mesecima, izvuku ga u maju, u junu se vencaju i stavi status ozenjen i zavrseno. Da li smeju da posumnjaju u njihovu "ljubav"?
Skoro sam prosao ovu proceduru, ali ne za USA nego za UK.
Mi smo stvarno bili u duzoj vezi pre braka, sto smo i dokazali slikama, dopisivanjem preko vibera, skajpa, objave na facebook-u i naravno vencani list. Dok smo pripremali dokaze konstatovali smo da je vrlo lako da se izvede i da neko nije u vezi.
Tako da odradite prijavu single, slikajte se u narednom periodu zajedno, kacite neke slike na facebook, dopisujte se preko vibera i ostalih stvari, poneko srce razmenite u porukama :) i ako dobije neko od vas dvoje, odmah vencanje, internacionalni vencani list izvadite, slike i sve ostalo se odstampa kao dokaz i nema greske (Ima tu jos dokaza kao npr, zajednicka putovanja, kupljene karte, i druge stvari, sto moze da se sredi bez problema, ali o tome otom potom!) ;)

Andrew Wiggins 03.10.2017 09:21

Sad kad ozivi forum..................................

Taty2 03.10.2017 09:51

Country of eligibility

Ako u rodnom listu piše kao mjesto rođenja Hrvatska onda ide YES na pitanje "Are you claiming eligibility based on the country where you were born?"

Raducojo 03.10.2017 10:08

Je li neko već predao aplikaciju? Baguje li stranica?Ima li neko loše iskustvo da browserima?

Captain 03.10.2017 11:17

Dv 2019

Ja kako sam shvatio, tek danas oko 6 popodne se moze poslati aplikacija?
Ispravite me ako grijesim.

tonimeister 03.10.2017 12:02

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Captain (Poruka 68647)
Ja kako sam shvatio, tek danas oko 6 popodne se moze poslati aplikacija?
Ispravite me ako grijesim.

tako je. u podne po istočnom vremenu, što je kod nas 18:00h

SEEUSAIC 03.10.2017 15:49

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Andrew Wiggins (Poruka 68641)
Sad kad ozivi forum..................................

Zbog ovakvih postova drugi korisnici ne mogu da pronadju infomacije i po milion puta postavljaju ista pitanja na razlicitim mestima i time razvodnjavaju Forum i cine ga nefunkcionalnim. Zato i postoji pravilo o 50 karaktera. Zato i svako ko ga namerno ignorise i zaobilazi tackicama i ostalim kreativnostima biva udaljen na nedelju dana ili duze - pogotovo u vreme prijave i izvlacenja..

Sup.Mod.

Suzana3698 03.10.2017 17:12

I mene zanima da li bih se sad mogla prijaviti jer cu u maju sledece godine ionako zavrsiti srednju skolu?

Trdza94 03.10.2017 17:27

Zelim svima da pozelim srecu za izvlacenje :beer::beer:

DV2018 - nista

CR7 03.10.2017 18:13

Srecno svima,evo vec je 19h po nasem vremenu,a aplikacije jos uvek nema.Dali ima neko prvailo dali se bolje prijaviti u oktobru ili novembru?Ima li neki procenat izvucenih prijava vise iz novembra?

Trdza94 03.10.2017 18:25

Citat:

Prvobitno poslao korisnik CR7 (Poruka 68659)
Srecno svima,evo vec je 19h po nasem vremenu,a aplikacije jos uvek nema.Dali ima neko prvailo dali se bolje prijaviti u oktobru ili novembru?Ima li neki procenat izvucenih prijava vise iz novembra?

ja sam se uspeo prijaviti,cekao sam 18h da se odmah prijavim.

CR7 03.10.2017 18:28

Na koji link si isao za prijavu?Posto meni izbacuje samo neku stranicu da proverim za proslu god prijavu.

Makica@ 03.10.2017 18:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik CR7 (Poruka 68659)

Pozdrav :) Ne mozete se prijaviti u Novembru,jel prijava traje od 3 Oktobra do 7 Novembra. Mislim da nema pravila,ja sam se prijavila pri samom kraju lutrije,tacnije 30.Oktobra pa sam izvucena. U Pitanju je samo sreca,nista drugo :1072:
Puno srece svima Zelim :1072::1081:

vlada33 03.10.2017 20:59

Jel samo meni ova poruka iznad cudna.?Mozes se prijaviti i novembra ali da je veci broj izvucenih iz novembra nema teorije jer je rec o par dana u novembru a u oktobru je 20+ dana, matematika kaze da nije realno...

Inace svima sa srecom ja cu u narednih par dana odraditi slikanje pa racunam do 15. da zavrsim i prijavu... Osim mene i rodjak moj je odlucio da proba, hteo i prosle godine no njegova supruga ni da cuje... Tako da ako ove godine prodje prijava, bicete obavesteni i o njegovim rezultatima...

ikac89 03.10.2017 20:59

Ja sam se prijavio 3. novembra prošle godine i izvučen sam, ali mislim da vreme prijave ne igra nikakvu ulogu na izvlačenju.

Jedno pitanje za izvučene ove godine, posebno za one sa brojevima 25xxx i više. Da li planirate da se prijavljujete i ove godine?

Sasha983 03.10.2017 21:40

zz

Prijavljen! !!
Vodjen iskustvom od prosle god proslo iz prve preko IE.

Mozilla je zezala opet. .Verovatno nesto u vezi flash-a.

Sretno svima :-) :-):-)

Captain 04.10.2017 08:29

Dv 2019

Uspješno prijavljen!Neka nam je sa srecom svima! :)

Peca 04.10.2017 09:09

Pozdrav svima sa foruma
Pre svega da pozelim svima srecu ove godine!
Meni ce ovo biti drugi put da apliciram za lutriju:suure:
Ne secam se sta sam uneo prosle godine, ali me sada buni polje vezano za adresu ( 8a ). Na forumu u upustvu pise da u polju 8a "In care of" mogu uneti svoje ime ako je adresa na moje ime, e sad da li to znaci da unosim svoje ime ako je kuca na moje ime ili, ako se samo vodim na toj adresi (prebivaliste)?

Raducojo 04.10.2017 11:11

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Peca (Poruka 68671)
Pozdrav svima sa foruma
Pre svega da pozelim svima srecu ove godine!
Meni ce ovo biti drugi put da apliciram za lutriju:suure:
Ne secam se sta sam uneo prosle godine, ali me sada buni polje vezano za adresu ( 8a ). Na forumu u upustvu pise da u polju 8a "In care of" mogu uneti svoje ime ako je adresa na moje ime, e sad da li to znaci da unosim svoje ime ako je kuca na moje ime ili, ako se samo vodim na toj adresi (prebivaliste)?

Mislim da treba navesti vlasnika objekta (otac) ili ako ste vi vlasnik onda vaše ime. Da uprostim, onoga na čije ime dolaze raćuni :)

Peca 04.10.2017 12:17

Dakle u polju “In care of” stavljam ime i prezime vlasnika kuce odnosno svog oca u mom slucaju. Jel zna jos neko, kako ste popunjavali?

Vjeko 04.10.2017 12:50

[quote=Peca;68675]Dakle u polju “In care of” stavljam ime i prezime vlasnika kuce odnosno svog oca u mom slucaju. Jel zna jos neko, kako ste popunjavali?[/
Primalac: Ukoliko ubacujete "kućnu" adresu (tj. onu koja je na Vaše ime), onda polje 8a "In Care Of" možete uneti svoje ime. Ukoliko zbog sigurnosti prijema dajete adresu nekog od prijatelja, člana porodice, ili firme u kojoj radite, onda u ovo polje pišete ime te osobe/firme.

Vjeko 04.10.2017 12:59

[

Primalac: Ukoliko ubacujete "kućnu" adresu (tj. onu koja je na Vaše ime), onda polje 8a "In Care Of" možete uneti svoje ime. Ukoliko zbog sigurnosti prijema dajete adresu nekog od prijatelja, člana porodice, ili firme u kojoj radite, onda u ovo polje pišete ime te osobe/firme.

Raducojo 04.10.2017 13:14

[quote=Vjeko;68676]
Citat:

Prvobitno poslao korisnik Peca (Poruka 68675)
Dakle u polju “In care of” stavljam ime i prezime vlasnika kuce odnosno svog oca u mom slucaju. Jel zna jos neko, kako ste popunjavali?[/

"In care of" - u slucaju da ne zivis na adresi koju si naveo/la i neko drugi prima posiljke za tebe, ili npr. ti si podstanar, a vlasnikovo ime je na poštanskom sandučiću (pa da postar ne vrati pismo...).

markor985 04.10.2017 13:39

moze li ko postaviti link za lutriju posto sam trazio po internetu isbacuje samo hrvatsku ambasadu

isidoram 04.10.2017 14:03

https://www.dvlottery.state.gov/(S(e...)/default.aspx

link za lutriju

gajger111 04.10.2017 14:44

In care of da li mogu to prazno da ostavim ili moram da navedem ime vlasnika,stan se vodi na oca,i za district da li mogu da stavim Branicevski tj da li se vodi kao district ili mogu opstina Pozarevac?

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:41.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.