ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Dv-2019 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1879)

BetterFuture 16.10.2017 13:25

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ruza26 (Poruka 68991)
Bila sam upravo tu, i bila sam i jutros i ništa o ponavljanju ne piše. Osim ako ne znam čitat! Nisam više pametna

Verovatno koristite Chrome browser. Obrisite cache ili pregledajte stranicu uz pomoc drugog pretrazivaca.

ruza26 16.10.2017 13:29

Hvala za pomoć... Otvorila preko mobitela i vidila! Hvala, hvala!

Sretno!!! :pozz:

RICKO 16.10.2017 13:34

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ruza26 (Poruka 68991)
Bila sam upravo tu, i bila sam i jutros i ništa o ponavljanju ne piše. Osim ako ne znam čitat! Nisam više pametna

https://www.dvlottery.state.gov/

Klikni na ovaj link :grin:

ikac89 16.10.2017 15:10

Evo obaveštenja i sa zvanične stranice lutrije.

Due to a technical issue, the DV-2019 entry period that began on October 3 has been closed. Entries submitted during October 3-10 are not valid and have been excluded from the system; they will not count as a duplicate entry. The technical issue has been resolved and a new full entry period will begin at noon, U.S. Eastern Daylight Time on Wednesday October 18, 2017 and will run until noon Eastern Standard Time on Wednesday November 22, 2017. Only entries submitted during this period will be accepted and considered for selection in the lottery. Please throw away any confirmation number or other documentation that you have if you submitted an entry during Oct. 3-10.

Mikac7 17.10.2017 16:34

Pozdrav svima,
Nov sam ovde pa imam par pitanja.
Ove godine zelim se prijaviti za lutriju, ali imam par nedoumica. Pošto imam 21 godinu, državljanin Srbije sam i trenutno završavam KPA, završna sam godina pretpostavljam da imam sve uslove koji su neophodni. Zanima me da li ja navodim samo sebe ili navodim i svoju porodicu prilikom prijavljivanja?
Takođe, otac mislim da nema i neispunjava uslove za priajvu, jer ima završenu samo osnovnu školu, tako da pretpostavljam da on nema uslvoa da se priajvi? Majka ima završenu srednju četvorogodišnju i ona ima uslove, ali me zanima koga ona onda može da navede, jer ja imam 21. godinu, otac nema srednju, a brat ima 20godina. Isto pitanje i za brata.

Oprostite ako je ovo spam, ali ja prosto nisam mogao da nađem odgovore na moja pitanja nigde. Samo me zanima koga imam pravo da navodim ja, i da navode oni i ko od njih ima pravo da se prijavi i ako izvuku mene ili npr. majku ko dobija sve zelenu kartu? Mnogo tih nedoumica imam.

Takođe, imam još jedno pitanje. U vezi sam sa devojkom koja je takođe zainteresovana da se prijavi za lutriju, pa u slućaju da nekoga od nas dvoje izvuku planiramo se uzeti. U tom slučaju me zanima, ako npr. nju izvuku pa ja dobijem državljanstvo preko nje, da li imam pravo samo ja da odem tamo, pa onda naknadno da stigne nakon što se ja snađem tamo za početak? Ili to samo ona može sama da ode, jer je ona npr. izvučena i obrnuto.

Hvala Vam unapred na odgovorima, jer su mi preko potrebni.

MirkoJ 17.10.2017 17:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Mikac7 (Poruka 69009)
Pozdrav svima,
Nov sam ovde pa imam par pitanja.
Ove godine zelim se prijaviti za lutriju, ali imam par nedoumica. Pošto imam 21 godinu, državljanin Srbije sam i trenutno završavam KPA, završna sam godina pretpostavljam da imam sve uslove koji su neophodni. Zanima me da li ja navodim samo sebe ili navodim i svoju porodicu prilikom prijavljivanja?
Takođe, otac mislim da nema i neispunjava uslove za priajvu, jer ima završenu samo osnovnu školu, tako da pretpostavljam da on nema uslvoa da se priajvi? Majka ima završenu srednju četvorogodišnju i ona ima uslove, ali me zanima koga ona onda može da navede, jer ja imam 21. godinu, otac nema srednju, a brat ima 20godina. Isto pitanje i za brata.

Oprostite ako je ovo spam, ali ja prosto nisam mogao da nađem odgovore na moja pitanja nigde. Samo me zanima koga imam pravo da navodim ja, i da navode oni i ko od njih ima pravo da se prijavi i ako izvuku mene ili npr. majku ko dobija sve zelenu kartu? Mnogo tih nedoumica imam.

Takođe, imam još jedno pitanje. U vezi sam sa devojkom koja je takođe zainteresovana da se prijavi za lutriju, pa u slućaju da nekoga od nas dvoje izvuku planiramo se uzeti. U tom slučaju me zanima, ako npr. nju izvuku pa ja dobijem državljanstvo preko nje, da li imam pravo samo ja da odem tamo, pa onda naknadno da stigne nakon što se ja snađem tamo za početak? Ili to samo ona može sama da ode, jer je ona npr. izvučena i obrnuto.

Hvala Vam unapred na odgovorima, jer su mi preko potrebni.

Pozdrav,

Sve ovo imate detaljno objašnjeno na forumu. Vi nemate pravo da prijavite svoje roditelje ni brata pošto ste punoletni (ovo ipak sacekajte da vam potvrdi neko od administratora foruma ali mislim da ne grešim)
Ono što možete je da se prijavite sami za sebe, brat za sebe (i on je punoletan), devojka za sebe. Pošto otac ima samo osnovnu skolu, mama moze da posalje prijavu na sebe a njega da doda kao supruznika, ako se dobro secam, samo "nosilac" prijave mora imati barem srednju skolu... (opet sacekajte odgovor iskusnijih)
Sto se devojke tice, isti slucaj, salje sama za sebe, ako ona bude izvucena a ne vi, i stupite potom u brak, moracete da dokazujete svoju vezu (takodje objasnjeno na forumu) i necete moci vi da udjete pre nje. Prvi na tlo USA mora da stupi "nosilac" GC, jedino u kontra slucaju da izvuku vas a ona se uda naknadno za vas mozete prvo vi da udjete a ona u narednih 6 meseci od lekarskog pregleda.

BetterFuture 17.10.2017 19:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MirkoJ (Poruka 69010)
Pozdrav,

Sve ovo imate detaljno objašnjeno na forumu. ... mama moze da posalje prijavu na sebe a njega da doda kao supruznika ...

Sve ste tacno napisali, samo da dodam da majka MORA da doda supruznika i mladjeg sina (dete do 21 godine) na svoju prijavu.

Peca 18.10.2017 08:17

Unapred se izvinjavam ali moram ponovo da postavim isto pitanje na jednostavniji nacin jer nisam pretragom ili listanjem foruma naisao na konkretan odgovor. Vezano za polje ''In Care Of" Zivim sa porodicom u kuci, u mojim dokumentima stoji adresa te kuce (gde sam rodjen, gde i dalje zivim) Sama kuca se vodi na ocevo ime, da li onda, u tom polju stavljam ocevo ili svoje ime? I da li je to polje uopste obavezno?:udri:

Ggaga 18.10.2017 08:40

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Peca (Poruka 69025)
Unapred se izvinjavam ali moram ponovo da postavim isto pitanje na jednostavniji nacin jer nisam pretragom ili listanjem foruma naisao na konkretan odgovor. Vezano za polje ''In Care Of" Zivim sa porodicom u kuci, u mojim dokumentima stoji adresa te kuce (gde sam rodjen, gde i dalje zivim) Sama kuca se vodi na ocevo ime, da li onda, u tom polju stavljam ocevo ili svoje ime? I da li je to polje uopste obavezno?:udri:

To polje sluzi kad zivite u necijoj tudjoj kuci a tamo treba da vam stigne posta npr. salju vama i navedu vase podatke a "in care of" prezime vlasnika adrese

CR7 18.10.2017 09:41

Samo jedno pitanje,zivim u Beogradu.Sta staviti u polju 8e: District/Country/Province/State ? Sta tu upisati moju opstinu u beogradu?

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 09:34.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.