- -
Visa Bulletin
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)
I ja mislim da bi mesec dana trebalo biti dovoljno, ali kako se u nasu administraciju covek ne moze pouzdati, krenucemo ipak dva meseca pre intervjua sa prikupljanjem papira. Videcemo kada budu objavili sledeci Bulletin da li upadamo u april ili smo, sto je verovatnije, u maju, pa zavisno od toga krece uzbudjenje, panika i ostalo :) Bilo je nedavno na forumu da potvrde iz suda i policije ne treba da su starije od 3 meseca. Pozdrav!
|
I ja mislim da je mesec dana sasvim dovoljno za papire, bez panike :=V:
A sad cvokocemo do izlaska aprilskog broja... :smrc:
:clap: puno srece svima!
|
Idi bre, srce mi preskocilo kad videh da ima nova poruka na ovu temu :)
pomislih da su objavili brojeve za april. I dalje stoji "coming soon", ali bice sigurno u narednih par dana.
Koji si ti broj? Pozdrav
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik coconut
(Poruka 20850)
Idi bre, srce mi preskocilo kad videh da ima nova poruka na ovu temu :)
pomislih da su objavili brojeve za april.
|
I meni isto! :woohoo: Neki jos ne znaju da se ova tema aktivira samo jednom mjesecno.. :)
|
Uh, ljudi, ne radite mi to! :woohoo: Maloprije sam gledao i još nije izbacilo i onda dođem ovdje i vidim da je neko pisao. Presječe me! Biće valjda ovih dana izbačeno. :grin:
|
Znaaaam da se aktivira jednom mesecno, nego da razbijem monotoniju :obrva: Inace, nama je ovo bila prva prijava na lutriju, mi smo 29xxx... to cisto da se vi sa manjim brojevima utesite. Nama je BAS frka da li cemo proci!
|
Prosle godine su stigli do 32000 tako da trebalo bi da bude sve u redu, samo smireno i bez panike (jos kad bih mogao to i na sebe da primenim...:aa: )
|
Cut-off num. za mesec April je 23.200 srecno svima u prikupljanju dokumentacije....
|
Good Spirit |
11.02.2011 20:25 |
For April, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2011 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:
http://img156.imageshack.us/img156/6...statistika.png
|
Evo objavljen je najnoviji Visa Bulletin. Cut off broj za maj je 27800
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:07. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.