- -
Visa Bulletin
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)
Najgore je što sada i ovaj korona virus može da napravi problem. Mala je šansa da se to desi, ali neko eventualno zatvaranje ambasada bi moglo da naparavi veliki problem.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ikac89
(Poruka 79570)
Najgore je što sada i ovaj korona virus može da napravi problem. Mala je šansa da se to desi, ali neko eventualno zatvaranje ambasada bi moglo da naparavi veliki problem.
|
Nadajmo se da nece, mada... Svuda se stvari brzo menjaju. Evropa je sad u veoma losoj situaciji. Virus se siri veoma brzo. Ovde je virus stigao kasnije.
Ako budu prekidali zvanje na intervju, mislim da ce produziti rok za izdavanje viza ovoj DV generaciji. Nadamo se najboljem.
:baloni:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Svenson
(Poruka 79577)
Nadajmo se da nece, mada... Svuda se stvari brzo menjaju. Evropa je sad u veoma losoj situaciji. Virus se siri veoma brzo. Ovde je virus stigao kasnije.
Ako budu prekidali zvanje na intervju, mislim da ce produziti rok za izdavanje viza ovoj DV generaciji. Nadamo se najboljem.
:baloni:
|
Obustavljeni letovi za Evropu narednih 30 dana.
Mislim, ovo se mora srediti do trenutka kad bih potencijalno ja mogao dobiti poziv za intervju, ali svakako mi nije svejedno nakon ove vijesti.
Nadamo se najboljem :(
|
marko1995 |
12.03.2020 09:31 |
Ko je čekao do sad da ode u SAD i aktivira status sad mu je veselo :doctor: :naughty:
Sad kad zatvore ambasade i uspore proces again :no::wee:
|
Marko996 |
12.03.2020 09:59 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik neus
(Poruka 79579)
Obustavljeni letovi za Evropu narednih 30 dana.
Mislim, ovo se mora srediti do trenutka kad bih potencijalno ja mogao dobiti poziv za intervju, ali svakako mi nije svejedno nakon ove vijesti.
Nadamo se najboljem :(
|
Obustavljen za Šengen zonu, nismo mi u njoj, eh sad hoce li obustaviti i za nas u skorije vrijeme ne znam :wtf:
|
Videćemo šta će biti. Iskreno mislim da je malo verovatno produžavanje roka za izdavanje viza zato što bi se to posle odrazilo na sledeću godinu. A i pitanje da li je to zakonski moguće zato što jasno piše da se vize mogu izdati isključivo do 30. septembra. To je isto kao i sa AP statusom, jednostavno ljudi koji imaju AP status i ne dobiju vizu do 30. septembra gube mogućnost da istu dobiju kasnije.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ikac89
(Poruka 79585)
Videćemo šta će biti. Iskreno mislim da je malo verovatno produžavanje roka za izdavanje viza zato što bi se to posle odrazilo na sledeću godinu. A i pitanje da li je to zakonski moguće zato što jasno piše da se vize mogu izdati isključivo do 30. septembra. To je isto kao i sa AP statusom, jednostavno ljudi koji imaju AP status i ne dobiju vizu do 30. septembra gube mogućnost da istu dobiju kasnije.
|
Uvek postoji opcija "visa sila". Ja verujem da ce, ako do toga dodje, koristiti ovu opciju za produzetak izdavanja viza.
|
marjan77 |
13.03.2020 11:44 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Svenson
(Poruka 79587)
Uvek postoji opcija "visa sila". Ja verujem da ce, ako do toga dodje, koristiti ovu opciju za produzetak izdavanja viza.
|
Veća je verovatnoća da stopiraju ceo proces, te ko je otišo do sada - otišao je, ko nije "viša sila", nego da produže termin za ulazak u zemlju, tj do početka septembra.
Nego daj Bože da oni uspore sa obradom ovih eu zemalja a da isforsiraju nas i ove zemlje u okruženju i tako popune eu prijem.
Jel zna neko da li su u nekoj godini produžili prijem i posle zakonskog okvira?
|
Nisu nikada produzili rok. Inače problem je što oni ne moraju po zakonu da podele sve vize, jednostavno nigde ne piše da postoji neki minimalni broj koji mora da se podeli. Bukvalno mogu sad da kažu gotovo je što se ove godine tiče i to je to, ali realno mislim da su šanse za to u domenu teorije. Ja se iskreno nadam da ovo neće uticati previše na ceo proces, ali opet ko zna, pre dve nedelje niko nije očekivao da će se virus ovako brzo proširiti, pa vidimo svi šta se sada dešava, zatvaraju se granice, škole, zabranjuju se javna okupljanja, sportske manifestacije itd.
|
Mislim da od toga nece biti nista.
Sa druge strane, izasao je aprilski VB:
AFRICA: 45,175
Except:
Egypt 39,000
ASIA: 18,450
Except:
Iran 11,550
Nepal 11,700
EUROPE: 30,000
NORTH AMERICA (BAHAMAS): 17
OCEANIA: 2,150
SOUTH AMERICA,
and the CARIBBEAN: 1,875
Odlican skok za Evropu. Ipak, izgleda da se po prvi put pojavila sledeca sekcija, koja nije uopste dobra vijest za nas vece brojeve:
DIVERSITY VISA (DV) AVAILABILTY IN THE COMING MONTHS
The May rank cut-off movements for all DV regions continue to be greater than might ordinarily have been expected, in order to generate applicant demand under the respective annual limits. This is because fewer DV applicants are actively pursuing final action on their cases at consular posts abroad, and the volume of USCIS adjustment cases remains low. If large numbers of applicants eventually do begin to have their cases brought to final action, rank cut-off date movements will necessarily slow or stop, and retrogression would become a possibility. At this time, it is not possible to say when such action might be required, but late summer would be the most likely time.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 19:59. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.