thejokermne |
03.10.2016 10:11 |
zdravo ljudi potpuno sam novi ovdje i hocu da se prijavim moze li mi ko malo jasnije objasniti nista mi ama bas nije jasno ... Evo vidio sam sjutra pocinju prijave ali za sta su onda ovi rezultati 2017 godine... tako npr ako dobije neko od nas ide se tek 2018 jel tako ? i iz crne gore sam jel sve isto kao sa vama iz srb ?
|
BetterFuture |
03.10.2016 11:08 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik thejokermne
(Poruka 63629)
zdravo ljudi potpuno sam novi ovdje i hocu da se prijavim moze li mi ko malo jasnije objasniti nista mi ama bas nije jasno ... Evo vidio sam sjutra pocinju prijave ali za sta su onda ovi rezultati 2017 godine... tako npr ako dobije neko od nas ide se tek 2018 jel tako ? i iz crne gore sam jel sve isto kao sa vama iz srb ?
|
Skoro da je tako, kao sto i naziv kaze DV-2018 a odnosi se na fiskalnu 2018. godinu, koja se u USA racuna od 01.Oct.2107 do 30.Sept.2018. To znaci da bi neko ko bi imao intervju u oktobru 2017, mogao vec istog meseca da ode u USA.
Samo nastavite da citate forum a na ovoj zvanicnoj stranici mozete da procitate vise o samom procesu i da procitate uputsvto za prijavljivanje za DV-2018.
Ne znam u kom smislu mislite da li je Vama iz MNE isto kao i nama iz Srbije? Svako se prijavljuje na osnovu zemlje rodjenja i za svakoga vaze ista pravila, pa je iz tog ugla lutrija ista za sve na celoj planeti. Sem, naravno, zemalja kojim nije dozvoljeno ucesce jer imaju mnogo imigranata (preko 50.000) u poslednjih 5 godina.
|
thejokermne |
03.10.2016 11:16 |
vazi druze hvala ti...jos da te pitam , slika kakva treba da bude da skeniram onu kao za licnu sto treba ili....
a za ovo sto se tice skole, ako mi je ostala ova godina fakulteta jos da ga zavrsim sta pisem tamo samo srednja ili university .. do juna cu ga zavrsit
hvala na odg drug !
|
Andrija89 |
03.10.2016 11:22 |
Ne znam da li je bilo reci do sada ali evo da kazem ako slucajno nije. Slika za prijavu na lutriju 2018 mora da bude nova, tj ne mogu slike od prosle godine. Slika ne sme da bude starija od 6 meseci. Za one koje nose naocare bilo je reci da trebaju da se slikaju bez njih (ovo proveriti jos jednom jer nisam bas 100% siguran u to, nisam mogao lepo da cujem konzula zbog guzve i galame).
|
Nema nikoga da izbaci nesto novo... Jel pocela lutrija ili nije. Mene non stop vraca na proveru proslogodisnjih rezulata. Ako ima neka neko prosledi link.
|
Mariquita |
03.10.2016 12:36 |
Ljudi pa čitate li vi prethodne poruke? Prijava počinje od sutra, 04.10.2016. i traje do 07.11.2016. godine. Napisano je već x puta, ne mogu da verujem da je teško vratiti se malo unazad i proveriti.
A evo i zvanično klik
|
Cao drugari! :) Ja sam nova, i ovo ce mi biti prvi put da se prijavljujem! :grin: Cekam sutra, i prati vas da se zajedno bodrimo!:book::bravo:
|
Andrew Wiggins |
03.10.2016 17:49 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik SEEUSAIC
(Poruka 63610)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture
(Poruka 63613)
Kao sto Vam je i napisao moderator a mozete procitati i na nasoj temi
|
Hvala obojici. Nisam posecivao forum neko vreme pa sam ispao iz tokova.
|
Marinaaaa |
03.10.2016 20:07 |
Ljudi trazim i gledam po forumu ali nikako ne mogu da nadjem iskustva ljudi koji su otisli pa ako moze link.Hvala
|
BetterFuture |
03.10.2016 20:38 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Andrija89
(Poruka 63636)
Ne znam da li je bilo reci do sada ali evo da kazem ako slucajno nije. Slika za prijavu na lutriju 2018 mora da bude nova, tj ne mogu slike od prosle godine. Slika ne sme da bude starija od 6 meseci. Za one koje nose naocare bilo je reci da trebaju da se slikaju bez njih (ovo proveriti jos jednom jer nisam bas 100% siguran u to, nisam mogao lepo da cujem konzula zbog guzve i galame).
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik thejokermne
(Poruka 63632)
vazi druze hvala ti...jos da te pitam , slika kakva treba da bude da skeniram onu kao za licnu sto treba ili....
a za ovo sto se tice skole, ako mi je ostala ova godina fakulteta jos da ga zavrsim sta pisem tamo samo srednja ili university .. do juna cu ga zavrsit
hvala na odg drug !
|
Sto se slika tice, procitajte zvanicne podatke ovde gde je izdvojeno da od 1.novembra ne smeju da se nise naocare prilikom slikanja.
Sto se fakulteta tice, s obzirom da cete ga zavrsiti tek u junu, a intervju cete nakverovatnije imati pre toga (ako Vas izvuku), onda se prijavite sa srednjom skolom. Nista Vam ne menja.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 12:16. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.