ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Visa Bulletin (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)

pablo 25.04.2020 13:40

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Marko996 (Poruka 79949)
Moguce da su to odradili da se KCC ne '' bakće'' sa lutrijasima u narednim bulletinima

Pojasni kako si dosao do ovog zakljucka molim te?:drool::drool::drool:

Aleksandar381 25.04.2020 13:57

evo i ja da se ukljucim malo u raspravu, voleo bi da grešim ali meni sve ovo liči na kraj puta za mnoge.

Prvo na sajtu bele kuće stoji ovo: "The United States must adopt an immigration system that serves the national interest. To restore the rule of law and secure our border, President Trump is committed to constructing a border wall and ensuring the swift removal of unlawful entrants. To protect American workers, the President supports ending chain migration, eliminating the Visa Lottery, and moving the country to a merit-based entry system.....

i zato je vrlo verovatno da se ova zabrana prodži do izbora, i nekako mislim da igra na kartu da će imati apolutnu većinu svuda da može da ovo sprovede u delo.

Drugo što se tiče visa buletin-a i sto su svi current, moguće je da će se tu sad vršiti "dalja selekcija" pošto u EO piše da se odredba neće primenjivati na:

(ix) any alien whose entry would be in the national interest, as determined by the Secretary of State, the Secretary of Homeland Security, or their respective designees.

a već je izuzeto lekarsko osoblje od zabrane, ovo je možda samo put da se brže stigne do njih.

Još jednom kažem voleo bi da grešim, samo naglas razmišljam.........

marko1995 25.04.2020 15:12

Možemo samo nagađati, ovo je sad prava lutrija počela...
Jednostavno zaboraviti na ovo sve ali pratiti situaciju i vidjeti šta će biti.
Ali da svakome ovo treba biti plan B a možda i C to svakako jer ovo je sad stvarno nepredvidivo... :pozz::udri:

Michi20 25.04.2020 20:02

Meni samo nije jasna jedna stvar. Svi su current. I dobijete poziv za razgovor u ambasadi pre ukidanja Trampove zabrane i platite sve troškove lekarskog i troškove ambasade i oni vas 100% stave na AP(dalje procesuiranje) dok se ne ukine BAN i molite se bogu da li će vam overiti vizu. Meni je to debelo zajebana stvar. Jer u mom slučaju to je x4(porodica). Veliki troškovi. To mi je veća lutrija nego sama lutrija GREEN CARD.
------------------------------
DV2020 - SELECTED
Case #: 2020EU00021XXX
DS-260: maj 2019
Zahtev za dokumenta: decembar-2019
Dokumenta u redu: februar - 2020

marjan77 25.04.2020 20:37

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Michi20 (Poruka 79957)
Meni samo nije jasna jedna stvar. Svi su current. I dobijete poziv za razgovor u ambasadi pre ukidanja Trampove zabrane i platite sve troškove lekarskog i troškove ambasade i oni vas 100% stave na AP(dalje procesuiranje) dok se ne ukine BAN i molite se bogu da li će vam overiti vizu. Meni je to debelo zajebana stvar. Jer u mom slučaju to je x4(porodica). Veliki troškovi. To mi je veća lutrija nego sama lutrija GREEN CARD.

Tačno. Nije mali novac u pitanju. Moja je porodica petočlana :)

Ja bih pitao sve vas (ako vam nije problem) koji ste izvučeni i iščekujete da vas pozovu na razgovor, da li ste pripremili novac koji vam je neophodan za lekarski, vize, avionske karte, smestaj za dva tri meseca .. i u vasim proracunima koliko je to para neophodno za sve to?

Michi20 25.04.2020 20:54

Citat:

Prvobitno poslao korisnik marjan77 (Poruka 79958)
Tačno. Nije mali novac u pitanju. Moja je porodica petočlana :)

Ja bih pitao sve vas (ako vam nije problem) koji ste izvučeni i iščekujete da vas pozovu na razgovor, da li ste pripremili novac koji vam je neophodan za lekarski, vize, avionske karte, smestaj za dva tri meseca .. i u vasim proracunima koliko je to para neophodno za sve to?

LEKARSKI - Odrasli 200e, deca 100e. Barem su tako pisali ovi ranije izvučeni. Ako ne poskupi zbog ovakvog stanja. AMBASADA - 330$ po osobi + ako su odobrene vize plaća se green card oko 220$ elektronski posle. U mom slučaju u startu moram da izdvojim 2800$. Plus naravno avio karte oko 2200e-2700e, sve zavisi koja kompanija i da li imaju neki popust. Tako da je to okvirno oko 5000e-5500e. Sve zavisi da li imate nekoga u Americi da vas sačeka i da vas primi da ne plaćate smeštaj par meseci dok se ne snađete. Ako plaćate računajte od 700$-1500$.
Uglavno bez 10 000e-15 000e ne vredi ulaziti u proces. Jebiga investicija ali se naravno posle isplati

marjan77 25.04.2020 21:14

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Michi20 (Poruka 79959)
LEKARSKI - Odrasli 200e, deca 100e. Barem su tako pisali ovi ranije izvučeni. Ako ne poskupi zbog ovakvog stanja. AMBASADA - 330$ po osobi + ako su odobrene vize plaća se green card oko 220$ elektronski posle. U mom slučaju u startu moram da izdvojim 2800$. Plus naravno avio karte oko 2200e-2700e, sve zavisi koja kompanija i da li imaju neki popust. Tako da je to okvirno oko 5000e-5500e. Sve zavisi da li imate nekoga u Americi da vas sačeka i da vas primi da ne plaćate smeštaj par meseci dok se ne snađete. Ako plaćate računajte od 700$-1500$.
Uglavno bez 10 000e-15 000e ne vredi ulaziti u proces. Jebiga investicija ali se naravno posle isplati

Baš tako, to je i moje mišljenje, ja bez 15000$ ne smem ni da razmišljam o početku bilo da je to Amerika ili Kanada.

Moj komentar je bio, šta i da počnu da zovu ambasade na razgovor, odradiš lekarske pregled, platiš vize i tamo pri kraju njihovih izbora Tramp donese još veću sankciju imigrantima ... jer sada će dani, a ne meseci da odlučuju za neke brojeve, da li će uspeti sve da završe do kraja septembra. A nije mali novac u pitanju.

Možda je malo više pesimistički i zaista bih voleo da svi koji žele i odu ali je veliki novac u igri a kao što neko reče, "tek sada je lutrija".

p.s. lekarski 200$ + vakcine

Dzeremija 25.04.2020 21:53

O Americi ne treba razmisljati sve dok te ne izvuku. I ne nadati se tome nimalo. Vodis svoj zivot, pravis planove koji veze nemaju sa Amerikom, a ako te slucajno “opici”, e onda je “Boston we’re coming” :)

Michi20 25.04.2020 22:41

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Dzeremija (Poruka 79961)
O Americi ne treba razmisljati sve dok te ne izvuku. I ne nadati se tome nimalo. Vodis svoj zivot, pravis planove koji veze nemaju sa Amerikom, a ako te slucajno “opici”, e onda je “Boston we’re coming” :)

Pa kada te izvuku ti samo ubaciš ruku u džep i izvadiš 10 000e i plus 100e što nam daje imperator Vučić:udri:

Dzeremija 26.04.2020 01:51

Ok, ti skupljaj pare i cekaj da te izvuku. A brzo ce, sigurno, ako ne ovog maja, onda sledeceg sigurno. Mozda bi se trebao i poceti pakovati. :=V:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:00.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.