ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Visa Bulletin (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)

nsbee 09.03.2011 22:14

CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN MAY

EUROPE 27,800 :==D:

Puno srece dalje svima! I nek nastave tako lepo da dizu brojeve da i mi "veliki" uskoro dodjemo na red :1072:

essential 08.04.2011 22:46

Izasao bulletin za Maj:

CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN JUNE

EUROPE: 29,450 Except: Uzbekistan 27,800

Zelenka 08.04.2011 23:15

Inače ne pijem, i prošla je ponoć, al mislim da ću se svjetski "naroljat".

Pozdrav svim velikim brojevima.

nemili 08.04.2011 23:35

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zelenka (Poruka 21786)
Inače ne pijem, i prošla je ponoć, al mislim da ću se svjetski "naroljat".

Pozdrav svim velikim brojevima.

Nazdravlje i nadam se da ce uskoro i intervju! :beer: Za to vreme psihicki se pripremaj.

Good Spirit 09.04.2011 02:24

Posle skoro godinu dana od kada je stigla koverta napokon smo prozvani za juni mesec! :w00t::aa:

I mi ćemo večeras nazdraviti malo, čisto da ne preterujemo dok definitivno ne bude gotovo ;)

Pozdrav iz Hjustona i sa fenomenalnih 30 stepeni, buahahaha :grin:

PS. Zelenika mislim da si ti i mi jedini sa ovako velikim brojem na forumu, tako da po mojoj nekoj evidenciji svi ćemo doći na red za intervju.

nsbee 09.04.2011 08:33

:ludak::ludak::ludak::ludak::ludak::ludak:

Puno srece! Jos samo malo!!!:beer:

Bockyman 09.04.2011 09:39

Citat:

Prvobitno poslao korisnik good spirit (Poruka 21789)
posle skoro godinu dana od kada je stigla koverta napokon smo prozvani za juni mesec! :w00t::aa:

I mi ćemo večeras nazdraviti malo, čisto da ne preterujemo dok definitivno ne bude gotovo ;)

pozdrav iz hjustona i sa fenomenalnih 30 stepeni, buahahaha :grin:

Ps. Zelenika mislim da si ti i mi jedini sa ovako velikim brojem na forumu, tako da po mojoj nekoj evidenciji svi ćemo doći na red za intervju.

честитке свим великим бројевима!!! и пуно среће убудуће!

coconut 09.04.2011 20:52

evo azurirao sam tabelu, pozdrav

http://img801.imageshack.us/img801/6430/tebela.png

Uploaded with ImageShack.us

tinkulina 22.04.2011 16:03

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nsbee (Poruka 21362)
CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN MAY

EUROPE 27,800 :==D:

Puno srece dalje svima! I nek nastave tako lepo da dizu brojeve da i mi "veliki" uskoro dodjemo na red :1072:

nigde ne mogu da nadjem sta znaci visa bulletin....mozda ne bi trebalo da se opterecujem vec sacekam maj pa proverima,al nesto mi ne da mira....

botexag 22.04.2011 16:50

@tinkulina

kad neko bude izvucen na lutriji, na visa bulletin-u mozes videti u kom mesecu ce tvoja `srecka` biti pozvana na intervju.
ako imas visok broj preko 25000, malo je frka, ali tabela pokazuje trend rasta za evropu sve do 30000 kandidata

imas iznad svog posta tabelu sa brojevima i mesecima, pa prouci malo

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:12.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.