svakako, samo sto sljedeci put kad budemo ulazili u ambasadu necemo drhtati nego s osmjehom ulazimo i izlazimo
i usput sa kazem sve sto je pitao su bila vezana za ds 230 form dali ste bili u usa gdje idete to pita radi one adrese gdje se treba upisat al mi smo stavili n/a sta cete radit tamo kad dodjete ako ste napisali pilot slobodno recite pilot i to je to,nas je malo pitao i za bank account al cisto nako posto mi kakav god smo odgovor dali nije nikako nam ni pomogao ni odmogao, znaci nauci napamet ds 230 kako je popunjen i nemas frke sva pitanja i odgovori su na njemu
|
Baš divne vijesti u rano subotnje jutro! Znam da sam još prije mjesec-dva pisao na nekoj temi hoćemo li prvo mi ili Robo s familijom na razgovor. Na kraju smo mi nas pomaknuli s 1.10. na 25.11. Inače, naša kćerkica ima rođendan na istidan, 11.10. Mora da će bit veliko slavlje!!
|
@robo
S obzirom da je insistirao na postavljanju pitanja za suprugu, da li to znaci da se on obraca direktno samo dobitniku (ako je ona dobitnik) ili je podjednako pitao i jedno i drugo? D li vi oboje znate engleski?
|
@free Hvala puno, sve se brze priblizava datum i sve mi se mesa u glavi, ne mogu da razmisljam normalno :)
@robo Cestitam, sve najbolje u novom zivotu od srca zelim! Mnogo me je obradovalo ovo sto je i u tvom slucaju intervju bio samo formalnost :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik aspirin
(Poruka 41112)
@robo
S obzirom da je insistirao na postavljanju pitanja za suprugu, da li to znaci da se on obraca direktno samo dobitniku (ako je ona dobitnik) ili je podjednako pitao i jedno i drugo? D li vi oboje znate engleski?
|
Postavio je pitanje svima, kcerkicu je recimo pitao koliko ima godina, a sto se tice engleskog nije bas da se mozemo pohvalit, al konzul tako lijepo prica milina za usi razumjeli smo ga sve al kad treba odgovorit onda ziva zbrka. :D
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik gruja.kg.srb
(Poruka 41077)
Cestitam, i zelim vam puno srece u Americi. U koji deo Amerike idete? Nadam se da cemo svi biti ovako sretne ruke :)
|
Hvala jos jednom. Moja destinacija je Miami Beach :D
|
Dgtalbtch |
06.10.2013 14:14 |
Pitanje
@robo cestitke :bravo:
Molim te reci mi sta je bilo to oko bank account-u? Sta su pitali?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Dgtalbtch
(Poruka 41139)
@robo cestitke :bravo:
Molim te reci mi sta je bilo to oko bank account-u? Sta su pitali?
|
Ma nista strasno samo je pitao dali imamo account i imamo li ista na njemu, kad smo odgovorili upitao nas je dali imamo neku nekretninu, uglavnom nije trazio nikakav dokaz ili potvrdu ili papir.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik IgorMAD
(Poruka 41080)
Prvo da cestitam svima, najbitnije da je lepo krenulo i nadamo se da ce tako biti do kraja :;D:
Imam pitanja za "zelenase" :)
1. Vidim da pominjete da ste nosili overene kopije i originale dokumenata...koliko sam ja razumeo to nisu nosili proslogodisnji dobitnici. To je neko novo pravilo od ove godine ili?
2. Sta mislite, da li moramo da imamo pozivno pismo na razgovoru ili je dovoljna samo adresa?
3. I jos jedno pitanje za pozelenele iz Srbije. Sta cete sve od prevedenih dokumenata da nosite u USA? I da li sva ta dokumenta mogu da se izvade u opstini na medjunarodnom obrascu ili ste ih prevodili i overavali kod sudskog tumaca?
|
hajde i ja da dam svoje tumacenje :)
1. u uputstvu lepo pise original ili Overena kopija. Ja sam izvadio medjunarodne krstenice i vencani list pa sam hteo da zadrzim originale i ponesem ih u Ameriku. Zato sam predao overene kopije.
2. Pismo ti definitivno ne treba, niko ti ga nece traziti. Ali ako ga imas olaksava posao i tebi i njima.
3. Vidi 1. :) Ne znam zasto medjunarodni ne bi vazili u U.S.? Imaju sve podatke kao i ovi nasi. Preskupi su ali reko to vadim sad i nikad vise.
Svim kolagama "Malim zelenim" cestitam i srecno! :) Kad i gde palite? Mi cemo krajem januara u Chicago.
|
bozic.ns |
07.10.2013 09:13 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ctpubop
(Poruka 41148)
hajde i ja da dam svoje tumacenje :)
1. u uputstvu lepo pise original ili Overena kopija. Ja sam izvadio medjunarodne krstenice i vencani list pa sam hteo da zadrzim originale i ponesem ih u Ameriku. Zato sam predao overene kopije.
2. Pismo ti definitivno ne treba, niko ti ga nece traziti. Ali ako ga imas olaksava posao i tebi i njima.
3. Vidi 1. :) Ne znam zasto medjunarodni ne bi vazili u U.S.? Imaju sve podatke kao i ovi nasi. Preskupi su ali reko to vadim sad i nikad vise.
Svim kolagama "Malim zelenim" cestitam i srecno! :) Kad i gde palite? Mi cemo krajem januara u Chicago.
|
I ja cu krajem januara u Chicago ukoliko sve dobro prodje 30.oktobra :)
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 20:03. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.