ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   DS260 Formular - Prevedeno uputstvo za popunjavanje (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1580)

harmonija 21.09.2016 08:22

Zdravo svima
evo privodimo kraju popunjavanje DS 260 i naravno opet jedna nedoumica, neki bi rekli glupost ali da prije slanja ipak provjerim sa vama. Na samom kraju prije potpisivanja za suruznika i djecu stoji da ukucate svoj KC broj i ispod broj pasosa - upisuje li se tu uvijek broj pasosa aplikanta ili onoga ciji se formular kompletira, supruznika i djeteta?
Hvala, moj crv opet radi tako da ne zamerite.

LJ75 21.09.2016 11:54

Citat:

Prvobitno poslao korisnik harmonija (Poruka 63308)
Zdravo svima
evo privodimo kraju popunjavanje DS 260 i naravno opet jedna nedoumica, neki bi rekli glupost ali da prije slanja ipak provjerim sa vama. Na samom kraju prije potpisivanja za suruznika i djecu stoji da ukucate svoj KC broj i ispod broj pasosa - upisuje li se tu uvijek broj pasosa aplikanta ili onoga ciji se formular kompletira, supruznika i djeteta?
Hvala, moj crv opet radi tako da ne zamerite.

Mislim da mozes samo unijeti broj pasosa supruznika / djeteta. Bar sam ja tako uradio. A onda odgovorio da sam sam ispunio obrazac. Malo je zbunjujuce.

damirb 24.09.2016 18:13

da li mi mozete reci da li se naziv skole pise u "originalu" na srpskom-srednja elektrotehnicka skola ili na engleskom "School of Electrical Engineering"?

Taty2 26.09.2016 10:55

Native language

https://travel.state.gov/content/vis...questions.html Can I answer in my native language?
No. All answers, except as specially provided, must be in English, using English characters only. Applications submitted in any language other than English may be rejected, and you will be required to log back into the Consular Electronic Application Center (CEAC) and provide English answers.

milja 11.10.2016 11:05

Kazite mi molim vas do kada moze da se popuni i posalje DS formular? Da li je sada kasno?

BetterFuture 11.10.2016 11:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik milja (Poruka 64020)
Kazite mi molim vas do kada moze da se popuni i posalje DS formular? Da li je sada kasno?

Ako ste izvuceni za DV-2017 onda nije kasno. Koji Vam je CN?

zole189 30.03.2017 15:31

Postavio sam pitanje pa pronasao odgovor na njega....
Poruku ne mogu izbrisati. Izvinjavam se svima...

Mikimiki 26.04.2017 08:21

pozdrav imam nedoumicu oko popunjavanja ds260, naime ponovo je tokljucan zbog promene bracnog statusa i sada treba da ga dovrsimo, ali nejasno mi je u delu gde se unosi adresa stanovanja i prethodne adrese, da li se odnosi na adrese koje su evidentirane u bazi mup-a (iz licne karte) ili na adrese na kojima smo stvarno ziveli, pitanje glasi "have you lived anywhere other than this address since the age of sixteen". koliko smo razumeli pitanje je da li smo ziveli bilo gde drugo osim sadasnje adrese nakon napunjene 16-te godine. u nasem primeru na sadasnjoj adresi zivimo preko 5 godina, a u bazi mup-a oko godinu dana (prijavili smo prebivaliste na sadasnjoj adresi tek prosle godine).

Mikimiki 26.04.2017 08:27

obavestenje

On Sunday, April 29, 2017, from 9:00 a.m. until 9:00 p.m. (Washington, DC time), CEAC will be unavailable due to scheduled maintenance. Users will not be able to access any of the CEAC forms including DS-160, DS-260; pay fees; or check status. Maintenance is expected to be completed by 9 PM, but payments will not be accepted until 11:59 p.m. due to a Pay.gov outage. Thank you for your understanding.

U nedjelju, april 29, 2017. godine, od 09:00 do 09:00 (Washington, DC vremenu), CEAC će biti nedostupna zbog zakazanog održavanje. Korisnici neće biti u mogućnosti pristupiti bilo kojem od oblika CEAC uključujući i DS-160, DS-260; platiti naknadu; ili provjeriti status. Održavanje se očekuje da će biti završeno do 21:00, ali isplata neće biti prihvaćea do 23:59 zbog Pay.gov ispada. Hvala vam na razumijevanju.

Mikimiki 28.04.2017 16:23

Da li je neko danas pokusavao da dopuni ili izmeni DS260 (nama je otvoren ponovo zbog sklapanja braka i dodavanja supruznika)? Mi smo pokusali ali nam pise "Application Error". To nam se do sada nije desavalo pa smo zabrinuti. Ako neko ima pojma o tome sta je u pitanju neka pise sto pre. (Molim vas bez nagadjanja jer nam je dovoljno to sto ne mozemo da otvorimo formular, ne treba nam dodatni stres.)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 09:25.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.