ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Ds-260 dv-2015 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1421)

NS2015 26.05.2014 23:22

Imam pitanja oko obrazovanja. Zavrsio sam fakultet i radim.

1. Number of Educations Attended : 2 (Stavio sam jer ako stavim 3 trazi da pounim i za osnovnu skolu podatke. Sto sam shvatio da ne treba da popunjavam jer ispod pise "Provide the following information on all educational institutions at a secondary level or above you have attended." Da li sam dobro popunio ovo polje?

2.Kod fakulteta u polju za "course of study" stavio sam academic. A u polju "degree or diploma" stavio sam university diploma

Mozda su pitana trivijalna ali hocu da budem nacisto da li sam ovo dobro popunio.
Hvala unapred na odgovorima.

RBSMC 27.05.2014 00:18

Gledam sad bas taj pdf i vidim da su ga dosta iskomplikovali u odnosu na proslu godinu kad nije isao elektronski.
Ostavljeno je dosta nedoumica kao npr to sto si upravo pitao i ono pitanje u vezi vakcina, a posebno oko slanja dokumenata u NVC.
Moj generalni savet je da pozovete ambasadu pre slanja ds260 i pitate sve sto vam nije jasno. Odgovore podelite na forumu da ne zove svako za sebe.

mikiSA 27.05.2014 02:54

Citat:

Prvobitno poslao korisnik NS2015 (Poruka 46518)
Imam pitanja oko obrazovanja. Zavrsio sam fakultet i radim.

1. Number of Educations Attended : 2 (Stavio sam jer ako stavim 3 trazi da pounim i za osnovnu skolu podatke. Sto sam shvatio da ne treba da popunjavam jer ispod pise "Provide the following information on all educational institutions at a secondary level or above you have attended." Da li sam dobro popunio ovo polje?

2.Kod fakulteta u polju za "course of study" stavio sam academic. A u polju "degree or diploma" stavio sam university diploma Valjda je ovdje trebalo da napises odsjek, ili koji fakultet: filozofija, smjer Engleski jezik, medicina, lupam sad, a na degree da napises koju si diplomu dobio: Diplomirani filozof, ili ti Bachelor of Philosophy, sa svojim odgovorima nisi im nista rekao.

Mozda su pitana trivijalna ali hocu da budem nacisto da li sam ovo dobro popunio.
Hvala unapred na odgovorima.

2.Kod fakulteta u polju za "course of study" stavio sam academic. A u polju "degree or diploma" stavio sam university diploma Valjda je ovdje trebalo da napises odsjek, ili koji fakultet: filozofija, smjer Engleski jezik, medicina, lupam sad, a na degree da napises koju si diplomu dobio: Diplomirani filozof, ili ti Bachelor of Philosophy, sa svojim odgovorima nisi im nista rekao.

NS2015 27.05.2014 08:34

Citat:

Prvobitno poslao korisnik RBSMC (Poruka 46519)
Gledam sad bas taj pdf i vidim da su ga dosta iskomplikovali u odnosu na proslu godinu kad nije isao elektronski.
Ostavljeno je dosta nedoumica kao npr to sto si upravo pitao i ono pitanje u vezi vakcina, a posebno oko slanja dokumenata u NVC.
Moj generalni savet je da pozovete ambasadu pre slanja ds260 i pitate sve sto vam nije jasno. Odgovore podelite na forumu da ne zove svako za sebe.

Hvala na savetu. Prikupicu sva pitanja pa cu zvati ambasadu.

NS2015 27.05.2014 08:36

Citat:

Prvobitno poslao korisnik RBSMC (Poruka 46519)

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mikiSA (Poruka 46520)

Hvala na savetima. Pitanja su im jako zbunjujuca. U odgovorima pokusavam da pravim paralelu sa formularima od prosle godine koji su se slali u papirnoj formi.

brunash 27.05.2014 08:42

Zasto se toliko udubljujete u pitanja, sta vas toliko buni pobogu, popunite sta ste zavrsili, koje zvanje, koja diploma .....Ja sam npr naveo i osnovnu, i srednu i fax, mozda bisam trebao osnovnu ali to bije greska, dao sam im samo jednu informaciju vise, pa i oni su ljudi, cisto sumnjam da ce vas zbog toga diskvalifikovati, bitno da nista ne lazete i to je to!

NS2015 27.05.2014 10:30

Citat:

Prvobitno poslao korisnik brunash (Poruka 46523)
Zasto se toliko udubljujete u pitanja, sta vas toliko buni pobogu, popunite sta ste zavrsili, koje zvanje, koja diploma .....Ja sam npr naveo i osnovnu, i srednu i fax, mozda bisam trebao osnovnu ali to bije greska, dao sam im samo jednu informaciju vise, pa i oni su ljudi, cisto sumnjam da ce vas zbog toga diskvalifikovati, bitno da nista ne lazete i to je to!

Da li mozes da mi kazes sta si ti napisao u poljima za koja sm postavio pitanja?

brunash 27.05.2014 11:32

Citat:

Prvobitno poslao korisnik NS2015 (Poruka 46526)
Da li mozes da mi kazes sta si ti napisao u poljima za koja sm postavio pitanja?

1. Ja sam stavio 3, i naveo osnovnu, srednju i fax. 2. Course of study sam stavio ono sto sam zavrsio, tj. u mom slucaju sta mi je supruga zavrsila jer je ona nosilac, a to je Psychology, a degree or doploma sam stavio Graduate Psychologyst.

bmilos 27.05.2014 12:42

Citat:

Prvobitno poslao korisnik brunash (Poruka 46527)

, a degree or doploma sam stavio Graduate Psychologyst.

Degree of diploma, po meni treba nivo, ja imam srednju školu, stavio sam high school diploma... Za fakultet verovatno treba university degree...

NS2015 27.05.2014 12:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik brunash (Poruka 46527)
1. Ja sam stavio 3, i naveo osnovnu, srednju i fax. 2. Course of study sam stavio ono sto sam zavrsio, tj. u mom slucaju sta mi je supruga zavrsila jer je ona nosilac, a to je Psychology, a degree or doploma sam stavio Graduate Psychologyst.

Puno ti hvala . Dobro je da nisam zatvorio Ds-260. Moram ispraviti

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 03:11.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.