ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Intervjui - 2014 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1322)

new2 17.04.2014 15:52

Novi smo i imamo ubrzo intervju,da li je neko od vas dobio ali je imao samo 3 god srednje skole? Molimo vas brzo da nam odgovorite..

Zana 17.04.2014 16:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik new2 (Poruka 44962)
Novi smo i imamo ubrzo intervju,da li je neko od vas dobio ali je imao samo 3 god srednje skole? Molimo vas brzo da nam odgovorite..

Da, ali je viza izdata na osnovu radnog iskustva u O*Net kategoriji IV. Objasnjeno ti je u instrukcijama za prijavljivanje, FAQ pitanje broj sest.

new2 17.04.2014 16:15

Hvala,a posto mi dete ima 21 god,a prosle godine je imao 20 i ja sam ga ubacila,da li je moguce da on ne dobije a upao je u proceduru? :)

Zana 17.04.2014 16:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik new2 (Poruka 44964)
Hvala,a posto mi dete ima 21 god,a prosle godine je imao 20 i ja sam ga ubacila,da li je moguce da on ne dobije a upao je u proceduru? :)

Ne znam da li CSPA (Child Status Protection Act) pokriva i DV program, to je nesto sto ces morati da rascistis sa ambasadom. Act ima smisla u slucajevima gde USCIS ima zaostatak u procesovanju u porodicnoj imigraciji (godine su zamrznute za vreme cekanja na zakazivanje intervjua i vreme nastavi da tece kad je intervju zakazan - Act ne pomaze ako je na primer dete podnelo prijavu u 20 godina i 11 meseci, a intervju se kasnije zakaze dva meseca unapred). Najbolje je da pitate nadlezne u ambasadi da li samo popunjavanje DS-230 stiti vaseg sina od "aging out".

Cak i ako ne dobije vizu, mozete kasnije da aplicirate i za njega (dokle god nije ozenjen se krace ceka).

sonny_crockett 17.04.2014 17:49

Pozdrav ljudi,

Konacno sam napravio nalog na ovom forumu, a upoznat sam vec dosta sa celim procesom posto sam clan immigration foruma. E sad, posto oni tamo generalno komentarisu proces, ovde je druga prica posto je forum vezan za dobitnike sa nasih prostora. Verujem da cu biti u julu na redu jer mi je CN 33XXX, malo je falilo sad u junu :) Ovaj, htedoh da pitam, ja sad zavrsavam fakultet, ne verujem da cu diplomirati do intervjua, sto znaci da ispunjavam uslov za srednju skolu ali nemam nikog da mi da affidavit of support. Jedino sto mogu da sredim, to je preko work and travel agencije neki posao i da mi poslodavac posalje mail i/ili poslovnu ponudu. Jako se tripujem da mogu da me odbiju zbog toga :)

Zana 17.04.2014 18:10

Kakav Affidavit of Support? Super je immi forum, ali brale mani da sakupljas iskustva Afrikanaca i ne znam koga :grin: Citaj iskustva nasih ljudi (za Ambasadu kojoj pripadas) i sve ce da bude ok. Sve sto si naveo u postu - diploma, novac, iskustva sa intervjua - su objasnjena mali milion puta, pretrazi malo. U Makedoniji se trazi AoS, u Srbiji ne. Da znas da se tripujes :)

sonny_crockett 17.04.2014 18:17

Pa kontam, znam da njih j***, ali ipak treba biti pripremljen. :) Ali pitace me odakle znam tog koji mi je poslao mail zar ne? Msm ja cu reci istinu, ali opet me brine. :)

Zana 17.04.2014 18:24

Citat:

Prvobitno poslao korisnik sonny_crockett (Poruka 44970)
Pa kontam, znam da njih j***, ali ipak treba biti pripremljen. :) Ali pitace me odakle znam tog koji mi je poslao mail zar ne? Msm ja cu reci istinu, ali opet me brine. :)

A? Njih sta? Jedu za dorucak? Ajd', zivota ti, nemoj da trolujes, msm stvarno.

sonny_crockett 17.04.2014 18:25

Dobro, nemoj da ujedas :) Bicu miran kad dobijem pasos, do tada nista nije sigurno

Zana 17.04.2014 18:29

Citat:

Prvobitno poslao korisnik sonny_crockett (Poruka 44972)
Dobro, nemoj da ujedas :) Bicu miran kad dobijem pasos, do tada nista nije sigurno

Pa dobro sad, ako pricas o srpskom pasosu (sa vizom) - onda ok. Ako pricas o americkom, ujedanje ti ne gine, ko je lud da ne ujeda tolike godine :grin:

sonny_crockett 17.04.2014 18:38

Da to sam mislio, posle cemo da razmisljamo o americkom :grin: U sustini ni ne pitaju previse o toj osobi koja posalje mail, tako? Msm moracu da znam sta da im kazem.

coda81 17.04.2014 20:05

Interesuje me kada se ide na razgovor u ambasadi pored dokumenata koja se nose svi pominju neko pismo koje mora da se ponese na intervju o cemu se tu radi i da li i ja moram da ponesem to pismo,posto kada sam ispunjavao dokumetnta i slao ih u KCC samo sam napisao adresu osobe u USA gde bi hteo da mi stigne green card , a ne da mi je ona neki sponzor ili tako nesto?!

Boki_Bg 17.04.2014 21:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik RBSMC (Poruka 44948)
Eto došao je taj dugo očekivani dan kada ću i ja podeliti naše iskustvo sa intervjua. Prvo ono najvažnije - sutra idem ponovo po pasoše :).

Stigli smo ispred ambasade oko 8:10 i sačekali 15-tak minuta i tada je došao čovek sa spiskom i prozvao nas prve. Bilo je još desetak ljudi u tom momentu ispred. Auto smo ostavili parkiran na trotoaru u jednoj od uličica prekoputa ambasade.
Prošli kontrolu na ulazu, ostavili telefone i ključeve od auta a ostalo smo poneli unutra. Ovde napominjem da nam niko nije pravio nikakve probleme oko unosa vode u flašici i nešto grickalica i slatkiša u ćerkicinom rancu, kao ni oko pribora (maramice, pelene krema i sl.)
Na ulazu u salu su nas dočekali čuveni Toma i još dve devojke koje su nam dale broj i uputile u levi deo čekaonice. Tu su nas ubrzo prozvali da predamo pasoše, pa ubrzo ponovo da predamo dokumentaciju, pa posle 10-15min opet, ovaj put otisci, pa plaćanje ... sve u svemu do 10h smo prozvani nekoliko puta, a poslednji put nas je prozvao naš službenik da nam kaže da smo slobodni do 14h.
Dokomenta koja smo dali su standardna:
- Koverte sa lekarskog
- Diplomu i svedočanstva srednje škole i diplomu fakulteta (Originale vratili a zadržali obične kopije i to samo moje, suprugine nisu trebale)
- Uverenja iz supa i suda - uzeli originale za oboje
- Papir sa adresom i imenom osobe kod koje idemo
- Izvode iz MKR i venčani list (imali smo međunarodne i domaće i službenik je uzeo domaće. Kaže čovek više mu se ti sviđaju jer ima više podataka na njima. Uzeo je i originale i kopije, a nakon intervjua su nam vratili originale)
- Potvdu o služenju vojske nisu uzeli
- Pisma Notification letter i Interview Appoitment letter nisu uzeli
- Pošto smo prilikom konkursa naveli obe kvalifikacije - i obrazovanje i posao, poneli smo i gomilu dokumenata da potkrepimo i kvalifikovanost preko posla (ugovore i rešenja o prestanku radnog odnosa za tri firme + supruga za dve, licence i sl.) međutim pre nego što sam i posegao za fasciklom službenik reče "OK to je sve što mi treba", tako da sam se džaba tripovao.
Nakon pauze došli smo oko pola dva i opet ušli među prvima (imali smo protekciju zbog ćerkice od dve i po godine koja je šarmirala sve redom). Uzeli novi broj i čekali jedno pola sata dok nas nisu prozvali. E sad ide interesantno. Kako smo seli opet sa leve strane čekaonice koja se u međuvremenu napunila studentima, a je sve vreme pratio brojeve na semaforu i posebno iznad kabine sa tamnoputim službenikom jer sam bio ubeđen da ćemo tu biti intervjuisani, uopšte nisam čuo kada su nas prozvali (ali po imenu preko razglasa) da dođemo u kabinu br 10. U jednom momentu one dve devojke na ulazu su se okrenule prema nama i ponovili ime koje je prozvano i pitali ima li takvih na šta smo se mi sjurili prema toj kabini.
Unutra nas je dočekao ljubazan konzul sa kojim smo proćaskali odgovarajući na očekivana pitanja: Gde idete? Koga imate tamo? Cime se bavite? Koliko ste dugo u braku? Znate li da je California jedna od najskupljih država? Zašto želite da idete u USA i sl.
Pitao sam konzula da li možemo odvojeno otici u USA (prvo ja a posle supruga i ćerka) i rekao je da to nije nikakav problem jer sam ja nosilac prijave. Pri tom smo u formularima koja smo slali u KCC naveli da idemo zajedno (@BokiBg ovo je odgovor i na tvoju dilemu).
Nakon toga konzul mi reče ok dođite po pasoše u petak, a potom kad je shvatio da je u petak neradan dan reče OK ipak sutra oko tri ... i eto ... sad čekam sutra ... :)

Kao prvo cestitke RBSMC!!! A sad nase iskustvo...
Mi smo danas imali intervju i bez problema mogao bih da kazem da je sve bilo kao sto je RBSMC naveo (bukvalno copy/paste). Tako da cu dodati samo par stvari... Mi smo odlozili viziranje na dve nedelje a razlog je sto sin (14 meseci) nije imao kovertu sa lekarskog. A razlog je vrlo prost - sin jos uvek nije primio vakcinu koja sleduje sa 13 meseci, posto je bio bolestan (i sad je na antibiotiku) a u medjuvremenu ova vakcina je u deficitu (citali ste po novinama/tv - jos jedna afera u nasem zdravstvu). Dogovorili smo da prvo sin primi vakcinu (nadam se u roku od 10 dana), odemo u Smiljanicevu po kovertu sa lekarskog, zovemo ambasadu i samo ja (nema potrebe da svi dolazimo) odnesem kovertu i pasose i oni ce da nam izdavju vize. Tako da sa sigurnoscu mogu reci da ako ispunjavate min uslove za dobijanje GC i da sve sto se naveli u formularima je istina sam intervju je formalnost!!!
Kao i RBSMC, i ja sam pitao konzula da li možemo odvojeno otici u USA (prvo ja a posle supruga i deca) i rekao je da to nije nikakav problem jer sam ja nosilac prijave. Pri tom smo u formularima koja smo slali u KCC naveli da idemo zajedno.

johnny_nyc 18.04.2014 08:05

RBSMC čestitke na uspješno odrađenom interviewu :) kada planirate ići?

new2 18.04.2014 08:43

Koja dokumenta trebaju da se prevedu na engleski,i da li treba kopija nekih dokumenata?

pedjolino 18.04.2014 13:18

Pozdrav cestitke i od mene koji su pozeleneli.I mi zelimo da odemo razdvojeno prvo ja kao nosilac pa zena i deca interesuje sledece dali na lekarski idemo svi zajedno ili oni mogu kasnije zbog dolaska?

mikiSA 18.04.2014 15:39

pedjolino, mislim da morate zajedno na ljekarski jer cete zajedno ici i na intervju.

RBSMC 18.04.2014 16:23

Hvala svima na cestitkama
@johnny_nyc Planiramo ići odvojeno, ja ću verovatno u prvoj polovini maja a supruga i ćerka početkom oktobra. Idemo u LA.
@pedjolino Mi smo radili zajedno lekarski i intervju odmah nakon nekoliko dana, tako da ne znam iz odgovor prve ruke, ali evo ti npr. na Bokijevom primeru, oni su kao i još neki članovi foruma odlagali viziranje. Možda je to način da dobijete na vremenu. Ja lično nisam mogao da dočekam dan da vidim vize u pasošu pa mi odlaganje nije bila opcija, a nisam imao ni neke posebne potrebe za tim. Ovako ja ću otići pet meseci pre njih i mislim da je to solidna vremenska odstupnica za sređivanje nekih osnovnih stvari tamo ... videćemo.

new2 19.04.2014 19:40

Citat:

Prvobitno poslao korisnik RBSMC (Poruka 44996)
Hvala svima na cestitkama
@johnny_nyc Planiramo ići odvojeno, ja ću verovatno u prvoj polovini maja a supruga i ćerka početkom oktobra. Idemo u LA.
@pedjolino Mi smo radili zajedno lekarski i intervju odmah nakon nekoliko dana, tako da ne znam iz odgovor prve ruke, ali evo ti npr. na Bokijevom primeru, oni su kao i još neki članovi foruma odlagali viziranje. Možda je to način da dobijete na vremenu. Ja lično nisam mogao da dočekam dan da vidim vize u pasošu pa mi odlaganje nije bila opcija, a nisam imao ni neke posebne potrebe za tim. Ovako ja ću otići pet meseci pre njih i mislim da je to solidna vremenska odstupnica za sređivanje nekih osnovnih stvari tamo ... videćemo.

Koja dokumenta trebaju da se prevedu na engleski,i da li treba kopija nekih dokumenata?

RBSMC 19.04.2014 19:56

U mom iskustvu sa intervjua sam tačno napisao koja dokumenta su uzeli, a da sam dobio evro svaki put kada bi neko odgovorio da ne treba ništa da se prevodi bio bih već prilično bogat :) Evo piše ovde sve.

coda81 19.04.2014 20:01

Pored pasosa i civil dokumenata i med. pregleda video sam da treba na intervju da se nosi i "Selectee notification letter which you received from KCC" Mozeli mi neko objasniti koje je to pismo posto sam od KCCa dobio samo obavestenje na mail da mi je status promenjen!!?

IgorMAD 19.04.2014 20:38

To je ona stranica koju si video prvog maja kada si izvucen, mada mislim da to nije obavezno.

coda81 19.04.2014 21:01

Hvala igore na odgovoru bas sam se unervozio posto sam tek sad video da na intervju bi trebalo da se ponese to pismo,a ja ga kao za bksuz nisam kopirao nego sam ga onda poslao u KCC

coda81 19.04.2014 21:05

Da li je mozda neko od forumasa nosio "Selectee notification letter which you received from KCC" i da li su trazili to pismo u ambasadi ili su samo pokazali ono pismo sa zakazanim intervjuom i bar kodom!!!?

noki 19.04.2014 21:14

Citat:

Prvobitno poslao korisnik coda81 (Poruka 45025)
Da li je mozda neko od forumasa nosio "Selectee notification letter which you received from KCC" i da li su trazili to pismo u ambasadi ili su samo pokazali ono pismo sa zakazanim intervjuom i bar kodom!!!?

Ja sam ga nosila, i jos uvek ga cuvam za uspomenu,nisu ga trazili nisu ga ni pogledali na intervju-u.

RBSMC 19.04.2014 21:18

Takođe i ja sam nosio to pismo, ali ga nisu uzeli. Mada nije neki problem odštampati ga i nositi sa sobom (za svaki slučaj).

coda81 19.04.2014 21:18

Hvala noki bas sam se unervozio ali valjda mi nece to predstaviti problem posto sve ostalo imam!
Hvala jos jednom

coda81 19.04.2014 21:19

Ali kako ga sada odstampati kada mi se status vec promenio?

RBSMC 19.04.2014 21:21

Da u pravu si. Nema veze onda. Pošto nama nisu tražili neće ni tebi :)

noki 19.04.2014 21:28

Ma ko sto sam rekla, nisu ga uopste ni pogledali. Cak evo vama ovde na forumu je poznato da u Makedoniji,u Americkoj Ambasadi traze i Garantno Pismo-moje nije bilo celosno.Ja nisam znala dali ce mi trebati ili ne,u poslednji momenat sam potrazila sestri,tako da mi ona pustila samo garantno pismo,bez propratnih obrazaca za uradjene takse.I u ambasadi kad su ga videli oni mi kazu zasto ti garantno pismo nije celosno.Ja im ljubazno odgovorim kako sam na zvanicnom sajtu citala sta je sve potrebno i nigde nisam ni srela da je garantno pismo potrebno,ali eto pitala sestru da mi za svaki slucaj posalje,i da ako je to problem mogu naknadno da im ga dostavim.Oni i za to nisu napravili problem rekli su da nije potrebno i dali nam vize.

Ti fino skupi sve ostale papire,znam da ti nece praviti problem za to pismo.Srecno.

coda81 19.04.2014 21:28

Citat:

Prvobitno poslao korisnik RBSMC (Poruka 45031)
Da u pravu si. Nema veze onda. Pošto nama nisu tražili neće ni tebi :)

Hvala ljudi malo su me smirila vasa iskustva valjda nisam te serce pa da meni to traze ili me zbog toga odbiju!:udri:

coda81 19.04.2014 21:32

Citat:

Prvobitno poslao korisnik noki (Poruka 45032)
Ma ko sto sam rekla, nisu ga uopste ni pogledali. Cak evo vama ovde na forumu je poznato da u Makedoniji,u Americkoj Ambasadi traze i Garantno Pismo-moje nije bilo celosno.Ja nisam znala dali ce mi trebati ili ne,u poslednji momenat sam potrazila sestri,tako da mi ona pustila samo garantno pismo,bez propratnih obrazaca za uradjene takse.I u ambasadi kad su ga videli oni mi kazu zasto ti garantno pismo nije celosno.Ja im ljubazno odgovorim kako sam na zvanicnom sajtu citala sta je sve potrebno i nigde nisam ni srela da je garantno pismo potrebno,ali eto pitala sestru da mi za svaki slucaj posalje,i da ako je to problem mogu naknadno da im ga dostavim.Oni i za to nisu napravili problem rekli su da nije potrebno i dali nam vize.

Ti fino skupi sve ostale papire,znam da ti nece praviti problem za to pismo.Srecno.

Hvala noki puno bas si me obradovala pisem sta sam uradio mada mi je intervju tek u Junu ali nema veze pisem u svakom slucaju!!!!

mytweety.com 22.04.2014 08:48

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zana (Poruka 44969)
Kakav Affidavit of Support? Super je immi forum, ali brale mani da sakupljas iskustva Afrikanaca i ne znam koga :grin: Citaj iskustva nasih ljudi (za Ambasadu kojoj pripadas) i sve ce da bude ok. Sve sto si naveo u postu - diploma, novac, iskustva sa intervjua - su objasnjena mali milion puta, pretrazi malo. U Makedoniji se trazi AoS, u Srbiji ne. Da znas da se tripujes :)

Zana, molim te reci mi gde pise da u Makedoniji traze AoS i jesi li sigurna? pozz

Zana 22.04.2014 15:51

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mytweety.com (Poruka 45052)
Zana, molim te reci mi gde pise da u Makedoniji traze AoS i jesi li sigurna? pozz

Iskreno da ti kazem - nisam sigurna. Tako su rekli clanovi ovde na Forumu, mozda sam ranije i procitala negde, ne mogu sad bas da se setim (toliko razlicitih uputstava, pomesa se sve vremenom). Sad sam pogledala makedonsku ambasadu i njihovo uputstvo za pripremu dokumenata, ali ne znam da li je obavezno ili opciono ako nemas dovoljno ustedjenog novca za ovamo. Mozda tako pise i na drugim stranama Ambasada, nisam sigurna (pogledacu danas) - najbolje je da o ovome posavetuje neko ko je u skorije vreme imao intervju u Skoplju.

coda81 23.04.2014 12:38

Interesuje me iskustvo dobitnika green card koji su imali intervju u ambasadi u Beogradu koliko su cekali na pasos sa vizom nakon intervjua?

IgorMAD 23.04.2014 22:23

Pasos sa vizom se uglavnom dobija dan posle intervjua.

coda81 24.04.2014 11:09

Citat:

Prvobitno poslao korisnik IgorMAD (Poruka 45083)
Pasos sa vizom se uglavnom dobija dan posle intervjua.

Hvala Igore na odgovoru veliki pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mikagrubinen 24.04.2014 14:01

Pozdrav svima. Ovo je moj prvi post. :-)

Devojka mi je izvučena za DV 2014. U međuvremenu smo se venčali. Sad čekamo da nam ponovo zakažu intervju u ambasadi koji je prvobitno bio zakazan za 05. april 2014, a koji smo tražili da odložimo zbog svadbe (pošto smo restoran i venčanje zakazali pre nego je zakazan intervju). Poslali smo mail ambasadi sa skeniranim Venčanim listom (Marriage Certificate). Zvaćemo ambasadu posle 1. Maja da vidimo za koji datum nam je zakazan intervju.

Čitajući forum smo saznali većinu stvari tj. da je, pošto je uzela moje prezime, potrebno da promeni dokumenta (pasoš i LK). Ne znam da li je potrebno da pošaljemo mail u kome ćemo i o toj promeni posebno da ih obavestimo, iako smo već poslali Venčani list?

Evo jedan info... Sad sam bio u MUP-u i taksa za izdavanje Izvoda iz Kaznene evidencije se plaća 760 din.

Iako nismo još ni prošli intervju u glavama nam je haos od razmišljanja gde ići, kako će sve proći i slične misli, koje verujem da ste svi imali. :-)

Toliko za sada. Pišem kad bude nekih novih informacija ili pitanja.

johnny_nyc 24.04.2014 20:48

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mikagrubinen (Poruka 45086)
Pozdrav svima. Ovo je moj prvi post. :-)

Devojka mi je izvučena za DV 2014. U međuvremenu smo se venčali. Sad čekamo da nam ponovo zakažu intervju u ambasadi koji je prvobitno bio zakazan za 05. april 2014, a koji smo tražili da odložimo zbog svadbe (pošto smo restoran i venčanje zakazali pre nego je zakazan intervju). Poslali smo mail ambasadi sa skeniranim Venčanim listom (Marriage Certificate). Zvaćemo ambasadu posle 1. Maja da vidimo za koji datum nam je zakazan intervju.

Čitajući forum smo saznali većinu stvari tj. da je, pošto je uzela moje prezime, potrebno da promeni dokumenta (pasoš i LK). Ne znam da li je potrebno da pošaljemo mail u kome ćemo i o toj promeni posebno da ih obavestimo, iako smo već poslali Venčani list?

Evo jedan info... Sad sam bio u MUP-u i taksa za izdavanje Izvoda iz Kaznene evidencije se plaća 760 din.

Iako nismo još ni prošli intervju u glavama nam je haos od razmišljanja gde ići, kako će sve proći i slične misli, koje verujem da ste svi imali. :-)

Toliko za sada. Pišem kad bude nekih novih informacija ili pitanja.

ne znam kako je u beogradu ali nama su u zagrebu tražili da im poštom pošaljemo uz vjenčani list i kopije putovnica od nas oboje (nove koje smo napravili) te updatene obrasce ds 230 za oboje, nazovi pa provjeri čisto da ne bi bilo nismo znali.

mikagrubinen 25.04.2014 08:20

Hvala johnny_nyc, zvacemo da proverimo sve pa javljam šta su rekli.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:07.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.