![]() |
Hvala na informaciji u svakom slucaju,ako sam dobro razumela,i ako se desi neko cudo da dodju do mene trebalo bi da me obaveste da ponovo posaljem ta dokumenta....
|
Citat:
------------------------------ DV2020 - SELECTED Case #: 2020EU00021XXX DS-260: maj 2019 Zahtev za dokumenta: decembar-2019 Dokumenta u redu: februar - 2020 |
Konfirmacioni mejl od kcc u redovnoj situaciji stize 2-3 meseca pre lekarskog i intervjua.
Ako nesto nije u redu trazice dopunu, a moze da se desi i da potvrde da je sve ok, pa da kasnije tokom intervjua ambasada zatrazi dopunu. Vise o ovome postoji na drugim temama koje se odnose na dokumenta i intervju. |
Da li je neko skoro kontaktirao ambasadu putem mejla i dobio odgovor? Ja vec nekoliko dana cekam da mi odgovore. Slala sam na belgradeiv@state.gov :nene:
|
USCIS produžio, neće raditi do 4. juna i to pitanje hoće i tada krenuti sa radom ili opet produžiti...
Sasvim izvjesno da bi Trump mogao da produži ban i nakon 60 dana: “Trump senior policy adviser Stephen Miller told White House supporters in a private call this week that the president’s new executive order curbing immigration will usher in the kind of broader long-term changes to American society he has advocated for years, even though the 60-day measures were publicly characterized as a “pause” during the coronavirus pandemic. Although Trump described his order this week as a temporary “pause,” he also said it is an open-ended move that will remain in place until he decides the U.S. labor market has sufficiently improved once the coronavirus crisis subsides. He said he will reevaluate it after 60 days and might extend the immigration restrictions to help Americans find jobs when states reopen their economies.“ :1081: |
Na immigration forumu neki lik napisao da je nekome u Gruziji ponovo zakazan intervju za 04. jun, prvi datum je bio 04. april... Ako ne laže, to bi mogao da bude dobar znak.
|
U Februaru sam lepo rekao da ce za dva meseca biti kurent. Evo sad vam kazem da svi stizete, tako da samo opusteno. Pocnite vec da pravite planove gde cete me izvesti kada dodjem '21 u USA!
Ostanite pozitivni :;D: |
To sto su objavili current je stvarno beznacajno, jer su male sanse da ova zabrana za samo 60 dana ima neke rezultate, pa da je tramp ne produzi i da se ceo proces dalje nastavi.
Kako sad stvari stoje pre cemo na mars da emigriramo i jedino tamo mozemo da 'pozelenimo'. Bas nismo imali srece da se provucemo, pa da se negde u vegasu ili majamiju cuje ono poznato: ,,pice za sve, ja castim''. |
Ovaj current, nema nikakve veze sa current-om u normalnoj situaciji, al u ovoj bas nema neku svrhu. Moguce da su to odradili da se KCC ne '' bakće'' sa lutrijasima u narednim bulletinima.
Ps. Na osnovu cega ste zakljucili da bi veci brojevi imali prednost nad manjim, ako Mozete objasniti. Kakvo nesretna godina ne mogu da vjerujem, al sta je tu je. Cccc :realmad: :realmad: |
Ne vredi nagadjati, vreme ce pokazati svoje. Samo cekanje.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 02:18. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.