grabovac84 |
23.06.2015 16:04 |
Meni su juce promenili napokon za suprugu sa under review na acompany tako da sada nakon 10 dana mogu da popunim za nju.....e sad jos uvek cekam otkljucavanje svog i to nadam se da ce uskoro resiti problem sa centrom inace ko zna jel stizemo sve...
|
grabovac84 |
23.06.2015 18:44 |
Evo samo da se ubacim.....upravo su me obavestili mailom da su mi otkljucali ds260 tako da su izgleda napokon resili probleme......
|
Pre sat vremena stigao mail da su me otkljucali, samo ja biser nisam navela da mi treba i za muza. Mada mozda i nece trebati.
Moze savet forumasa, ja sam pisala nazive skola I fakulteta na engleskom, da li je to greska ili da ostavim?Ako treba da se menja moracu da trazim otkljucavanje I za muza. :wacko:
Kod muza koji je imao prethodni brak neznamo tacan datuma razvoda samo godinu, da li se moze staviti ono odokativno neki datum, a godina tacna. Znam da cemo morati priloziti resenje suda,koje je negde ko zna gde I moramo ici traziti novo, ali zbog obaveza trenutno par nedelja necemo moci.
Ja sam glavni aplikant.
|
grabovac84 |
23.06.2015 23:21 |
Ako neko mozda zna odgovor na pitanje sta pisati u polje koje pita do kada je trajalo skolovanje kada se popunjava za fakultet koji jos uvek studiram?
|
grabovac84 |
24.06.2015 02:23 |
i da....posto supruga i ja po pasosima imamo dve razlicite adrese, a zivimo na trecoj adresi na kojoj nismo prijavljeni vec 2 godine, sta bi bilo pametno napisati?
|
SRBghost |
24.06.2015 11:29 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik grabovac84
(Poruka 55382)
i da....posto supruga i ja po pasosima imamo dve razlicite adrese, a zivimo na trecoj adresi na kojoj nismo prijavljeni vec 2 godine, sta bi bilo pametno napisati?
|
Pisite adrese sa licnih karata. Nas troje je bilo sa razlicitim adresama iz pasosa.
|
Zdravo dragi forumasi, evo nekih pitanja koja me trenutno zanimaju, pa ako iko zna odgovor, super :)
Ako posaljem DS 260 preko racunara koji nije povezan na stampac, da li posle (neki drugi dan) mogu da odem na neki drugi racunar gde ima stampac, da se naknadno ulogujem sa njega, da bih odstampao sve sto treba da odstampam nakon poslatog DS 260, ili postoji opasnost da se pojavi neka strana koju kasnije ne bih mogao naknadno odstampati (ne bi se pojavila u nekom narednom logovanju), koja bi nestala posle? Sta sve treba da odstampam u vezi DS 260... i kako ga zvanicno "saljem" ili "potpisujem"...
Da li bih preko leta mogao da odem u inostranstvo na more, tj. da li to remeti ovaj process lutrije nekako...
I kako bih mogao naslutiti otprilike kada bih mogao ocekivati svoj intervju...
|
grabovac84 |
24.06.2015 15:50 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik markoni
(Poruka 55389)
Zdravo dragi forumasi, evo nekih pitanja koja me trenutno zanimaju, pa ako iko zna odgovor, super :)
Ako posaljem DS 260 preko racunara koji nije povezan na stampac, da li posle (neki drugi dan) mogu da odem na neki drugi racunar gde ima stampac, da se naknadno ulogujem sa njega, da bih odstampao sve sto treba da odstampam nakon poslatog DS 260, ili postoji opasnost da se pojavi neka strana koju kasnije ne bih mogao naknadno odstampati (ne bi se pojavila u nekom narednom logovanju), koja bi nestala posle? Sta sve treba da odstampam u vezi DS 260... i kako ga zvanicno "saljem" ili "potpisujem"...
Da li bih preko leta mogao da odem u inostranstvo na more, tj. da li to remeti ovaj process lutrije nekako...
I kako bih mogao naslutiti otprilike kada bih mogao ocekivati svoj intervju...
|
Pravo da ti kazem ja bih pre sacekao jos par dana dok nadjem neki racunar sa stampacem jer mislim da posle nemas tu opciju da ga stampas naknadno.....to ti sigurnija varijanta......A potpisujes ga tako sto bukvalno na zadnjoj strani formulara imas gde ti pise ono SIGN i tu imas tipa da ukucas neke brojeve slova ili sta god i to je to....kada to uradis zvanicno si ga poslao i izadje ti ta strana koju treba da stampas........
Sto se tice drugog pitanja mozes da ides gde hoces nije nista uslovljeno ovim programom.....
A da bih ti rekao kada ces na red moras mi reci koji si Case Number......odnosno koji su ti pocetni brojevi tvog CN....(2016EU0000XXXXX)...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik grabovac84
(Poruka 55390)
Pravo da ti kazem ja bih pre sacekao jos par dana dok nadjem neki racunar sa stampacem jer mislim da posle nemas tu opciju da ga stampas naknadno.....to ti sigurnija varijanta......A potpisujes ga tako sto bukvalno na zadnjoj strani formulara imas gde ti pise ono SIGN i tu imas tipa da ukucas neke brojeve slova ili sta god i to je to....kada to uradis zvanicno si ga poslao i izadje ti ta strana koju treba da stampas........
Sto se tice drugog pitanja mozes da ides gde hoces nije nista uslovljeno ovim programom.....
A da bih ti rekao kada ces na red moras mi reci koji si Case Number......odnosno koji su ti pocetni brojevi tvog CN....(2016EU0000XXXXX)...
|
Conrirmation page stize na email( koji si dala) kao pdf file, tako da nemora uopste da cekas i trazis kompjuter sa stampacem. Ima opciju da ga posaljes i na drugu email adresu ( ja sam ukucala email adresu moga supruga), stiglo je i kod njega.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:54. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.