ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Trogodisnja srednja skola (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1451)

supernoproblemo 14.05.2019 07:02

Recimo ja imam trogodišnju srednju i kasnije sam upisao redovno fakultet i završio ga, trebalo bi da to zadovoljava. Imam 9 godina rada u struci. Fakultet je poljoprivredni, nekoliko mojih kolega je otislo na work and travel, tamo se udali ili oženili i nekoliko ispita položili i nostrifikovali diplomu i sad rade tamo.

SRBghost 14.05.2019 08:25

Citat:

Prvobitno poslao korisnik supernoproblemo (Poruka 76894)
Recimo ja imam trogodišnju srednju i kasnije sam upisao redovno fakultet i završio ga, trebalo bi da to zadovoljava. Imam 9 godina rada u struci. Fakultet je poljoprivredni, nekoliko mojih kolega je otislo na work and travel, tamo se udali ili oženili i nekoliko ispita položili i nostrifikovali diplomu i sad rade tamo.

Sta god da si zavrsio posle trogodisnje srednje je OK. Samo je bitno da imas MINIMUM cetvorogodisnju srednju. Sve preko toga (ZAVRSENO) je dovoljno.

Futbalista 14.05.2019 14:07

Citat:

Prvobitno poslao korisnik SRBghost (Poruka 76895)
Sta god da si zavrsio posle trogodisnje srednje je OK. Samo je bitno da imas MINIMUM cetvorogodisnju srednju. Sve preko toga (ZAVRSENO) je dovoljno.

Ja imam 3godisnju srednju plus visu poslovnu, ali mi je bila frka dal ce da je prihvate, ali ipak jesu

edy3 29.09.2019 20:46

Kontaktirao sam ambasadu SAD-a u Sarajevu e-mail-om, i pitao ih vezano za devetogodisnje osnovno obrazovanje + srednje trogodisnje = 12.Dali se uopste to prihvata kao uslov.Odgovor je bio pozitivan kao sto sam i sam mogao pretpostaviti.Bitno je samo zavrsiti 12 godina skolovanja u kontinuitetu. :)

slobo2712 01.10.2019 07:39

Citat:

Prvobitno poslao korisnik edy3 (Poruka 78204)
Kontaktirao sam ambasadu SAD-a u Sarajevu e-mail-om, i pitao ih vezano za devetogodisnje osnovno obrazovanje + srednje trogodisnje = 12.Dali se uopste to prihvata kao uslov.Odgovor je bio pozitivan kao sto sam i sam mogao pretpostaviti.Bitno je samo zavrsiti 12 godina skolovanja u kontinuitetu. :)

Da li se to racuna i za nas koji smo nekada preskocili jedan razred kada je to tek krenulo,ali se vodi da smo zavraili 9 tj 9ti razred :)

edy3 02.10.2019 20:20

Citat:

Prvobitno poslao korisnik slobo2712 (Poruka 78218)
Da li se to racuna i za nas koji smo nekada preskocili jedan razred kada je to tek krenulo,ali se vodi da smo zavraili 9 tj 9ti razred :)

Ako je navedeno u dokumentima druze da si zavrsio deveti rezred nemas frke :D

dac22 05.10.2019 14:27

pozdrav svima

ja sam sa 3dodisnje sredno skolo to znaci nemogo da apply za green card ?

Futbalista 05.10.2019 14:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dac22 (Poruka 78319)
ja sam sa 3dodisnje sredno skolo to znaci nemogo da apply za green card ?

Mozes, ali te na intervjuu nece odobriti.................

dac22 05.10.2019 14:58

ok hvala puno znaci da upisem 4 stepen da uzmem pa ondak seldece godine da idem apply?

milos1994 05.10.2019 15:55

Pozdrav društvo, imam dva pitanja.
Znam da je bilo x pitanja u vezi ovoga, ali nikakav konkretan odgovor nisam našao.
Naime, završio sam redovno trogodišnju srednju školu (trgovac), a nakon toga upisao vanredno 4. stepen za ekonomskog tehničara (trajalo godinu ipo), i upisao sam visoku školu nakon toga (sa godinu dana mlađom generacijom).Bio sam redovan student, završio sam visoku školu u roku, sada sam na master studijama.

Da li ispunjavam kriterijum što se tiče školovanja? Malo je dvosmisleno to njihovo ''12 godina redovnog školovanja u kontinuitetu'' , pa me buni to jer sam četvrtu godinu u srednjoj školi završio vanredno (jer sam hteo na fakultet).

- A drugo pitanje je, da li neko zna da li je odgovarajuća slika za prijavu za Green Card kao ona za Work & Travel? Imam sliku od ove godine kada sam se prijavio za W&T, pa bih možda nju iskoristio.

Svako dobro :)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 11:59.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.