Odlicne vesti!! Hvala na informacijama i cestitam svima koji su preziveli ambasadu! Srecno u Americi i puno srece preko!!!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik bojanso
(Poruka 41056)
@Salec
Sve je bilo na srpskom osim razgovora sa covekom koji te obavestava da li ti je viza odobrena i taj razgovor sa njim se odvija na engleskom! Ne znam sta se desava ako ne znas engleski i krenes srpski da pricas, mozda i ta "druga posada" zna srpski ali ja to nisam probao :D
|
Hvala na odgovoru! Znamo mi svi dobro engleski, ali ja se nešto sve brinem, jer veliki je ulog, pa se mislim lakše mi je na srpskom! Muž mi kaže da se opustim i da me neće ništa pitati iz nuklearne fizike - to bi bila recimo oblast iz koje bi mi bilo teže na engleskom! :)
Čestitam ti u svakom slučaju i želim ti puno sreće!
|
gruja.kg.srb |
04.10.2013 07:28 |
Cestitam, i zelim vam puno srece u Americi. U koji deo Amerike idete? Nadam se da cemo svi biti ovako sretne ruke :)
|
Čestitam svim "zelenašima" i hvala za sve informacije.
Danas nam robo nastupa, sretno i čekamo razultate :beer::beer:
|
Prvo da cestitam svima, najbitnije da je lepo krenulo i nadamo se da ce tako biti do kraja :;D:
Imam pitanja za "zelenase" :)
1. Vidim da pominjete da ste nosili overene kopije i originale dokumenata...koliko sam ja razumeo to nisu nosili proslogodisnji dobitnici. To je neko novo pravilo od ove godine ili?
2. Sta mislite, da li moramo da imamo pozivno pismo na razgovoru ili je dovoljna samo adresa?
3. I jos jedno pitanje za pozelenele iz Srbije. Sta cete sve od prevedenih dokumenata da nosite u USA? I da li sva ta dokumenta mogu da se izvade u opstini na medjunarodnom obrascu ili ste ih prevodili i overavali kod sudskog tumaca?
|
Evo mi zavrsili, vize odobrene :woohoo::;D:Samo da malo odmorim pa pisem detaljnije sve u svemu nikad nismo imali ugodniji razgovor.
|
To kralju, da cujemo kako je bilo u gradu na Miljacki! Cestitam!
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
nemoj dugo odmarati, čekamo utiske :):)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik IgorMAD
(Poruka 41080)
Prvo da cestitam svima, najbitnije da je lepo krenulo i nadamo se da ce tako biti do kraja :;D:
Imam pitanja za "zelenase" :)
1. Vidim da pominjete da ste nosili overene kopije i originale dokumenata...koliko sam ja razumeo to nisu nosili proslogodisnji dobitnici. To je neko novo pravilo od ove godine ili?
2. Sta mislite, da li moramo da imamo pozivno pismo na razgovoru ili je dovoljna samo adresa?
3. I jos jedno pitanje za pozelenele iz Srbije. Sta cete sve od prevedenih dokumenata da nosite u USA? I da li sva ta dokumenta mogu da se izvade u opstini na medjunarodnom obrascu ili ste ih prevodili i overavali kod sudskog tumaca?
|
1. Nema potrebe bacati pare da bi se overevale kopije, niko to u ambasadi ne trazi bar nama nisu, nama su uzeli obicne fotokopije
2.Samo adresa i nista vise
3.Nama su ambasadi rekli da prevedemo sve nase izvode iz maticnih knjiga rodjenih pogotovo za bebu, i nas vencani list posto ti medjunarodni su neto kao sturi,tako da mi nosimo te prevode.
|
jec pet puta pokusavam opisat intervju
via ne se sikiraj mi smo bili pogubljeni na intervjuu al smo prosli
jos cu jednom probat postat intervju ak ne uspijem onda later
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:57. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.