Citat:
Prvobitno poslao korisnik sabjarka
(Poruka 67168)
Zato sta se planira da idemo za jedan mesec,a tamo ustajemo uste dva.To je ispunjavanje ds-260 3 meseca kasnije.A jas imam CN 29*** pa kazem da nije malo kasnije.
|
Opet, do vas je.
29xxx nije preveliki broj, i recimo da interview možete očekivati u maju, ili junu. Ne znam da je bilo slučajeva da EU29xxx nije stigao biti current, ali googlajte dv cut off historical numbers za svaki slučaj, ako vam se ne traži po forumu.
Isto tako, ako zelite, mozete da ds260 ispunite odmah, bez tog planiranog putovanja, jer se ono tehnički nije još desilo.
|
eto poslao ds260 danas pa sad sta bude bice.
jes da sam se namucio jedno 4h ali veliko uzbudjenje i trema radi svoje :D
|
pijanijoca |
15.06.2017 08:42 |
Imam pitanje jedno. Da li je neophodno da pravim nov pasos posto mi je u pasosu slika sa dugom kosom a u medjuvremenu sam se osisao? Da li je neko imao slicna iskustva? Hvala unapred!
|
BetterFuture |
15.06.2017 09:08 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik pijanijoca
(Poruka 67638)
Imam pitanje jedno. Da li je neophodno da pravim nov pasos posto mi je u pasosu slika sa dugom kosom a u medjuvremenu sam se osisao? Da li je neko imao slicna iskustva? Hvala unapred!
|
Nema potrebe da menjate pasos samo zbog promene frizure. Cak i da pustite bradu ne bi bio problem. Jedino ako se izgled drasticno promenio usled plasticnih operacija, prekomernog dobitka/gubitka tezine, itd.
Sva pitanja u vezi fotografija postavljajte na odgovarajucoj temi.
|
EMIGRANT |
15.06.2017 10:39 |
Samo da javim da sam uspešno poslao formular.
Do juče sam pripremao informacije za DS-260 formular i napokon ga popunio.
Pregledao ga još jedno 5 puta, na opciju Review i poslao danas.
Dobio sam na email potvrdu da je formular popunjen, U.S. DoS - CEAC Confirmation (2018EU4xxx), jer sam na kraju verifikacije klikno na dugme 'Email Confirmation'.
Nadam se da nisam zakasnio, nisam mogao ranije da ga popunim (viša sila).
U svakom slučaju još jedna briga manje.
Veliki pozdrav za sve članove foruma i posetioce :pozz:
|
AnaSergei |
20.06.2017 15:57 |
Evo i mi popunili Ds260 12.juna CN 2018EU010xxx, planiramo u Seattle.
A sto ne bi uveli jos jednu kolonu u tabeli, cisto da vidimo koliko clanova porodice konkurise?
|
BetterFuture |
20.06.2017 16:35 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik AnaSergei
(Poruka 67688)
Evo i mi popunili Ds260 12.juna CN 2018EU010xxx, planiramo u Seattle.
A sto ne bi uveli jos jednu kolonu u tabeli, cisto da vidimo koliko clanova porodice konkurise?
|
Nije problem uvesti jos jednu kolonu ako se ostali izvuceni slazu da dele takav podatak. Mada ne vidim cemu to. Sta nam govori taj podatak? Ionako se izaci, doduse sa zakasnjenjem, zvanican broj izdatih viza po zemljama.
|
Da li mi moze neko pojasniti sta je Alian Registration Number I gde ga mogu naci. Imam Ssn onaj with authorization a sta je ovo drugo kako bih odgovorila na pitanje u ds?
|
BetterFuture |
22.06.2017 23:59 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik tile83
(Poruka 67698)
Da li mi moze neko pojasniti sta je Alian Registration Number I gde ga mogu naci. Imam Ssn onaj with authorization a sta je ovo drugo kako bih odgovorila na pitanje u ds?
|
Alien ili A-number, zajedno sa DoS Case ID se dobija nakon sto se odobri imigrantska viza. On je jedinstven za svakoga i vazi citav zivot.
Vise o tome gde se moze pronaci procitajte ovde.
|
Hvala na pojasnjenju! Potrudicu se da ga nadjem, pa da prionem na popunjavanje DS.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:08. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.