ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Visa Bulletin (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)

marko1995 18.03.2020 16:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik pablo (Poruka 79633)
Nisu mogli gori tajming da izaberu. Ja sam 30***, oni sad nasli da stanu. :drool::drool:

315xxx slučajevi dobili već potvrde o procesuiranim dokumentima, mislim da si ti skroz ok u sledećem bulletinu...

ikac89 20.03.2020 10:10

BritSimon kaže da je praktično nemoguće da se produži rok (30. septembar). Kaže da bi se to desilo morali bi da donesu novi zakon, a to im sigurno nije na vrhu liste prioriteta u ovoj situaciji.

Kima 20.03.2020 13:31

Citat:

Prvobitno poslao korisnik AjvorHardi (Poruka 79564)
Pozdrav :)
Ja sam imao intervju prosle nedelje, isto sam upao u paranoju kad sam video to da se primenjuje od 24. februara, imao sam hiljadu scenarija u glavi :D

Ali na intervjuu sve glat, niko nije spomenuo public charge, niko nije spomenuo health insurance, cak smo se dotakli i toga da sam nezaposlen trenutno, ni to mu nije smetalo.
Sve proslo glatko, kao i kod ostalih iskustava iz ove, i proslih godina :)
Naravno, uvek je bolje biti pripremljen, nositi te obrasce ako je moguce, jer nikad se ne zna. Ali eto, da se javim, da probam makar malo da vas opustim :)
Pozdrav, nek vam je svima sasrecom :)

Kasnim malo sa javljanjem.. Videla sam poruku pre nego sto je trebalo da odem na razgovor, i bas je znacila u tom trenutku, tako da hvala ti puno na tome. Ni meni nisu trazili te obrasce.

PearCookie 20.03.2020 14:29

Danas 20.03. se privremeno obustavlja izdavanje imigrantskih i neimigrantskih viza u ambasadama i konzulatima širom sveta.

https://travel.state.gov/content/tra...-services.html

neus 20.03.2020 17:01

Ja mislim da cu se prebaciti na AOS. Ionako sam prepusten sudbini, mozda je i bolje da se kockam sa prebacivanjem statusa ovamo nego sa napustanjem zemlje ako potencijalno dodjem na red.

Lazar90 20.03.2020 18:53

Citat:

Prvobitno poslao korisnik neus (Poruka 79647)
Ja mislim da cu se prebaciti na AOS. Ionako sam prepusten sudbini, mozda je i bolje da se kockam sa prebacivanjem statusa ovamo nego sa napustanjem zemlje ako potencijalno dodjem na red.

Sta je AOS? vec drugi put postavljas sam sebi pitanje na forumu :RRofl:

neus 20.03.2020 19:27

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Lazar90 (Poruka 79650)
Sta je AOS? vec drugi put postavljas sam sebi pitanje na forumu :RRofl:

Pa dvoumim se i dalje al mislim da necu imati izbora :grin:
AOS - Adjustment of Status. S obzirom da sam ja vec prisutan u USA, umjesto odlaska u ambasadu mogu da odaberem da proces odradim odavde sve. Malo je komplikovanije al eto, ako ikada postanem current, mislim da ce biti u ovoj situaciji lakse to odraditi ovdje.

ikac89 20.03.2020 20:21

Razmisli dobro, ne moraš da žuriš i istraži dobro sve prednosti i mane. U svakom slučaju dobro je da imaš i tu opciju, ali čini mi se da sam čitao negde da se ne preporučuje iz nekog razloga da se radi AOS, ako je broj current u septembru, a možda čak i u avgustu, ali ne sećam se zbog čega. :estudian:

neus 20.03.2020 21:15

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ikac89 (Poruka 79653)
Razmisli dobro, ne moraš da žuriš i istraži dobro sve prednosti i mane. U svakom slučaju dobro je da imaš i tu opciju, ali čini mi se da sam čitao negde da se ne preporučuje iz nekog razloga da se radi AOS, ako je broj current u septembru, a možda čak i u avgustu, ali ne sećam se zbog čega. :estudian:

U suštini je problematično što više vremena treba za procesuiranje, pa kao zbog toga, mada čitah isto da sem u slučajevima kada bi ostali bez raspoloživih viza, u svim ostalim slučajevima niko nije imao problema da završi proces, čak i kada bi postali current u septembru.
Stvar je u tome što su immigration offices isto zatvoreni ovamo. Pitanje je kad će se otvoriti. Isto tako, ambasade kada se otvore, pitanje je koliko njih će imati problema sa backlogovima.
Meni je najveća frka samog procesa jer mi može direktno uticati na dalji boravak ovdje i dobijanje radne dozvole koja me sleduje po završetku mastera, al eto vidjecemo. Ako se odlučim za ovaj AOS, dokumentovacu to ovdje da ostane na forumu za potencijalne buduće slučajeve.

marko1995 20.03.2020 21:57

Ljudi koji su zakazani za maj su danas dobili mejlove od KCCa da im je intervju otkazan...

https://ibb.co/CMVb16P

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:30.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.