Cestitam od srca😀😀😀ja jos nisam uspela da proverim, ne uspevam uopste da pristupim stranici
|
BetterFuture |
02.05.2017 19:29 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik NevaP12
(Poruka 66503)
Cestitamm :bravo::bravo::bravo::bravo:
Ja sam uspjela provjeriti za sebe i dva brata i obavjestenje: HAS NOT BEEN SELECTED :no:
A jedno pitanje, ne mogu se sjetiti da li sam prijavila i muza ili ne haha :D On nesto nije bio za to tad, a prijavljivala sam mnogo drugova, bracu u njihovo ime, i sad razmisljam nesto ako sam prijavila (izgubila nekako confirmation number), da li se moze provjeriti ipak?
Ili ga nisam prijavila ako zahtjevaju 4 godine srednje skole (on ima tri), ne mogu se sjetiti nikako :grin:
Pozdrav i srecno svima koji cekaju :)
P.S. Prva prijava
|
Ako ste zaboravili Confirmation number, samo u pretrazivacu otkucajte Forgot confirmation number. I da, ako Vas brat ima 3 razreda inda se ne kvalifikuje za lutriju na osnovu skole ali i dalje, mada teze, moze da se kvalifikuje na osnovu radnog iskustva.
|
rkristina15@gmail.com |
02.05.2017 19:33 |
Ne znam confirmation number,kako onda da proverim da li sam izvucena?
|
Andrija89 |
02.05.2017 19:34 |
Ja nisam selektovan ovog puta :nene:, ne mogu da pristupim sajtu da vidim za devojku, ne greje me nesto Sunce mada opet sa druge strane nikad se ne zna.....:book:
|
Prvi put da se oglasim i pozelim vam srecu!
Jos nisam proveravao, ostavicu za kasnije ili ovih dana.
|
treefoon |
02.05.2017 20:00 |
Srecno svima!!! :1081:
2014 nope
2015 nope
2016 nope
2017 nope
2018 ??
|
MarinaDelic |
02.05.2017 20:04 |
e pa zar je moguce da jedan americki sajt i to sajt americke vlade ne radi jer je preopterecen :==D:
|
jasmin_nikol |
02.05.2017 20:08 |
Cudno. I prosle godine je islo tesko, ali sad bas nece nikako da ukaci stranicu.... :nene:
|
ma nista to nije cudno, sasvim normalna stvar. uvek je bio zagusen server
|
valocean |
02.05.2017 20:18 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik MarinaDelic
(Poruka 66522)
e pa zar je moguce da jedan americki sajt i to sajt americke vlade ne radi jer je preopterecen :==D:
|
kompletno su im svi serveri optereceni. cak i oni za neimigrantske vize. cirkus :drool:
|
KatarinaS |
02.05.2017 20:37 |
Ja sam uspela da proverim i, ni momak ni ja nismo dobili.. Srecnoo svima! :pozz:
DV2017 2x :no:
DV2018 2x :no:
|
ako pise has not been selected, je li to konacno ili se pak moze promeniti posto sam u jednom momentu usao na sajt i uneo podatke i to izbacilo?
|
BetterFuture |
02.05.2017 20:42 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik babicf
(Poruka 66527)
ako pise has not been selected, je li to konacno ili se pak moze promeniti posto sam u jednom momentu usao na sajt i uneo podatke i to izbacilo?
|
Na zalost, to je konacno. Prosle godine, kada je doslo do naknadnog izvlacenja u septembru, svi oni koji su tada izvuceni su dobili email da provere svoj status. Znaci, nema potrebe vise da proveravate.
|
Winter_Strong |
02.05.2017 20:42 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik babicf
(Poruka 66527)
|
Nažalost, niste imali sreće ove godine. A taman je dobro počelo za ove koji su uspeli da otvore sajt uopšte.
|
pelcer224 |
02.05.2017 20:52 |
Ma nista cudno sto je pukao server. Do sutra uvece (24h) se nece stabilizovati da radi bez zastoja. Ja sam tek sad od 18h uopste uspio na forum da udjem, i mogu misliti koliko jos ljudi na nas forum ne moze da udje. Kad je forum zagusen, onda vam je jasno koliko je ucesnika na lutriji, sve vise i vise...
|
Svima savjet koji ne prodju da pokusaju odlazak u EU. Njemacka je olaksala uslove za Balkanske zemlje za odlazak od 2016. godine.
Mnogo je cekati jednom godisnje na izvlacenje lutrije, prodjose godine. Lutrija neka bude "druga opcija iz prikrajka" a primarno trazite druge opcije za odlazak.
|
Coolerka80 |
02.05.2017 21:23 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik zole189
(Poruka 66532)
Svima savjet koji ne prodju da pokusaju odlazak u EU. Njemacka je olaksala uslove za Balkanske zemlje za odlazak od 2016. godine.
Mnogo je cekati jednom godisnje na izvlacenje lutrije, prodjose godine. Lutrija neka bude "druga opcija iz prikrajka" a primarno trazite druge opcije za odlazak.
|
Mi smo pokušavali i Novi Zeland, još uvek pokušavamo i Australiju, i baš nas neće. Evo živa nisam što ne mogu da otvorim sajt da proverim 😡 Ovo nam je 6. put da se prijavljujemo 😕
|
MarinaDelic |
02.05.2017 21:27 |
nemam onaj confirmation number... uspela sam da otvorim stranicu, ali me je izbacilo nakon par pokusaja da uradim submit sa podacima... sada opet bezuspesno pokusavam da je otvorim ...:smrc:
elem, sta ako nemam conf.number, sta tada da li ću uopšte uspeti proveriti????:wacko:
|
DzokicaMicev |
02.05.2017 21:28 |
Da se pohvalim i ovde konacno nakon 13 puta ova godina mi je bila srecna :):):) Zelim srecu svima a sad odoh malo da smirim glavu:)
|
MarinaDelic |
02.05.2017 21:30 |
:blink:bolje svi na spavanje pa sutra nanovo...
da li neko ima iskustva da li je i prethodnih godina bilo ovako..
|
BetterFuture |
02.05.2017 21:31 |
Citat:
(Poruka 66534)
nemam onaj confirmation number... uspela sam da otvorim stranicu, ali me je izbacilo nakon par pokusaja da uradim submit sa podacima... sada opet bezuspesno pokusavam da je otvorim ...:smrc:
elem, sta ako nemam conf.number, sta tada da li ću uopšte uspeti proveriti????:wacko:
|
Vec smo odgovorili veceras na ovo pitanje. U pretrazivac ukucajte Forgot confirmation number i otvorite verovarno prvu stranicu koja Vam bude ponidjena na sajtu dvlottery.state.gov, ali s obzirom na zagusenost servera ni to necete moci sada lako da otvorite
|
Makili86 |
02.05.2017 21:32 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik DzokicaMicev
(Poruka 66535)
Da se pohvalim i ovde konacno nakon 13 puta ova godina mi je bila srecna :):):) Zelim srecu svima a sad odoh malo da smirim glavu:)
|
da li je moguceeee, posle 13 pokusaja. Neka VAm je sa srecom od srca cestitke. Mogu da zamislim uzbudjenje :obrva:
Ja jos nisam uspela da proverim, nikako da udjem na sajt. Mozda je i bolje da ostavim za sutra.
|
saletank |
02.05.2017 21:36 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Coolerka80
(Poruka 66533)
Mi smo pokušavali i Novi Zeland, još uvek pokušavamo i Australiju, i baš nas neće. Evo živa nisam što ne mogu da otvorim sajt da proverim 😡 Ovo nam je 6. put da se prijavljujemo 😕
|
reci mi kako ide prica za Novi Zeland jel i tu ima neka lutrija ?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik DzokicaMicev
(Poruka 66535)
|
Koliko se sjecam clan dreadnot je prosao iz 13. pokusaja prije 2-3godine. Prosle godine je Zanin neko uspio iz 13. pokusaja. Evo sada tebe hoce. Ima nesto u tom broju 13 :)
Meni i suprugi je ovo takodje 13. pokusaj. Vidjecemo sutra kad server dodje sebi, mozda udjemo u taj "klub 13".
|
Čestitam! To je divno za čuti!:bravo::bravo::bravo::ludak:
|
Citat:
(Poruka 66536)
:blink:bolje svi na spavanje pa sutra nanovo...
da li neko ima iskustva da li je i prethodnih godina bilo ovako..
|
uvek je ovako, uglavnom se malo oslobodi nakon par sati, ali secam se jedne godine da sam tek sutradan ujutru uspela da proverim. nisam vise mogla da refresujem, spavalo mi se. mislim da cu to i sada da uradim, kod mene je vec 15 do jedan. srecno svima :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik zole189
(Poruka 66540)
Koliko se sjecam clan dreadnot je prosao iz 13. pokusaja prije 2-3godine. Prosle godine je Zanin neko uspio iz 13. pokusaja. Evo sada tebe hoce. Ima nesto u tom broju 13 :)
Meni i suprugi je ovo takodje 13. pokusaj. Vidjecemo sutra kad server dodje sebi, mozda udjemo u taj "klub 13".
|
ja bih radije ako moze da udjem u klub 8, ne ceka mi se jos pet godina :D
ili je ovo deveti put. ne znam vise, ko ce to da prebroji...
|
sajt dv lottery je zakovao totalno,nemam ja zivaca da sedim cele noci kraj kompjutera...iskuliracu veceras a mozda i sutra ionako se ne ide sutra....
|
Coolerka80 |
02.05.2017 22:07 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik saletank
(Poruka 66539)
reci mi kako ide prica za Novi Zeland jel i tu ima neka lutrija ?
|
Nema tu lutrije, nego postoji sistem bodovanja, slično kao i za Australiju, i onda vidiš da li ispunjavas uslove da apliciras za neku od viza. Takođe i tvoje zanimanje treba da bude na listi deficitarnih zanimanja. Tako je bar za Australiju, a za Novi Zeland se bas i ne sećam, davno je bilo, 2010.smo probali i odustali. A Australija je još uvek aktuelna, nadamo se da suprug dobije posao. Ali i to se vrtimo u krug skoro 3 god. Baš se nerviram.... 😑
|
Bože sačuvaj - "Session timed out"... :gun:
Jedino preko Firefox pretraživača mogu da otvorim sajt. Ide sporo ali radi...
Pa, ako bude nekih lepih vesti, javljam se.. :grin:
|
Tako je, preko Firefox radi sajt brze, ali evo vec 2 puta connection timed out kada upisem kod i kliknem Submit...
Ufff, ala je nervozno ove godine :gun:
|
aleksandarvladana |
02.05.2017 23:22 |
Srećno svima :1081: Još nisam spela da proverim .... Ovo nam je drugi pokušaj :obrva:
|
didi_ppp |
03.05.2017 00:16 |
ochekuvav pogolema aktivnost na forumot vo ovie saati? uspea li nekoj da proveri ?
|
Djordje001 |
03.05.2017 00:20 |
hhahahah iz 13 puta si dobio,hahahaha alal ti kur..,zasluzio si,ja iz 5 puta nisam,pukusavao sam i za evropu nisam uspeo nece me,ali si mi bar uneo nade meni i jos nekima da ipak ali ipak imamo sanse,ziv bio i zasluzio si :beer::beer::beer::beer:
|
NinoTheLik |
03.05.2017 00:37 |
Katastrofa, sajt ne radi celi dan.. ubi ova neizvjesnost.
|
Nije bilo ovako proslu godinu, 100%. Mozda im je Tramp dao neke stare servere i prebacio ih na 56k modeme :grin::grin::grin:
|
EDIT - uspeo da proverim, probao sam koristeci Microsoft Edge browser. Otvorilo mi instantno.
Duplo NISTA, ni ja, ni devojku.:tot: Aj u pm
|
didi_ppp |
03.05.2017 01:24 |
HAS NOT BEEN SELECTED....Povekje srekja narednata godina (ako ima) srekjno na site
|
jovjelen |
03.05.2017 01:44 |
7. Put HAS NOT BEEN SELECTED
I suprug i ja nismo imali srece. Cestitamo svima koji su imali tu srecu da budu izvuceni, a nama koji nismo, zelimo jos vise strpljenja i srece da dobijemo sledeci put ako je bude bilo. Osecaj je veoma los kada vidimo negativan odgovor ali...to je lutrija. 😔
|
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
next time...
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:33. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.