krempita |
06.05.2017 10:53 |
Dve prijave i ove godine i dva puta nista...:smrc: :no: :smrc: :no:
|
Niksovac |
06.05.2017 12:45 |
Nop
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Andrew Wiggins
(Poruka 66903)
ja nikad nisam upoznao nikog ko je izvucen niti sam upoznao nekog ko zna nekog ko zna nekog ko zna nekog da je dobio ako me razumete.
Nemojte mi zameriti na ovom postu, ko gubi ima pravo da se ljuti, cestetke dobitnicima
|
To je druze zaista daleko od istine.. Ja slobodno mogu reci da svake godine cujem da je neko dobio, ili za neciju pricu da zna nekoga ko je dobio.. Imenom i prezimenom bi sad odmah mogao 3,4 da navedem a ima ih naravno mnogo vise... Srbija je mala zemlja a godisnje nas izvuku oko 200,300 pa ti vidi..
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Niksovac
(Poruka 66933)
To je druze zaista daleko od istine.. Ja slobodno mogu reci da svake godine cujem da je neko dobio, ili za neciju pricu da zna nekoga ko je dobio.. Imenom i prezimenom bi sad odmah mogao 3,4 da navedem a ima ih naravno mnogo vise... Srbija je mala zemlja a godisnje nas izvuku oko 200,300 pa ti vidi..
|
Istina, a imaš i na youtube-u ženu koja je s obitelji otišla upravo na ovaj način prije nekih desetak godina i sve detaljno objašnjava, tako da nije riječ o muljaži sigurno. Ne trebaju ljudi biti skeptični samo iz razloga što ne znaju nekoga iz "ulice" ili kraja da je dobio,jer je 55 000 karata koliko ih se izdaje vrlo mali postotak u odnosu na milijune i milijune ljudi koji se prijavljuju,tako da je vrlo mala vjerojatnost da nekoga i poznaješ tko je dobio,osim ako se netko tebi blizak nije prijavljivao,pa iz prve ruke imaš nekakvo prepričano iskustvo. Ja npr. ne poznajem nikoga tko se uopće prijavljivao, pa ne stvaram nikakve crne scenarije u glavi. Ne treba klonuti duhom,bit ce prilika u životu. Meni je npr. ovo prva godina što se prijavljujem i ništa. Netko je izvučen iz prvog pokušaja,netko iz desetog,netko nikada, upravo zato se i zove lutrija.:grin: :;D:
|
jasmin_nikol |
06.05.2017 17:19 |
Baš tako. Ja znam nas možda 20tak koji svake godine manje-više apliciramo i tražimo na druge načine da odemo iz zemlje. A znam čoveka koji je dobio gc preko lutrije. Te noći, davne 2005. smo nas četvoro studenata- apsolventa aplicirali, prvi put, i kolega je dobio. Odveo devojku, roditelje. Sad je tamo vrlo uspešan i zadovoljan porodičan čovek. Ovde prodali kuću i sve što imali. Retko, baš retko dolaze. Njemu su i roditelji tamo, rodjena sestra otišla na doktorat tamo i ostala i to je to. A uostalom i na ovom forumu su svi dobili preko lutrije. Ima ih mladih i starih, sa fakultetom i bez. Nema pravila, lutrija. Putevi su razni, mogućnosti, sudbine..... Srećno nam svima na daljem putu!
|
Andrew Wiggins |
06.05.2017 17:28 |
^
Ja verujem da nije namesteno, samo kazem da ja licno ne poznajem nikog niti znam nekog ko zna nekog da je dobio. A teorije zavere se mogu procitati po netu i ako vam neko kaze sta je cuo/misli o tome.
Ja i dalje imam pozitivno misljenje o lutriji i verujem da je random.
|
jasmin_nikol |
06.05.2017 17:38 |
Od oktobra u nove pobede :==D: ko zna..... jedino šta nekima godine prolaze, moj suprug je već izgubio volju, kaže ko će sa 43 da ide više bilo gde, to je za mlade....donekle je u pravu, ali ako uzmemo u obzir da ćemo još 20 godina raditi i stvarati, onda i nije kasno da se pokušava. Ako ne, ja bih zbod dece najviše!
|
Andrew Wiggins |
06.05.2017 17:54 |
^
Ih za mlade. Nikad nije kasno ako se nesto zeli.
Pamtim da sam ovde na forumu procitao prosle godine da je neka zena kod nas izvucena sa 61. godinom. Ne znam dal je otisla doduse.
|
Mariquita |
06.05.2017 18:29 |
Andrew, ja poznajem dve osobe, dva najbolja druga, koji su izvučeni. Jedan je tamo preko 15 godina, drugi oko 10.
|
Andjelka_91 |
08.05.2017 11:39 |
Zdravo svima! :)
Nova sam na forumu, pa bih zamolila nekoga da mi pomogne, jer sam u prijavi napravila gresku koju ne mogu sebi da oprostim... :udri:
Popunila sam greskom srednje ime kao ime oca, pa me interesuje, ukoliko u nekom trenutku budem izvucena, da li me to diskvalifikuje? Citala sam ranije komentare, ali ne znam da li se nesto menjalo, pa bih vam bila zahvalna na odgovoru.
Hvala svima i veliki pozdrav! :pozdrav:
|
BetterFuture |
08.05.2017 13:15 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Andjelka_91
(Poruka 67025)
Zdravo svima! :)
Nova sam na forumu, pa bih zamolila nekoga da mi pomogne, jer sam u prijavi napravila gresku koju ne mogu sebi da oprostim... :udri:
Popunila sam greskom srednje ime kao ime oca, pa me interesuje, ukoliko u nekom trenutku budem izvucena, da li me to diskvalifikuje? Citala sam ranije komentare, ali ne znam da li se nesto menjalo, pa bih vam bila zahvalna na odgovoru.
Hvala svima i veliki pozdrav! :pozdrav:
|
Dobro nam dosli! Ako sam Vas dobro razumeo u prijavi na lutriju u oktobru ste pogresili? Nema razloga za brigu jer je izvlacenje za DV-2018 zavrseno, jedino ako, eventualno, bude naknadno izvlacenje. A i tada ne bi bio problem, jer nakon izvlacenja sledi popunjavanje detaljnog formulara. Inace, svake godine se vrsi ponovno prijavljivanje.
|
moniigor |
08.05.2017 13:33 |
Zdravo
me izvlekoa na lotatija 2018 sakam da se vencam i da go dodadam momceto za da dobieme viza no toj cetvrta godina ja ima zemeno vondredno i ima zavrseno poradi toa sto ja ima padnato ima li toa nekakva vrska dali ke vlijae da ne ja dobieme vizata ?????
|
BetterFuture |
08.05.2017 16:51 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik moniigor
(Poruka 67030)
Zdravo
me izvlekoa na lotatija 2018 sakam da se vencam i da go dodadam momceto za da dobieme viza no toj cetvrta godina ja ima zemeno vondredno i ima zavrseno poradi toa sto ja ima padnato ima li toa nekakva vrska dali ke vlijae da ne ja dobieme vizata ?????
|
Izvinjavam se ali Vas nisam najbolje razumeo. Vi kao nosilac imate vanredno zavrsen cetvrti razred srednje skole i nista posle toga? Ako je tako, onda na zalost neispunjavate potreban uslov za dobijanje imigrantske vize preko lutrije. Izvinjavam se jos jednom ako nisam dobro razumeo.
|
moniigor |
08.05.2017 18:26 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture
(Poruka 67041)
Izvinjavam se ali Vas nisam najbolje razumeo. Vi kao nosilac imate vanredno zavrsen cetvrti razred srednje skole i nista posle toga? Ako je tako, onda na zalost neispunjavate potreban uslov za dobijanje imigrantske vize preko lutrije. Izvinjavam se jos jednom ako nisam dobro razumeo.
|
Ne jas sam nosilac i imam zavrseno fakultet no moj soprug nema on ima srednje skole zavrseno cetvrtu godinu vandredno ,samo cetvrta godina mu je bila vandredna jel zbog njega moze da ne uzmemo vizu????
|
BetterFuture |
08.05.2017 18:34 |
Citat:
(Poruka 67047)
Ne jas sam nosilac i imam zavrseno fakultet no moj soprug nema on ima srednje skole zavrseno cetvrtu godinu vandredno ,samo cetvrta godina mu je bila vandredna jel zbog njega moze da ne uzmemo vizu????
|
Onda mozete da budete mirni. Samo se za nosioca gleda da li zadovoljava uslove skolovanja, sto Vi ispunjavate.
|
moniigor |
08.05.2017 18:56 |
Citat:
(Poruka 67048)
Onda mozete da budete mirni. Samo se za nosioca gleda da li zadovoljava uslove skolovanja, sto Vi ispunjavate.
|
i jos jedno pitanje zoso vidim da ste epten upateni jel ima sansi da dobiem vizu zoso sam veliki broj 34*** el ima od prethodne godine sto dobivale sa visokim broevima
|
BetterFuture |
08.05.2017 19:15 |
Citat:
(Poruka 67050)
i jos jedno pitanje zoso vidim da ste epten upateni jel ima sansi da dobiem vizu zoso sam veliki broj 34*** el ima od prethodne godine sto dobivale sa visokim broevima
|
Prethodne dve godine su svi brojevi postali current, sto znaci da su svi bili pozvani na intervju. Dve godine pre njih su brojevi preko 40000 dosli na red. Svaka godina je prica za sebe, niko Vam ne moze sa sigurnoscu dati odgovor, ali je velika verovatnoca da ce sve biti u redu. Srecno!
|
Pozdrav svima, mene interesuje kada bude prijavljivanje za DV lutriju u oktobru i prilikom popunjavanja online formulara na pitanje "Country where you live today" stavim recimo USA a zapravo živim u Srbiji i budem izvučen da li bi to što sam dao pogrešan podatak predstavljalo problem prilikom daljeg procesa za zelenu kartu?
|
Raducojo |
08.05.2017 21:23 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ivan_66
(Poruka 67054)
Pozdrav svima, mene interesuje kada bude prijavljivanje za DV lutriju u oktobru i prilikom popunjavanja online formulara na pitanje "Country where you live today" stavim recimo USA a zapravo živim u Srbiji i budem izvučen da li bi to što sam dao pogrešan podatak predstavljalo problem prilikom daljeg procesa za zelenu kartu?
|
Vjerovatno bi vam napravilo problem. Ne vidim razlog zašto biste to uradili? To što navedete lažno da živite u USA vam neće povećati šanse da dobijete na lutriji a sa druge strane vam moze napraviti problem da vas diskvalifikuju ukoliko budete izvučeni. Ukratko, ne radite to.
|
Andjelka_91 |
09.05.2017 08:19 |
Citat:
(Poruka 67028)
Dobro nam dosli! Ako sam Vas dobro razumeo u prijavi na lutriju u oktobru ste pogresili? Nema razloga za brigu jer je izvlacenje za DV-2018 zavrseno, jedino ako, eventualno, bude naknadno izvlacenje. A i tada ne bi bio problem, jer nakon izvlacenja sledi popunjavanje detaljnog formulara. Inace, svake godine se vrsi ponovno prijavljivanje.
|
Hvala! :) Da, u oktobru, prvi put sam se prijavila, ali sreće baš i nemam. :P Znam da je svake godine ponovno prijavljivanje, nego sam mislila da u ovoj godini postoji još neka šansa za izvlačenje, ali ništa... Idemo ponovo u oktobru, nema odustajanja. :)
|
Sasha983 |
10.05.2017 16:48 |
re
Jel se prijavljivao neko vise puta sa istom slikom ,a da je prosao ?
Ne kosta nista slikati se nego sam cisto znatizeljan
|
Andrew Wiggins |
10.05.2017 18:28 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sasha983
(Poruka 67106)
Jel se prijavljivao neko vise puta sa istom slikom ,a da je prosao ?
Ne kosta nista slikati se nego sam cisto znatizeljan
|
Koliko pamtim bilo je par clanova zadnjih par godina. Mada ja se ne bih igrao s tim.
|
Evo samo i ja da se zapljunem, kao jedan od oldtajmera ovde, na zalost, ni ove godine nista! 5 prijava pored moje dve da niko nije dobio!
Cestitke dobitnicima, a nama ostaje da se nadamo!
|
Pozdrav i čestitke svima koji su izvučeni za ovu godinu.
2 pokušaj, brat i ja.
Rezultat "the Entry HAS NOT BEEN SELECTED"
Više sreće svima koji su prošli kao mi.
Još jednom sve čestitke dobitnicima, da vam proces i odlazak u USA brzo i lagano prođe. :beer:
|
GodFather |
16.05.2017 17:36 |
Selected!!!
Još ne mogu virovati! Jučer se tek sitila da je provjera rezultata počela ima dva tjedna!
Za DV2017 se bila prijavila i naravno nisam bila izvučena pa ponovila prijavu prošlu godinu za DV2018 tek reda radi, ne virujući da bi imala ikakve šanse da me izvuku i danas konačno pogledam rezultate i kaže YOU HAVE BEEN RANDOMLY SELECTED!!! :1081:
Jest da mi je case poprilično visok iznad 14000, ali lipo je znati da imam šanse pa što bude :grin:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik GodFather
(Poruka 67233)
Još ne mogu virovati! Jučer se tek sitila da je provjera rezultata počela ima dva tjedna!
Za DV2017 se bila prijavila i naravno nisam bila izvučena pa ponovila prijavu prošlu godinu za DV2018 tek reda radi, ne virujući da bi imala ikakve šanse da me izvuku i danas konačno pogledam rezultate i kaže YOU HAVE BEEN RANDOMLY SELECTED!!! :1081:
Jest da mi je case poprilično visok iznad 14000, ali lipo je znati da imam šanse pa što bude :grin:
|
Bravo, sve cestitke i zelim ti puno srece da stignes na red pa onda lagano preko bare u neki bolji zivot, a svim nedobitnicima zelim da im taj bolji zivot pocne ovde :bravo: :grin:
|
misternice |
18.05.2017 19:53 |
Novi clan
Veliki pozdrav svima na forumu!
Prosle nedelje sam saznao da sam izvucen :)
Ukoliko neko popunjava tabelu moze me dodati, moj broj je X3XXX, iz Srbije, jos nisam poslao DS-260. Imam neke nedoumice tako da cu probati da ih odgonetnem iscitavajuci forum. Trudicu se da se ne ponavljam sa pitanjima za koje vec postoje odgovori. Iskren da budem, za forum nisam ni znao dok nisam ugledao na monitoru nesto sto je drugacije od onog uobicajenog YOU HAVE NOT BEEN SELECTED... Kad je prosla neverica, krenuo sam da googlam i naisao na ovu riznicu :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik GodFather
(Poruka 67233)
|
Cestitamooooo,
Isti slucaj, za DV2017 sipak, a ove godine "YOU WIN !!!!", predao DS260 pre dve nedelje, broj mi je 15XXX, sada skupljamo papire pa boze zdravlja intervju u Januaru-Februaru i da pozelenimo, (sto i ostalim srecnicima koji su izvuceni najiskrenije zelim !!!!!).
|
kako
ljudi jel hoce neko da mi da svoj mejl i da mi lepo objasni kako da se prijavim za lutriju godine -2018??? Bio bi veoma zahvalan. Pozdrav
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Rasa7911
ljudi jel hoce neko da mi da svoj mejl i da mi lepo objasni kako da se prijavim za lutriju godine -2018??? Bio bi veoma zahvalan. Pozdrav
|
Lutrija 2018 je zavrsena a za 2019 zvoli link: www.dvlottery.state.gov sada ne mozes nista sem da cekas oktobar 2017 kada ce poceti prijava na ovom jedinom oficijalnom veb sajtu. Trebaće ti samo slike po standardu da uplodujes, dobra volja I puno sreće. Pozdrav!
|
Katleja Liki |
25.07.2017 11:02 |
Postovani forumasi, nova sam ovdje, ali forum pratim odavno. Posto cu zavrsiti fakultet, tj.diplomirati u septembru, namjeravam da se prijavim za DV 2019. Primijetila sam da su dobitnici iz Crne Gore slabo aktivni, nadam se da u buducnosti ce se to promijeniti i da ce pisati svoja iskustva. Takodje, zelim puno srece svima koji su ove godine izvuceni, a i da sreca prati i sve clanove koji se namjeravaju prijaviti u oktobru. Moje zapazanje je da vecina clanova sa foruma, budu kad tad izvuceni, tako da ne odustajte. Pozdrav svima :)
|
Ne znam gdje da postavi ovaj post
http://www.msn.com/en-us/news/politi...gration-levels Washington Post - Washington Post The Washington Post
David Nakamura
15 hrs ago
President Trump on Wednesday endorsed a new bill in the Senate aimed at slashing legal immigration levels over a decade.
Trump appeared with Sens. Tom Cotton (Ark.) and David Perdue (Ga.) at the White House to unveil a modified version of a bill the senators first introduced in April to cut immigration by half from the current level of more than 1 million green cards per year granting foreigners permanent legal residence in the United States.
Under the bill, the new immigration system would award points to green card applicants based on such factors as English ability, education levels and job skills.
“This would be the most significant reform to the immigration system in half a century,” said Trump, flanked by the senators in the Roosevelt Room. “It is a historic and very vital proposal.”
:ludak::ludak:
|
Andrew Wiggins |
03.08.2017 09:35 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Taty2
(Poruka 67998)
http://www.msn.com/en-us/news/politi...gration-levels Washington Post - Washington Post The Washington Post
David Nakamura
15 hrs ago
President Trump on Wednesday endorsed a new bill in the Senate aimed at slashing legal immigration levels over a decade.
Trump appeared with Sens. Tom Cotton (Ark.) and David Perdue (Ga.) at the White House to unveil a modified version of a bill the senators first introduced in April to cut immigration by half from the current level of more than 1 million green cards per year granting foreigners permanent legal residence in the United States.
Under the bill, the new immigration system would award points to green card applicants based on such factors as English ability, education levels and job skills.
“This would be the most significant reform to the immigration system in half a century,” said Trump, flanked by the senators in the Roosevelt Room. “It is a historic and very vital proposal.”
:ludak::ludak:
|
Ne razumem zasto si stavio :ludak::ludak: ?????????????
|
nebitno
cak i njihovi ekonomski strucnjaci tvrde da ce to zapravo osuditi SAD na hronično loše nivoe ekonomskog rasta i povećati rizik od recesije
U aprilu 2017 preko 1400 ekonomista poslalo je pismo Trumpu tražeći da ne sreže imigracijske stope
|
Katleja Liki |
03.08.2017 14:22 |
Ovakav predlog zakona, bio je i 2013.g., ali na srecu nije prosao. Takodje, u tekstu koji je prethodno naveden, pise i da je u Senatu potrebno najmanje 60 glasova podrske, od kojih treba biti najmanje 8 glasova demokrata, a i nisu svi republikanci za ukidanje lutrije.
Moje misljenje je, gledajuci sa strane ekonomije, ipak je novac bitiniji i stavovi velikih kompanija, kako jeftina radna snaga utice na jacanje ekonomije, nego sami stav, odnosno na predlog zakona predsjednika.
|
Andrew Wiggins |
03.08.2017 15:39 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Katleja Liki
(Poruka 68002)
Ovakav predlog zakona, bio je i 2013.g., ali na srecu nije prosao. Takodje, u tekstu koji je prethodno naveden, pise i da je u Senatu potrebno najmanje 60 glasova podrske, od kojih treba biti najmanje 8 glasova demokrata, a i nisu svi republikanci za ukidanje lutrije.
Moje misljenje je, gledajuci sa strane ekonomije, ipak je novac bitiniji i stavovi velikih kompanija, kako jeftina radna snaga utice na jacanje ekonomije, nego sami stav, odnosno na predlog zakona predsjednika.
|
I pre je bio predlog ukidanja 2007e ako se ne varam i nije prosao. Nadam se da nece ni sledece godine. Uvek ce biti neki politicari koji su protiv dolaska stranaca ali mislim da vecini ne smeta cak sta vise svesni su da im trebaju ljudi za rad sto kvalifikovani sto nekvalifikovani. Nece imati ko da im radi losije poslove jer vecina amerikanaca nece da radi to sto stranci hoce.
|
Katleja Liki |
03.08.2017 16:08 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Andrew Wiggins
(Poruka 68003)
I pre je bio predlog ukidanja 2007e ako se ne varam i nije prosao. Nadam se da nece ni sledece godine. Uvek ce biti neki politicari koji su protiv dolaska stranaca ali mislim da vecini ne smeta cak sta vise svesni su da im trebaju ljudi za rad sto kvalifikovani sto nekvalifikovani. Nece imati ko da im radi losije poslove jer vecina amerikanaca nece da radi to sto stranci hoce.
|
Jeste i 2007., citajuci po ovom forumu, cak je bio i usvojen, ali na kraju nije prosao. Tema je Reforma Imigracionog Sistema. S vremena na vrijeme, republikanci potenciraju ovu temu, tako da se nadam da im nece uspjeti ni ovaj put. U svakom slucaju, pocetak prijavljivanja na DV 2019 je za 2 mjeseca, tako da jos malo i krece novi krug nade.
|
luka_djordjevic1994 |
16.08.2017 18:07 |
Dobar dan. :)
Novi sam clan na forumu pa bih hteo da vas pitam kad pocinje aplikacija za 2019god. ? :)
|
BetterFuture |
16.08.2017 23:26 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik luka_djordjevic1994
(Poruka 68104)
Dobar dan. :)
Novi sam clan na forumu pa bih hteo da vas pitam kad pocinje aplikacija za 2019god. ? :)
|
Jos uvek se ne zna tacan datum. Svi smo uvereni da ce je biti i ove godine...
|
Citat:
(Poruka 68112)
Jos uvek se ne zna tacan datum. Svi smo uvereni da ce je biti i ove godine...
|
Mislim da hoce,ipak sve treba proci kongres i razne procedure. Ne treba gubiti nadu :) ja sam neocekivano izvucena nakon 1 neuspeha,a ni tad se nisam nadala. Sad jos manje,mislila sam nakon jednog neuspeha bice opet 'entry has not been selected'. Ne treba gubiti nadu :)
|
SarMan89 |
22.08.2017 04:11 |
Pozdrav
Planiram se ove godine prijaviti za DV lottery, pa me interesuje, da li bi bio problem ako se dobije dijete u toku procesa aplikacije, tj da li bi uticalo na aplikaciju (a normalno nije navedeno u aplikaciji za DV jer se još nije rodilo :==D:)?
Ako ko može pomoći
Hvala unaprijed :beer:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 08:52. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.