ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prva koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   DV2012 - Azurna lista selektovanih. (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=955)

vrhunski 05.09.2011 16:20

done.

Jos ostaju Biljana68 i Mrdax da kazu da li im je zakazan razgovor i za kada.

vrhunski 09.09.2011 23:03

Ok izasao je Visa Bulletin za October 2011.
Znaci sada se pozivaju za Novembar brojevi od 8500 do 11000.

(ide nesto sporije nego prosle godine ali ne mnogo sporije).
http://www.travel.state.gov/visa/bul...etin_5560.html

BILJANA68 10.09.2011 16:13

Misliš da su sve do 8500 već obavestili ? Ja ipak mislim da to znači ,da sada počinje zakazivanje za Novembar i brojeve do 11000.

vrhunski 10.09.2011 16:17

mislim da su vecinu koji su poslali formulare na vreme i kako treba obavestili. Ovo je sada 'rano' obavestenje za brojeve od 8500 do 11000 koji idu na razgovor u novembru.

vrhunski 12.09.2011 16:51

ajmo prijavljujte se na listu ako ima nekih promena :))

BILJANA68 14.09.2011 22:28

Napokon obavestenje za intervju,16.Novembar 2011
8xxx (broj je ispod 8500)

MIA 15.09.2011 06:18

Evo konačno se i ja mogu pohvalit!!!! Intervju je 03.11.11. u 8:00 sati!!!! :bravo:

vrhunski 15.09.2011 07:17

Ostaje jos Mrdax da nam kaze kada mu je zakazan razgovor :)

Cestitam i puno srece MIA i Biljana68!!!!

smexor 06.10.2011 11:09

Bulletin November - 13500

Decki izasao je Bulletiin za November 2011 i pise da ce obradit brojeve do 13,500. E sad kaze:

For December, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2012 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number: * EUROPE - 13,500.

A kad otvorite pocetnu stranu za Visa Bulletin:
http://travel.state.gov/visa/bulleti...etin_1360.html
pise Upcoming month's visa bulletin: December 2011 (Coming Soon).

Dali to znaci da brojevi iznad 13,500 startati ce od Januara 2012 pa nadalje? Inace jas sam izvucen pod brojem 144xx, pa me interesira Vase misljenje dali moj broj moze da doce do obradu do Nove Godine ili definitivno od Januara 2012 pa nadalje? Hvala unapred i pozdrav iz Skoplje. :==D:

Renata 06.10.2011 20:53

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MIA (Poruka 25096)
Evo konačno se i ja mogu pohvalit!!!! Intervju je 03.11.11. u 8:00 sati!!!! :bravo:

Mia,

jedva čekamo da nam javiš kako je prošlo i sretno :bravo:

zdravko80 07.10.2011 00:25

Svim forumašima koji idu na prvi razgovor puno sreće i samo hrabro...tremu ostavite ispred vrata :)

feanor997 14.10.2011 18:26

Izvucen... :)
Case 2012EU00031XXX
Form DSP-122 i Form DS-230, Part I and II poslate u julu
sad samo cekamo poziv :P

jovke 15.10.2011 05:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik feanor997 (Poruka 25541)
Izvucen... :)
Case 2012EU00031XXX
Form DSP-122 i Form DS-230, Part I and II poslate u julu
sad samo cekamo poziv :P

Mogao bih da nam kazes nesto vise o sebi. Koja ex-yu drzava je u pitanju, iz kog pokusaja si izvucen i tome slicno?

feanor997 15.10.2011 08:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik jovke (Poruka 25558)
Mogao bih da nam kazes nesto vise o sebi. Koja ex-yu drzava je u pitanju, iz kog pokusaja si izvucen i tome slicno?

Naravno, ovo nam je bio prvi pokusaj i imali smo srece,
u imigraciono smo predali papire ima vec vise od 2 godine ali to su duga cekanja (na fazon spajanja porodica),
receno nam je da je dosta ljudi ovako otislo tamo pa reko da probamo i eto :)
Inace iz BiH - Banja Luka poz

feanor997 15.10.2011 08:47

Ako neko hoce da popricamo o proceduri i cekanju ja bih isto to volio pa
moze da me doda na msn feanor25@hotmail.com
pozdrav

MIA 21.10.2011 12:01

Hvala Renata. Evo datum se bliži a napetost raste. Nadam se samo da će sve bit u redu obzirom na okolnosti... Kad sve prođe, javljam odmah!

Milos Jevremovic 21.10.2011 13:06

samo da pitam za izvlacenje lutrije ove godine(dv 2013) koliko se ljudi izvlaci sa teritorije kosova?

MIA 05.11.2011 16:05

Konačno vize u putovnicama!!!!!

Pozdrav svim forumašima, starima i novima...
Evo konačno smo i mi prošli interview i vize su u putovnicama!!!!!!!! :1081: :bravo:
Interview je bio 03.11. u Zagrebu i sve je prošlo bez ikakvih problema, komplikacija, sumnji ili bilo ćega lošega.
Ovo je konačno dokaz svima koji tvrde da se sa trogodišnjom školom + završen 4. stupanj vanredno ne može dobiti viza!
To je čista laž a ja sam živi dokaz za to. Tko god vam tako tvrdi, ne vjerujte i ne dozvolite da vas to obeshrabri! Srednju trogodišnju sam završila '95. a 4. stupanj tek 2008. Na interviewu me je čovijek pitao samo kad sam maturirala ovu trogodišnju a kad 4. stupanj, kako mi se zvala škola i čime se bavim otkad sam završila srednju trogodišnju. To su bila sva pitanja vezana za moju školu. Jedno pitanje je postavio mom mužu i to je bilo koji je datum našeg vjenčanja, malo se našalio s djecom, pitao ih jesu li uzbuđeni, i nakon toga nam rekao: Your visas are aproved, congradulations!! Sve je bilo opušteno i jednostavno. Svi u ambasadi su jaaako ljubazni i susretljivi.
Nek je konačno sve to prošlo, sad možemo dalje u nove pobjede!
Svim forumašima koji su u proceduri za dobijanje vize želim sreću i sve najbolje, da svi dobijete vize!
Pozdrav

wolf 05.11.2011 16:49

Supr Mia sve najbolje. Hvala na informaciji.:bravo:

feanor997 05.11.2011 17:44

Bas mi je drago MIA da je sve proslo super i sve najbolje vam zelim :bravo:

jovke 05.11.2011 17:54

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MIA (Poruka 25989)
Evo konačno smo i mi prošli interview i vize su u putovnicama!!!!!!!! :1081: :bravo:
Interview je bio 03.11. u Zagrebu i sve je prošlo bez ikakvih problema, komplikacija, sumnji ili bilo ćega lošega.
Ovo je konačno dokaz svima koji tvrde da se sa trogodišnjom školom + završen 4. stupanj vanredno ne može dobiti viza!
To je čista laž a ja sam živi dokaz za to. Tko god vam tako tvrdi, ne vjerujte i ne dozvolite da vas to obeshrabri! Srednju trogodišnju sam završila '95. a 4. stupanj tek 2008. Na interviewu me je čovijek pitao samo kad sam maturirala ovu trogodišnju a kad 4. stupanj, kako mi se zvala škola i čime se bavim otkad sam završila srednju trogodišnju. To su bila sva pitanja vezana za moju školu. Jedno pitanje je postavio mom mužu i to je bilo koji je datum našeg vjenčanja, malo se našalio s djecom, pitao ih jesu li uzbuđeni, i nakon toga nam rekao: Your visas are aproved, congradulations!! Sve je bilo opušteno i jednostavno. Svi u ambasadi su jaaako ljubazni i susretljivi.
Svim forumašima koji su u proceduri za dobijanje vize želim sreću i sve najbolje, da svi dobijete vize!
Pozdrav

Ljudi sa trogodisnjom skolom mogu da pokusaju ali to ne znaci da ce uspjeti u nekoj drugoj ambasadi. U Zagrebu je proslo ali ne mozemo reci da se 100% prolazi. Zavisi i od ambsade. Treba pokusati u svakom slucaju ali ako sluzbenik odbije nema mu se sta reci jer su pravila igre na nejgovoj strani iz upustva gdje pise da treba imati 12-godisnje skolovanje.

libertas222 05.11.2011 20:52

Citat:

Pozdrav

Bravo!!!! Sretno :1081::1081::1081::1081::1081::1081::1081::1081::1 081:

zeleni1122 05.11.2011 23:15

Citat:

Pozdrav

Cestitam Mia od srca!

Svaka cast na hrabrosti i uspjehu,zelim vam puno srece i veselja u USA.Znate li gdje idete i kad?zanima me puno toga jer i ja sam iz Hr(Zagreb) i zena je nositelj pa me zanima koje sve papire ste skupili i da li si morala uzimati potvrde za muza(vojska,mup,itd.)?

Koliko si platili i u kojoj valuti?itd.

Molim te da mi malo detaljnije opises intervju?

Pozz

Zana 06.11.2011 00:52

Citat:

Pozdrav

Podaci o trogodisnjoj skoli nisu laz, ambasade su u nekoliko navrata ponovile to pravilo i jedan nas clan iz Makedonije je postovao video u kojem konzul sve to objasnjava.

Moj suprug je dobio vizu iako je imao cetvrti stepen zavrseno vanredno, ali mu je jasno receno da je viza izdata na osnovu radnog iskustva koje je pripadalo cetvrtoj grupi i da ne bi dobio vizu da nije bilo potvrde o odgovarajucem iskustvu.

Cestitam na vizi, ali ako nisi imala potrebno iskustvo onda si radije izuzetak nego pravilo.

dejancic 06.11.2011 17:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zana (Poruka 26009)
Podaci o trogodisnjoj skoli nisu laz, ambasade su u nekoliko navrata ponovile to pravilo i jedan nas clan iz Makedonije je postovao video u kojem konzul sve to objasnjava.

Cestitam na vizi, ali ako nisi imala potrebno iskustvo onda si radije izuzetak nego pravilo.

Bilo da je izuzetak ili pravilo mislim da je doslo vreme kada treba biti jako obazriv kakve informacije treba objaviti na forumu iz prostog razloga sto iza tih informacija ne stoji nista drugo nego necije licno iskustvo, a svaki procesuirani kandidat je prica sam za sebe. Neko ce procitati post clana MIA i bez ikakvog razmisljanja uci u ceo proces, a onda ukoliko nazalost bude odbijen nece moci da u ambasadi uperi prstom u nju i kaze: "Ali meni je receno da je trogodisnja skola 1000% dovoljan uslov."

Ova diskusija oko trogodisnje/cetvorogodisnje skole ocigledno kraja nema i ja razumem ljude. Isto tako mislim da ni ja ne bih bio nista drugaciji. Da imam trogodisnju skolu, prijavio bih se pa ako prodje prodje, ako ne Boze moj, bar sam probao. Ali to sam ja. I ja bih u toku celog procesa upozoravao samog sebe koliko rizikujem, pa otud ni razocarenje ukoliko budem odbijen ne bi bilo veliko. Ali kada ljudi, koji imaju takvu dilemu, procitaju post koji kaze da ce 100% dobiti zelenu kartu oni vise ne cuju niti zele da cuju nista drugo.

Molba za moderatore: Pokusavao sam da nadjem jedan stari post, ako se ne varam, napisan od strane clana iz Makedonije. To mu je jedan od poslednjih postova u kome je napisao da je odbijen zbog srednje trogodisnje skole. Posle toga se nije pojavljivao na forumu. Mislim da bi izvlacenje takvog posta iz imalina pokazalo da nazalost uvek postoji mogucnost da trogodisnja skola nece biti dovoljna.

oskark 06.11.2011 18:34

Evo nasao sam ovo...Nije u vezi trogodisnje ali je za zavrseno vanredno

http://www.zelenalutrija.com/forum/s...38&postcount=7

Zana 06.11.2011 19:22

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dejancic (Poruka 26035)
Bilo da je izuzetak ili pravilo mislim da je doslo vreme kada treba biti jako obazriv kakve informacije treba objaviti na forumu iz prostog razloga sto iza tih informacija ne stoji nista drugo nego necije licno iskustvo, a svaki procesuirani kandidat je prica sam za sebe. Neko ce procitati post clana MIA i bez ikakvog razmisljanja uci u ceo proces, a onda ukoliko nazalost bude odbijen nece moci da u ambasadi uperi prstom u nju i kaze: "Ali meni je receno da je trogodisnja skola 1000% dovoljan uslov."

Ova diskusija oko trogodisnje/cetvorogodisnje skole ocigledno kraja nema i ja razumem ljude. Isto tako mislim da ni ja ne bih bio nista drugaciji. Da imam trogodisnju skolu, prijavio bih se pa ako prodje prodje, ako ne Boze moj, bar sam probao. Ali to sam ja. I ja bih u toku celog procesa upozoravao samog sebe koliko rizikujem, pa otud ni razocarenje ukoliko budem odbijen ne bi bilo veliko. Ali kada ljudi, koji imaju takvu dilemu, procitaju post koji kaze da ce 100% dobiti zelenu kartu oni vise ne cuju niti zele da cuju nista drugo.

Molba za moderatore: Pokusavao sam da nadjem jedan stari post, ako se ne varam, napisan od strane clana iz Makedonije. To mu je jedan od poslednjih postova u kome je napisao da je odbijen zbog srednje trogodisnje skole. Posle toga se nije pojavljivao na forumu. Mislim da bi izvlacenje takvog posta iz imalina pokazalo da nazalost uvek postoji mogucnost da trogodisnja skola nece biti dovoljna.

Ubih se od pretrazivanja :no: forum stvarno mora malo da se procisti... Elem, tema u kojem je Olivera77 postovala video gde konzul u Makedoniji objasnjama vanredno zavrsen cetvrti stepen je ovde (post 153), tema gde je Enter objasnio da je odbijen za vizu je ovde, i tema gde je Elizabeta napisala da je odbijena je ovde.

dejancic 06.11.2011 19:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zana (Poruka 26043)
Ubih se od pretrazivanja :no: forum stvarno mora malo da se procisti... Elem, tema u kojem je Olivera77 postovala video gde konzul u Makedoniji objasnjama vanredno zavrsen cetvrti stepen je ovde (post 153), tema gde je Enter objasnio da je odbijen za vizu je ovde, i tema gde je Elizabeta napisala da je odbijena je ovde.

Hvala puno na trudu. Na slucaj clana Enter sam i zaboravio. Starim...

MIA 07.11.2011 13:40

Citat:

Prvobitno poslao korisnik zeleni1122 (Poruka 26006)
Cestitam Mia od srca!

Svaka cast na hrabrosti i uspjehu,zelim vam puno srece i veselja u USA.Znate li gdje idete i kad?zanima me puno toga jer i ja sam iz Hr(Zagreb) i zena je nositelj pa me zanima koje sve papire ste skupili i da li si morala uzimati potvrde za muza(vojska,mup,itd.)?

Pozz

Hvala na čestitkama!
Idemo u 2. mj. najvjerovatnije, ako ne i prije, na Floridu za početak. Što se tiče papirologije i pomoći, nema problema, šta god treba, ali daj neki e-mail da se ne dopisujemo ovako.

dare_ns 07.11.2011 14:31

šteta što sve to niko nije napisao na forumu... (a ni na sajtovima ambasada...)

Ninovranje 07.11.2011 23:14

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MIA (Poruka 26061)
Hvala na čestitkama!
Idemo u 2. mj. najvjerovatnije, ako ne i prije, na Floridu za početak. Što se tiče papirologije i pomoći, nema problema, šta god treba, ali daj neki e-mail da se ne dopisujemo ovako.

Da najbolje da ostali clanovi ne cuju vasa iskustva i kako je protekao intervju :no::no::no:

Ovaj forum bas zato i sluzi, da procitate iskustva drugih, a budite fer pa napisite i vasa. Kako to mrzim, dodju pokupe informacije i posle boli ih ... da nesto napisu vise kako su oni prosli. Pitam se sto ste se uopste i registrovali na forum, mogli ste i kao gost da citate postove, kad vas mrzi da pisete. :blink::blink::blink:

ISTRIJANKA 07.11.2011 23:39

Svaka cast MIA i od srca iskrene cestitke......:bravo::1081:

Citat:

Pozdrav

jovke 08.11.2011 07:33

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ninovranje (Poruka 26073)
Da najbolje da ostali clanovi ne cuju vasa iskustva i kako je protekao intervju :no::no::no:

Ovaj forum bas zato i sluzi, da procitate iskustva drugih, a budite fer pa napisite i vasa. Kako to mrzim, dodju pokupe informacije i posle boli ih ... da nesto napisu vise kako su oni prosli. Pitam se sto ste se uopste i registrovali na forum, mogli ste i kao gost da citate postove, kad vas mrzi da pisete. :blink::blink::blink:

Covjek hoce informacije samo za sebe! :grin:
To ti je u fazonu posto slabo citam forum ako budem pitao nesto banalno i pocetnicki onda ce da me bombarduju da ne citam forum, nece mi odgovoriti nista korisno od bombardovanja i upozorenja... Vidio covjek da ste zestoki momci... :woohoo:

MIA 08.11.2011 10:59

Upravo tako! Sve to je već stoput navedeno i objavljeno na forumu, ali nema veze meni nije teško ako netko treba pomoć, jer i ja sam ju sama isto trebala. Stoga može u "private" ili na mail ali nema potrebe da se to OVDJE još jednom ponavlja. Ne kužim u čemu je problem??

Renata 08.11.2011 18:17

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MIA (Poruka 26081)
Upravo tako! Sve to je već stoput navedeno i objavljeno na forumu, ali nema veze meni nije teško ako netko treba pomoć, jer i ja sam ju sama isto trebala. Stoga može u "private" ili na mail ali nema potrebe da se to OVDJE još jednom ponavlja. Ne kužim u čemu je problem??

Mia, i ja se pridružujem čestitkama. Osim što planiraš otići za prvo vrijeme na Floridu, imaš li već neku ideju što ćeš tamo raditi, ideš li kod nekog, kakvi su ti planovi?

Meni je također plan za prvo vrijeme otići na Floridu, točnije grad Sarasota.

Ako budem trebala neke informacije po pitanju papirologije rado bi ti pisala na mail da ne zamaram ekipu s informacijama koje su već negdje na forumu napisane

jovke 08.11.2011 22:50

Zasto bi neko nekom objasnjavao nesto po 101. put na email ako to pise na forumu?! Gle sad ispade treba svi da bjezimo na emailove i da forum bude sansa da saznamo ko zna o necemu nesto pa da mu saljemo emailove. Dajte ljudi, ko hoce iskreno neka pise na forumu ko nece ne mora da iritira ljude time sto ce javno pisati po forumu o kontaktima putem emaila. Imate privatne poruke pa pisite. Svaka nova informacija je dobrodosla, svi smo gladni informacija i nema potrebe za emailovima. Pa sta i ako se ponovi neka informacija?! Bolje je ponoviti stvari sa intervjua, o zivotu u USA, nego o tome gdje treba da se prijavim i slicno....

Ninovranje 08.11.2011 22:55

Citat:

Prvobitno poslao korisnik jovke (Poruka 26093)
Zasto bi neko nekom objasnjavao nesto po 101. put na email ako to pise na forumu?! Gle sad ispade treba svi da bjezimo na emailove i da forum bude sansa da saznamo ko zna o necemu nesto pa da mu saljemo emailove. Dajte ljudi, ko hoce iskreno neka pise na forumu ko nece ne mora da iritira ljude time sto ce javno pisati po forumu o kontaktima putem emaila. Imate privatne poruke pa pisite. Svaka nova informacija je dobrodosla, svi smo gladni informacija i nema potrebe za emailovima. Pa sta i ako se ponovi neka informacija?! Bolje je ponoviti stvari sa intervjua, o zivotu u USA, nego o tome gdje treba da se prijavim i slicno....

O tome ti pričam, ali me neko ovde ne razume :nene::nene::nene:
Važno i da ima i onih koji se slažu samnom, mada verujem da je velika većina njih :==D::==D::==D:
Šta drugo više reći, prethodni post govori sve, bravo kolega Jovke :) Pozz

jovke 08.11.2011 23:09

Ma nema se tu sta sa tobom neko slagati. Covjece svi smo ljudi od krvi i mesa i imamo ljudsku osobinu osjecaj da zelimo nekome pomoci u ovom slucaju informacijom. Logicno je ako se registrujes da zelis sa nekim da podijelis nesto sa svojim pisanjem. Evo uzimam primjer, pogledajte forumasa Lucky covjek je prije par dana opisao svoj proces o dobijanju drzavljanstva a sada se sam nudi da bi pisao ako se otvori neka nova tema, i ne mrzi ga da ostane tu sa nama na forumu i ako je postao bukvalno Amer. Zamislite taj korektan odnos i nekoga ko sjedi negdje u cosku na forumu i kupi informacije samo za sebe?! Necu vise o ovome, mnogo ljudi razmislja kao ti, valjda svako normalan na forumu, nego ne zele da kvare temu pa nece da pisu o tome, a evo necu ni ja vise.

MIA 09.11.2011 14:47

Citat:

Prvobitno poslao korisnik zeleni1122 (Poruka 26006)
Cestitam Mia od srca!

Pozz

Hvala na čestitakama! Kao što sam već pisala, idemo otprilike u 1,2. mj. na Floridu. Imamo kod koga otići i već neke poslove dogovorene. A od papira...malo me čudi da ne znaš šta ti od papira treba.

Izvod iz matične knjige rođenih - za oboje
Vjenčani list
Ženina diploma/svjedodžba o završenoj školi
Tvoja potvrda o reguliranoj vojnoj obvezi (ili ako nisi služio - potvrda da nisi služio)
Potvrda o nekažnjavanju (Sud, Ilica 207) - za oboje
Izvod iz kaznene evidencije (Savska c. 41, "zagrepcanka"-min. pravosudja) - za oboje
Putovnice - za oboje
Osobne iskaznice - za oboje

Vize smo platili u USD naravno, za svakoga po 819 $.

E sad, mene su kad sam zvala ambasadu (par dana prije interviewa) tražili da donesem na int. adresu na koju idemo. Mi smo također imali i pozivno pismo, odnosno mail u kojem nas ljudi pozivaju da dođemo živjet kod njih i da će nam pomoći da započnemo novi život u USA. Ako imaš nekoga tamo nije na odmet da ti pošalje...
A od cijele procedure i provedena cca 2 sata u ambasadi, interview je trajano DOSLOVNO 5 min. Vjeruj mi, nema razloga za tremu jer su ljudi u ambasadi 10000000% ljubazni i nasmijani. Par pitanja, najviše meni tipa kad sam maturirala 3. a kad 4. stupanj, kako mi se zvala škola jedna i druga, čime sam se bavila od tada, pitanje mužu koji je datum našeg vjenčanja, kčer je pitao da li je uzbuđena, i da, na kraju je rekao da su vize odobrene i da nam čestita! (pitao me je da li možemo pričati na engleskom što i jesmo). To je otprilike to. Pitao nas je da li smo planirali ostati taj dan u Zg jer se vize inače izdaju slijedeći radni dan od 15:00 - 15:15, kad smo rekli da smo svakako planirali taj dan ostati u Zg, rekao je da pričekamo 15-tak min pa će nam reći ako vize ne mogu biti gotove danas. Ma nije prošlo ni malo više od 10min. kad su nas prozvali i predali nam sve 4 vize, dali nam zapečačene 4 koverte i upute što s njima dalje, koliko smijemo boraviti van USA..itd.

zeleni1122 09.11.2011 16:29

Hvala ti puno na pomoci,vrlo si ljubazna i hvala ti na trudu i vremenu sto si odvojila kako bi meni olaksala neke stvari.

Puno sam puta citao na forumu sta sve treba itd. ali jako malo je primjera iz HR pa sam vise iz straha molio da malo detaljnije opises kako je sve proslo.

Zelim ti puno srece i uspjeha u novom zivotu!

Jos jedno od srca ti hvala na pomoci!

Pozdrav

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 10:15.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.