ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Visa Bulletin (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)

Dzeremija 21.04.2020 08:09

Dal ce ova odluka uticati i na DV2021, sta mislite?

pablo 21.04.2020 10:22

Nije ovo odluka tek tako. Ovakve odluke se ne donose preko drustvenih mreza. Ako hoces druze to, izadjes na konferenciju i kazes doneli smo odluku blabla...Klovn drustvenih mreza. Dok ne bude official, ja ne verujem u ovo.

marko1995 21.04.2020 10:33

Citat:

Prvobitno poslao korisnik pablo (Poruka 79848)
Nije ovo odluka tek tako. Ovakve odluke se ne donose preko drustvenih mreza. Ako hoces druze to, izadjes na konferenciju i kazes doneli smo odluku blabla...Klovn drustvenih mreza. Dok ne bude official, ja ne verujem u ovo.

Citiram:

"If he declares a national emergency, Trump could grab a tremendous amount of power under the National Emergencies Act of 1976. But he is legally the weakest when he acts in a manner that is patently influenced by malicious motives that are transparently political rather than in the national interest. Suspension of legal immigration would be a tough legal fight. It won’t be easy for Trump to carry this to conclusion. I don’t think he will be able to disturb the status of the people who are already here. I also noticed that Trump had already a National Emergency on 13 March 2020: https://www.whitehouse.gov/president...d-19-outbreak/

It still remains to be seen how far he will go, but I doubt very much people with existing or pending status need to worry."

Trump je zaista sve pokušao ove godine da zaustavi imigrante od lutrije pa na dalje... Uz to, potrefio se i Korona virus i sve ovo izgleda jadno :naughty::RRofl:

Iskreno, ponestaje nam vremena, čak i da puste current, čisto sumnjam da će puno ljudi dobiti šansu nakon ponovnog zakazivanja pojedinih slučajeva, itd.

DV-2020 je od samog početka pun zastajivanja i problema :beer::papa:

Michi20 21.04.2020 12:07

Ljudi ništa ovo nije zvanično. To su društvene mreže i takav predlog mora valjda proći kroz neko glasanje. Što se tiče rada ambasade u Beogradu, ona se otvara čim prođe vanredno stanje. A to po ovim najavama na tv-u stupa na snagu početkom maja. Tako da kasnimo sa razgovorima oko mesec i po dana. Moramo da se nadamo.

------------------------------
DV2020 - SELECTED
Case #: 2020EU00021XXX
DS-260: maj 2019
Zahtev za dokumenta: decembar-2019
Dokumenta u redu: februar - 2020

marko1995 21.04.2020 14:48

Interesantan članak: http://www.myvuenews.com/trump-claim...navirus-fears/

A second administration official told CNN the executive order will be a “temporary 120 days or so” halt on “some” work visas to mitigate some of the unemployment concerns related to the pandemic.

Kakva slučajnost baš 120 dana :drool::RRofl:

Katarina12 21.04.2020 14:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik djuka (Poruka 79836)
Pozdrav Katarini i ostalim forumašima.... Ja sam u istoj situaciji tj treba da aktiviram status vize najkasnije do kraja Jula, a let sam planirao sredinom Juna... Da li si uspela da otputuješ pre zatvaranja granica ili imaš neki zvaničan odgovor šta će se dešavati sa nama ako ovo još potraje?

Pozdrav, ne, nisam otputovala. Cula sam se sa ambasadom onda kada sam postavila ovo pitanje. Gde je meni on rekao da u slucaju da mi istekne ova viza ds mogu da trazim novu. Nadam se da je tl zaista i tako. Ne znam gde bih mogla da nadjem podatak o tome da li je zaista tako ili ne. I danas sam im pustila mejl sa novonastalom situacijom povodom ovoga sto je Tramp izjavio na tviteru..

djuka 21.04.2020 17:33

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ikac89 (Poruka 79837)
Nisam Katarina, ali mogu da odgovorim. :) Zvanično još uvek ništa nije objavljeno. U principu viza za ulazak važi do kad važi i koliko sam ja uspeo da ukapiram, a možda i grešim, nikakvo produžavanje roka nije moguće, osim ukoliko ne donesu neku uredbu, odluku ili šta već.
Ono što je sigurno moguće je da ambasada izda novu vizu, ali u tom slučaju potrebno je da se uradi novi lekarski pregled. Tj. da budem precizniji, ambasada može, ali i ne mora da izda novu vizu, ali s obzirom na situaciju trebalo bi svima da izađu u susret, zato što je viša sila u pitanju i zato što za istek vize nisu krivi nosioci vize.

Hvala na brzom odgovoru... Rekao si da je sigurno moguće, da ambasada izda novu vizu nravno ako to želi... Da li ova tvrdnja postoji negde na zvaničnom sajtu ambasade ili je informacija usvojena sa nekih foruma ili konsultanata...

djuka 21.04.2020 17:39

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Katarina12 (Poruka 79860)
Pozdrav, ne, nisam otputovala. Cula sam se sa ambasadom onda kada sam postavila ovo pitanje. Gde je meni on rekao da u slucaju da mi istekne ova viza ds mogu da trazim novu. Nadam se da je tl zaista i tako. Ne znam gde bih mogla da nadjem podatak o tome da li je zaista tako ili ne. I danas sam im pustila mejl sa novonastalom situacijom povodom ovoga sto je Tramp izjavio na tviteru..

E znači moramo se boriti dalje... Valjda će biti za sve nas svetlo na kraju tunela... Piši ako dobiješ neki valjan odgovor.

gorasheen 21.04.2020 18:43

Docekao je Tramp svojih 5 min da se konacno obracuna sa demokratama i emigracionom politikom koju su vodili, a samo zahvaljujuci njima smo i imali zelenu lutriju zadnjih nekoliko godina.

Ono sto je godinama najavljivao sad ce i da ostvari, jer mu ovakva situacija ide na ruku i sad ima ogromnu podrsku javnosti.

Procenjuje se da ce za vreme pandemije u usa skoro 50mil ljudi ostati bez posla i u takvim okolnostima samo im jos novi emigranti trebaju.

Moguce je da ce ova odluka ako se usvoji odloziti lutriju i na duze vreme sve dok se americka ekonomija skroz ne oporavi ili sve dok ne izaberu nekog normalnijeg predsednika.

mveruovic 21.04.2020 18:47

Nema veze sa temom, al sto se tice ostajanja bez posla, vecina tih ljudi je privremeno van posla, cim prodje ovo vracaju se da rade.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 08:58.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.