- -
Dv-2019
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1879)
sinnombre |
18.10.2017 12:20 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ikac89
(Poruka 68996)
Evo obaveštenja i sa zvanične stranice lutrije.
Due to a technical issue, the DV-2019 entry period that began on October 3 has been closed. Entries submitted during October 3-10 are not valid and have been excluded from the system; they will not count as a duplicate entry. The technical issue has been resolved and a new full entry period will begin at noon, U.S. Eastern Daylight Time on Wednesday October 18, 2017 and will run until noon Eastern Standard Time on Wednesday November 22, 2017. Only entries submitted during this period will be accepted and considered for selection in the lottery. Please throw away any confirmation number or other documentation that you have if you submitted an entry during Oct. 3-10.
|
To je ono sto sam trazila :)
Mada jos uvek je sajt down to maintenance, cekacemo u toku dana.
|
Po našem vremenu od 18 su moguće prijave!!
Sretno svima!
|
BetterFuture |
18.10.2017 14:47 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik CR7
(Poruka 69029)
Samo jedno pitanje,zivim u Beogradu.Sta staviti u polju 8e: District/Country/Province/State ? Sta tu upisati moju opstinu u beogradu?
|
Slobodno samo napisite Serbia i sve je u redu. Srecno!
|
Pocelo je pocelo. Novo izvlacenje nova sansa.
Nego, supruga je dodala moje prezime svom, pa me interesuje jel se na mestu last/family pisu oba?
Puno srece svima
|
Gotova prijava, SUCCESS
Samo jos da sacuvam Confirmation Number.
|
Radi :naughty:
Svima zelim puno srece :bravo: :bravo:
|
zbogom_zohari |
18.10.2017 22:16 |
jedna prijava,
sretno svima
cujemo se u Maju, a do tada poz svima !!!!
|
Pozdrav za sve, i srecno.
Imam pitanje.Imam 20 godina, a sestra 19.Mislio sam da sebe i sestru prijavim posebno jer smo zavrsili srednju i ispunjavamo uslov za minimum age koji moze da aplicira na lutriju a to je 18.
Znaci sestru i sebe bih posebnu prijavu.Onda bih prijavio i majku i tatu ponaosob gdje bi naveo djecu tj moju sestru i mene.Tako da ukoliko majka dobije da dobijemo i mi.Ispunjavamo i sestra i ja uslov tj. za vrijeme popunjavanja prijave ne smijemo da imamo preko 21.
Htio bih da provjerim da li je zaista ovako?
|
Pozdrav svima!
Trenutno sam na studijama u Americi, pa s obzirom na okolnosti imam nekoliko nedoumica u vezi sa prijavom.
1) Mailing address
Da li bi trebalo da navedem trenutnu adresu u Americi na koju primam postu, ili adresu u Srbiji?
2) Country where you live today
Da li bi trebalo da navedem Ameriku jer trenutno studiram tu, ili svoju stalnu adresu u Srbiji?
3) Number of children
Neozenjen sam i nemam dece. Da li bi trebalo da upisem broj 0 ili da ostavim to polje prazno?
Srdacan pozdrav
|
Dali je netko tko se prijavio od 3.-10. dobio mail da je prijava poništena? :blink:
Ja imam gmail i ništa nije stiglo!
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:03. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.