-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik aco
(Poruka 21629)
- zadrzali ti izvod iz MKR i uzeli dve slike.. a meni vratili MKR a slike nisu ni uzimali. Kako nema pravila, zato najbolje sve poneti, pa i te dve slike oko kojih se dosta raspravljalo trebaju li u ambasadi.
CESTITKE Gugly i sve najbolje ti zelim :beer::beer::beer:
|
Ne, 2 slike OBAVEZNO poneti! To su mi rekli i telefonom kad sam zakazivao intervju! (dokumenta+pasos+pare+slike)
Taman se slikas jednom, daju ti 4 slike, 2 odneses za lekarski pregled (doduse treba im samo jedna), i 2 u ambasadu!
Meni su cak pri predaji dokumenata 'ladno vratili 2 moje stare slike! To su one koje sam poslao postom u odgovoru na 1. kovertu..One su onako izbusene heftalicom sa strane, i dva puta preletele okean..Pa im valjda trebaju sveze:)
Evo meni je na vizi upravo ta, nova slika koju sam poneo na intervju!
|
Thank you people - Hvala ljudi! :)
Hvala svima narode na cestitkama..Mada, iskreno, mislim da nema na cemu cestitati..Nije do mene..samo malo srece..(ili mnogo).. :)
Hvala puno na lepim zeljama svakako! Isto i ja od srca zelim svima vama!
Ja cu verovatno paliti u NY tek krajem leta..Tako da ce mnogi od vas vec biti tamo dok ja dodjem...
Jeste, tog dana, posle intervjua je bilo lepo i suncano, i radosno.. :) Shiny happy skakutanje po gradu!~ :) I sutradan kad mi lupise vizu u passport..
Sad euforija vec lagano pada, i vracanje u realnost je neminovno..(mada to kod mene malo teze ide ;) ) O ne, sad moram da krenem da citam ove druge topic-e koje sam izbegavao ranije, kao sto je kupovina karte za avion i slicno..;)
.. Ima jos fore....Ko zna sta me ceka tamo.. Ne mogu ni da zamislim..Nece biti nimalo lako, al' dobro..Bar, eto, imam sansu da gvirnem malo i tamo ;) Mozda mi se i svidi.. .. .. :)
|
Bockyman |
01.04.2011 20:55 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik gugly
(Poruka 21631)
hvala svima narode na cestitkama..mada, iskreno, mislim da nema na cemu cestitati..nije do mene..samo malo srece..(ili mnogo).. :)
hvala puno na lepim zeljama svakako! Isto i ja od srca zelim svima vama!
Ja cu verovatno paliti u ny tek krajem leta..tako da ce mnogi od vas vec biti tamo dok ja dodjem...
Jeste, tog dana, posle intervjua je bilo lepo i suncano, i radosno.. :) shiny happy skakutanje po gradu!~ :) i sutradan kad mi lupise vizu u passport..
Sad euforija vec lagano pada, i vracanje u realnost je neminovno..(mada to kod mene malo teze ide ;) ) o ne, sad moram da krenem da citam ove druge topic-e koje sam izbegavao ranije, kao sto je kupovina karte za avion i slicno..;)
.. Ima jos fore....ko zna sta me ceka tamo.. Ne mogu ni da zamislim..nece biti nimalo lako, al' dobro..bar, eto, imam sansu da gvirnem malo i tamo ;) mozda mi se i svidi.. .. .. :)
|
друже борат, желим више среће у другом походу на америку, као и више среће са памелом!!! :;d:
ха-ха-ха, мало шале није на одмет!
све најбоље желим!!!!!
|
ivana10yu |
04.04.2011 09:03 |
Cestitke svima :1081: Imam jedno pitanje...sta je najbolje reci na razgovoru? Ja idem kod prijatelja, zavrsila sam srednju tehnicku skolu, pa sam u dilemi sta odgovoriti kada me pitaju sta planiram da radim tamo??? :wtf: :udri:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ivana10yu
(Poruka 21693)
Cestitke svima :1081: Imam jedno pitanje...sta je najbolje reci na razgovoru? Ja idem kod prijatelja, zavrsila sam srednju tehnicku skolu, pa sam u dilemi sta odgovoriti kada me pitaju sta planiram da radim tamo??? :wtf: :udri:
|
Ivana, ja sam rekao da cu u pocetku raditi neke jednostavne poslove (u prevodu: sta nadjem) a u medjuvremenu cu traziti posao u struci.. :book:
|
Upravo to.. Smislis neku lepu i romanticnu pricicu :) Tipa: U pocetku cemo naci bilo kakav pristojan posao, kasnije nesto u struci.. A kada se steknu uslovi, moze da padne i neko doskolavanje..napredovanje..Ma njih to, kol'ko sam skapirao, i ne zanima previse.. :)
|
TheNenad |
04.04.2011 16:08 |
Pitaju oni to iz radoznalosti, ali ako je odgovor "pa znaš bate, će da valjamo neku robu", očekuj negativne stavove :1060:
|
ivana10yu |
05.04.2011 02:31 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik TheNenad
(Poruka 21696)
Pitaju oni to iz radoznalosti, ali ako je odgovor "pa znaš bate, će da valjamo neku robu", očekuj negativne stavove :1060:
|
hahahaaaa ne brini, necu nista da "valjam" :1060: :grin: :book:
|
ivana10yu |
05.04.2011 02:35 |
Hvala vam svima na savetima....nadam se da ce sve biti ok.... Obavesticu vas, a ako mi je jos nesto nejasno eto mene opet :pozz:
|
ivana10yu |
06.04.2011 13:35 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Gugly
(Poruka 21695)
Upravo to.. Smislis neku lepu i romanticnu pricicu :) Tipa: U pocetku cemo naci bilo kakav pristojan posao, kasnije nesto u struci.. A kada se steknu uslovi, moze da padne i neko doskolavanje..napredovanje..Ma njih to, kol'ko sam skapirao, i ne zanima previse.. :)
|
Znas li mozda kako bi trebalo da izgleda to pozivno pismo tj. mail u slobodnoj formi....trazila sam po netu ali nista konkretno nisam nasla....sta treba da sadrzi mail? Pretpostavljam adresu, ime i prezime kod koga idem....
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:47. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.