Duplo nista i za mene,nasuprot ocekivanju nije me uopste pogodilo...mozda neki drugi put...
kako vidim za sad malo izvucenih sa foruma...mnogo vise srece onima koji jos nisu proverili...
|
Marinaaaa |
03.05.2017 09:11 |
Prvi put ove godine dve prijave nista,cestitke svima koji su izvuceni,Better Future bas mi je zao sto nisi izvucen...E sad jedno pitanje kako za vizu za Australiju?Ove godine sam pravi put igrala i maltene izgubila godinu vece planove nisam imala,sad pravim planove za sve a lutrija usput
|
NIsta ni ove godine ni za mene ni burazera ni drugar nije izvucen.
|
pandonsweets |
03.05.2017 09:20 |
HAS NOT BEEN SELECTED
sta sad tu je uvek i sledeca godina ili da probam studenstku vizu :D
|
pandonsweets |
03.05.2017 09:29 |
Izvinite na dupli post, ali sad u selected winners vidim da svi imaju EU posle broja, a moj broj to nema O.o
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik pandonsweets
(Poruka 66636)
HAS NOT BEEN SELECTED
sta sad tu je uvek i sledeca godina ili da probam studenstku vizu :D
|
Ne znam koliko i dali je uopste tacno ovo sto cu da kazem. Aplicirajuci za DV oni te imaju u njihov sistem kao kandidata za stalan boravak tamo. Mislim da sanse za bilo kakve turisticke/work & travel vize automatski idu nagle dole...
|
BetterFuture |
03.05.2017 09:47 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mariquita
(Poruka 66620)
Duplo ništa i ove godine. Srećno svima koji još nisu proverili. BT, baš mi je žao :(
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik bojan1981
(Poruka 66628)
Velika steta za tebe, bas mi je zao jer si bas aktivan ovde, pun znanja i dobrih saveta...
Nadam se da ces pored svoje velike zelje za dolaskom u USA naci neki nacin ulaska u zemlju.
Srecno!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik KUPARA
(Poruka 66624)
Ma urocili te lepo ljudi sinoc na forumu, sta ces :belj::grin:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Marinaaaa
(Poruka 66632)
Prvi put ove godine dve prijave nista,cestitke svima koji su izvuceni,Better Future bas mi je zao sto nisi izvucen...
|
Hvala vam, iskreno! Zao je i meni zbog svih vas koji niste izvuceni a imate, kao i ja, veliku zelju da odete tamo preko i imate onaj osecaj da bi tek tamo, ustvari, bili kod kuce. Naravno da mi nije svejedno sto nisam izvucen, niti ce mi ikada biti, ali svi znamo da je ovo lutrija i nadamo se da ce je biti i dalje pa da ponovo ucestvujemo.
|
Da li neko osim mene im problema da kada unesem podatke kaze da nisu tacni?
Sigurno je sve od podataka tacno i CN i last name i year:wtf:
|
DzokicaMicev |
03.05.2017 09:51 |
Better future bas mi je zao sto nisi mogla da se radujes ove godine ali nemoj gubiti nadu. Evo meni 13 puta mi se posrecilo. Zelim ti uspehe u buducnosti i sto brze da stignes do GREEN CARD:obrva:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik KUPARA
(Poruka 66639)
Ne znam koliko i dali je uopste tacno ovo sto cu da kazem. Aplicirajuci za DV oni te imaju u njihov sistem kao kandidata za stalan boravak tamo. Mislim da sanse za bilo kakve turisticke/work & travel vize automatski idu nagle dole...
|
nije tacno, imaju te u sistemu, ali ne utice na dobijanje turisticke vize niti bilo koje druge.
|
5-ta prijava, HAS NOT BEEN SELECTED! Cestitke dobitnicima...
|
BetterFuture |
03.05.2017 10:04 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mrrk
(Poruka 66646)
Da li neko osim mene im problema da kada unesem podatke kaze da nisu tacni?
Sigurno je sve od podataka tacno i CN i last name i year:wtf:
|
Da, imaju i drugi takva problem. Provitajte poslednje dve stranice na temi DV-2018 Dobitnici
|
BetterFuture |
03.05.2017 10:08 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik DzokicaMicev
(Poruka 66647)
Better future bas mi je zao sto nisi mogla da se radujes ove godine ali nemoj gubiti nadu. Evo meni 13 puta mi se posrecilo. Zelim ti uspehe u buducnosti i sto brze da stignes do GREEN CARD:obrva:
|
Hvala Vam na lepim recima i jos jednom sve cestitke na izvlacenju a posebno na istrajnosti. Sve najbolje na dalje i da najkasnije za Halloween budete u US :grin:
|
Ove godine tri prijave i sve tri HAS NOT BEEN SELECTED.
Znam da ima i onih sto su se prijavili preko 10 puta do sada i da nisu izvuceni, ali ako kazem da se nisam smorio, slagao bih.
Nadam se da ce i ovog septembra biti dodatno izvlacenje kao za DV-2017 :==D: a ako ne bude, cekamo DV-2019.
Cestitke svim dobitnicima! :bravo:
|
Coolerka80 |
03.05.2017 10:25 |
Vidim da se polako javljaju dobitnici. Čestitam svima od srca i želim im puno uspeha u novom poglavlju života!Ja sam jutros uspela da proverim, i ove godine opet nista :no:
Ali nada nikad ne umire, krckamo godinice, nismo bas spring chickens, ali igraćemo sve dok bude lutrije. Mora jednom da upali :naughty:
Ako u medjuvremenu sredimo za Australiju, necu da se naljutim :;D: mada meni je USA nekako draža srcu :inlove:
|
verujem da moze biti i problem u kucanju,u mom slucaju u sredini broja izmedju slova ima 0,najpre sam kucao "o" a zqtim kad sam proverio broj video shvatio sam da nisam dobro prepisqo i da se radi o "0"
|
Blacksmith |
03.05.2017 10:56 |
nista 4. put dupla prijava...moramo na razvod pa da se zenim amerikankom...ne ostaje mi nista drugo.
Svim dobitnicima cestitke
|
Niksovac |
03.05.2017 11:11 |
pozz
Da li je broj 23000 "veliki" ili mogu 99% da ocekujem zakazivanje intervjua? :blink:
|
HAS NOT BEEN SELECTED :no::-_-;: I četvrta prijava ništa... idemo dalje i čekamo 2019 :obrva:
|
DV2018 Selected Winners - DV 2018
Pozdrav forumaši, čestitke izvučenim, želim vam sve najbolje.
Ja sinoć pokušao, nije moglo.
Jutros na poslu ide lagano, isprve provjerih, čak i više puta, ali nažalost HAS NOT BEEN SELECTED.
Case Number (nekakv čudan): 20181WET0SQWXXXX.
|
Draganratko |
03.05.2017 11:34 |
First Time
Pozdrav ljudi! :grin:
Prvi put mi je da ucestvujem u lutriji i prvi put nista.. HAS NOT BEEN SELECTED..
Ali dobro nema veze nada poslednja umire!:bravo:
Cestitam svim dobitnicima, sledece godine u isto vreme mozda bude nesto :D
|
Ko je izmislio ono "treca sreca" mogu samo da mu kazem da laze! Treci put i nista! cestitke svim dobitnicima :1081:
|
Drugi put, ćorak.Čestitam dobitnicima, a drugima više sreće naredne godine!:beer:
|
I kod mene nista, corak. Dve prijave :(
Novo kolo nova sreca...
|
Makili86 |
03.05.2017 13:17 |
Uopste ne mogu da proverim, 2 prijave. Izbacuje da podaci nisu dobri. Nigde ne gresim, sve sam probala. CESTITAM SVIMA KOJI SU IZVUCENIIII :obrva:
|
Cestitke dobitnicima. I meni ove godine nista, drugi put se prijavljujem. Slika mi je prosla validator, ali ne znam da li ima veze to sto mi kosa nije bila iza usiju, inace je dugacka, cim je lutrija sigurno ide softverski slucajnim odabirom.
|
I ja ne mogu da proverim 2 prijave. Jel zna neko o cemu se radi ?
|
Mickey84 |
03.05.2017 13:30 |
HAS NOT BEEN SELECTED, :(
Sve cestitke dobitnicima od srca.... :)))))
|
Isto i kod mene, pokusavam da proverim, nece da mi omoguci, pokazuje da nisam uneo dobre podatke, nadam se da je do njih i da cemo uskoro moci da proverimo.
|
ZeljkoUSA |
03.05.2017 13:45 |
Nista i posle 15-og puta :no:
Sve najbolje dobitnicima, a ja nastavljam sa igrom dok mi ne nestane interneta :belj::grin:
|
jasmin_nikol |
03.05.2017 13:50 |
Imam isti problem! Kaze da nisu validni podaci. Ja imam problem i sa brojem! Moj broj pocinje sa 2018- ali dalje nema EUXXX....XXX, vec idu samo brojke i slova. Da li neko ima slican broj? Ne znam o cemu se radi?? Svake godine isto apliciram. Dobila na kraju izvestaj: Cestitamo, uspesno ste izvrsili aplikaciju i sve dalje: broj, podaci, digital signature....sacuvajte stranicu..... Bas sam zbunjena. Jel ima takvih slucajeva?
|
BetterFuture |
03.05.2017 13:55 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik jasmin_nikol
(Poruka 66711)
Imam isti problem! Kaze da nisu validni podaci. Ja imam problem i sa brojem! Moj broj pocinje sa 2018- ali dalje nema EUXXX....XXX, vec idu samo brojke i slova. Da li neko ima slican broj? Ne znam o cemu se radi?? Svake godine isto apliciram. Dobila na kraju izvestaj: Cestitamo, uspesno ste izvrsili aplikaciju i sve dalje: broj, podaci, digital signature....sacuvajte stranicu..... Bas sam zbunjena. Jel ima takvih slucajeva?
|
Samo se opustite, polako... Confirmation number koji ste dobili prilikom apliciranja je dobar, i treba da ima brojke i slova. Tek kada uspete da se ulogujete i ako ugledate onu poruku sto svi ocekujemo, (You have been randomly selected...), onda ce Vam biti dodeljen Case number u formatu kakav sve gore spomenuli 2018EU000xxxx. SRECNO!
|
I kod mene je čudan broj (20181WET0SQWXXXX), sinoć pokušao samo jednom da provjerim, nije moglo, rekoh ujutru ću.
Jutros na poslu, lagano je išlo, iz prvog puta sam uspio, HAS NOT BEEN SELECTED.
Kod mene ide lagano, probao sam par puta, svaki put HAS NOT BEEN SELECTED, posle toga se vratim nazad i piše Session timed out.
Biće valjda bolja sreća dogodine. :)
|
jasmin_nikol |
03.05.2017 14:42 |
hvala BF! Ja sam mislila da je odmah 2018EU... javljam, kako god. Pozdrav!
|
HAS NOT BEEN SELECTED
4 godina prijavljivanja. poslije sinocnjeg zastoja, tek sada provjerio.
|
Has NOT been selected
Tek mi je prvi put....
DV-2018 x2
|
edvardkis |
03.05.2017 15:43 |
Obrisani postovi na aktuelnom danasnjem threadu u vezi s greskom!
Vidim da je "admin" danas brisao na drugom threadu postove ljudi koji su imali i i dalje imaju problem jer im sajt lutrije javlja nevalidne podatke iako su isti sa uspesno poslate prijave iz oktobra 2017.
Da li je ovo adekvatno mesto za to, jer je vazno da se sazna sta se desilo s tim ljudima tj prijavama?!
Hvala
|
jos uvek mi izbacuje nevalidni podaci pokusava ne znam kolko puta vec:wtf:
|
Forum "Zelena Lutrija" ima sasvim dovoljan broj tema na kojima se mogu postaviti pitanja vezana za tehnikalije, browser, popunjavanje obrazaca, ocekivano vreme intervjua itd itd.
Ukoliko se otvori tema o rezultatima izvlacenja, na njoj pricamo o tome ko je izvucen, a ko ne.
Prepustiti sve teme haosu samo zato sto pojedinci ne umeju da se ponasaju na forumu nije resenje.
Moderator
|
podaci za tablicu: 24xxx
zemlja: hrvatska
:suure:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 22:27. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.