- -
Visa Bulletin
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)
marko1995 |
18.03.2020 14:34 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ikac89
(Poruka 79628)
Biće veliki problem, ako KCC počne da radi smanjenim kapacitetom, a ne mogu ni da zamislim koliki bi problem mogao da nastane ukoliko potpuno obustave rad. U tom slučaju mogu ambasade da rade i maksimalnim kapacitetom, ali džaba, ako nema ko da ih "hrani" novim kejsovima. Takođe, dovodi se u pitanje i izvlačenje u maju, ukoliko bi kcc prestao sa radom.
|
Ja u petak šaljem DS260 i sva dokumenta za sebe i suprugu pa neka ide život :RRofl:
Oko 1500 stvarnih kejsova do mog broja a 4 bulletina do kraja + response rate kao i prošlih godina...
Ako to ne uspiju izgurati onda stvarno ne znam :woohoo::RRofl:
Iskreno, nadam se da će se sve ovo smiriti i zbog visokih brojeva (viših od mog)... :bigkiss:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik marko1995
(Poruka 79629)
Ja u petak šaljem DS260 i sva dokumenta za sebe i suprugu pa neka ide život :RRofl:
Oko 1500 stvarnih kejsova do mog broja a 4 bulletina do kraja + response rate kao i prošlih godina...
Ako to ne uspiju izgurati onda stvarno ne znam :woohoo::RRofl:
Iskreno, nadam se da će se sve ovo smiriti i zbog visokih brojeva (viših od mog)... :bigkiss:
|
Lepo razmisljas ali ne uzimas u obzir da se ne zna koliko ce ambasada biti zatvorena?
|
Jelenaa91 |
18.03.2020 15:02 |
S obzirom da se prica da ce ova situacija trajati do juna,tj ocekuje se da ce tada sve biti gotovo,ja se vise ne nadam nicemu...to je tri meseca...cak i da krenu da rade juna ja u svakom slucaju necu stici,ali zelim svima puno srece 🤗
|
marko1995 |
18.03.2020 15:04 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik pablo
(Poruka 79630)
Lepo razmisljas ali ne uzimas u obzir da se ne zna koliko ce ambasada biti zatvorena?
|
Ma kažem samo hoće neće ako sam toliki baksuz ne moram ni otići :RRofl:
Iako ja msm iskreno da će se ovo sve smiriti i da će većina s foruma dobiti šansu...
Ne preostaje nam svima ništa nego ona čuvena Simonova: “wait and see”.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik marko1995
(Poruka 79632)
Ma kažem samo hoće neće ako sam toliki baksuz ne moram ni otići :RRofl:
Iako ja msm iskreno da će se ovo sve smiriti i da će većina s foruma dobiti šansu...
Ne preostaje nam svima ništa nego ona čuvena Simonova: “wait and see”.
|
Nisu mogli gori tajming da izaberu. Ja sam 30***, oni sad nasli da stanu. :drool::drool:
|
Ja se sad vec razmisljam da mozda se prebacim sa CP-a na AOS, mada nisam siguran koliko ce to pomoci :(
|
Ja se iskreno nadam da će ovo što brže proći, prvenstveno zbog zdravlja ljudi, pa onda i sve ostalo. A i ako ne prođe toliko brzo, nadam se da će da nađu neki način da makar rade i smanjenim kapacitetom. Neka smanje broj intervjua, neka uvedu obaveznu zaštitu (maske, rukavice i ostalo), desinfekciju na ulazu itd. Znam da njima ova lutrija nije prva na listi prioriteta, ali bilo bi lepo da se potrude da nađu neki način ili eventualno da produže rok za izdavanje do npr. 31. decembra.
|
Citat:
(Poruka 79635)
Ja se iskreno nadam da će ovo što brže proći, prvenstveno zbog zdravlja ljudi, pa onda i sve ostalo. A i ako ne prođe toliko brzo, nadam se da će da nađu neki način da makar rade i smanjenim kapacitetom. Neka smanje broj intervjua, neka uvedu obaveznu zaštitu (maske, rukavice i ostalo), desinfekciju na ulazu itd. Znam da njima ova lutrija nije prva na listi prioriteta, ali bilo bi lepo da se potrude da nađu neki način ili eventualno da produže rok za izdavanje do npr. 31. decembra.
|
Mislim da ova zadnja stvar definitivno otpada jer u maju izlaze rezultati od nove lutrije tako da bi stvorili haos ako bi krenuli da mijesaju 2 procesa.
Osim toga, ovo ne bi bio prvi put da se cudne stvari desavaju. Pa jedne godine je ponisten citavo prvo izvlacenje jer su utvrdili da algoritam nije bio ispavan. Tough luck sto bi rekli Amerikanci :)
|
Znam da su šanse minimalne da produže rok za izdavanje, ali ukoliko KCC ne bude radio onda nema ni izvlačenja za DV2021.
|
Citat:
(Poruka 79637)
Znam da su šanse minimalne da produže rok za izdavanje, ali ukoliko KCC ne bude radio onda nema ni izvlačenja za DV2021.
|
Iskreno ne vjerujem da ce potpuno zatvoriti KCC, vece su sanse da ce samo raditi u smanjenom kapacitetu (zapravo vjerujem da su vec presli na to).
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 22:50. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.