Pa to sam hteo da znam kako posle 10 godina obnoviti.Hvala vam
|
Da li ste svi vi dobili pismo u ambasadi prilikom preuzimanja viza u kom stoji da ne treba ići u SSA jer će SSN po automatizmu stići tri nedelje po ulasku.
Pročitao sam celu temu i čudno mi je da niko to nije pomenuo. Da li je to novina?
|
To svima kazu, ali niko ne ceka. Ako budes cekao, stici ce ti za mesec dana, a mozda i ne stigne nikad dok ne odes sam u SS Office i prijavis se.
Ne prepustaj nista slucaju jer im je administracija nekad kao i nasa :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik jovanlv
(Poruka 43126)
Pa to sam hteo da znam kako posle 10 godina obnoviti.Hvala vam
|
evo jovanlv link na kojem ti pise sta i kako: http://www.uscis.gov/green-card/afte...new-green-card
Znaci treba predati za produzenje 6 mjeseci prije nego ti trenutna karta istekne. Ovo placas $450.
|
Bostonka |
22.04.2014 09:40 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik IgorMAD
(Poruka 42801)
I ja upravo ovog trenutka platio immigrant fee. Bas trazim na forumu temu gde da napisem kad ono holmes vec pronasao :)
Isto placeno VISA Internet karticom (Banca Intesa), bez ikakvih problema je sve proslo. Platio sam na istom nalogu za oboje ($330). Banka mi je skinula 347,5 dolara (nisam znao da toliko bas skidaju ali ajde :().
U svakom slucaju, definitivno moze iz Srbije da se uplati fee, bez obzira sto mi je sluzbenik u ambasadi rekao da verovatno nece moci i da mozemo da platimo iz USA onda.
|
Molim vas, da li neko moze da mi pojasni ovo vezano za placanje imigrant fee? Toliko sam citala forum, ali mi je ovo potpuno nepoznato... Suprug i ja smo platili u ambasadi cini mi se po 330€ kada smo imali intervju...ali nam niko nije rekao da treba nesto opet da se placa?? I da li se nesto placa prilikom ulaska u USA na aerodromu, cini mi se da sam negde naisla na tu info.
Unapred beskrajno zahvalna na odgovoru....
|
Pa zar vam nisu u ambasadi dali papir na kome pise nacin placanja i cena?
|
Citat:
(Poruka 45046)
To svima kazu, ali niko ne ceka. Ako budes cekao, stici ce ti za mesec dana, a mozda i ne stigne nikad dok ne odes sam u SS Office i prijavis se.
Ne prepustaj nista slucaju jer im je administracija nekad kao i nasa :)
|
Igore, koliko je proslo pre nego sto si otisao u SS Office i sta si tacno predao tamo za prijavu? Mi smo otisli sutradan po sletanju u Miami i rekli su nam da smo poranili i da cekamo da nam stigne na adresu jer smo u formularima koje smo slali u KCC naveli da ce nam tako stici na adresu, pa ako nam ne stigne posle 21 dana da onda dodjemo. To mi se cini nekako daleko s obzirom da ne mozemo da izvadimo ni jedan dokument niti da bilo sta uradimo ovde bez SSN-a.
|
Mi smo platili u ambasadi u to vreme 840 dolara za svakog pojedinacno,ukupno 3360 dolara(ja,suprug i dvoje dece).Kad smo stigli u Nju Jork na aerodrom,tamo nam pregledali vize,pasose i proverili biometriske podatke,uzeli adresu u USA gde planiramo da odsednemo i poslali nam Grin karte za jednu nedelju,sa Grin kartama smo otisli u SS Office i podneli sve potrebne dokumente da bi nam dali kartice. SSN kartice nismo dobili istog dana,vec su nam ih poslali postom posle 10 dana - znaci nista dodatno nismo platili.
|
@goblini
Idite opet, svaki dan ako treba i trazite...
Mi smo u petak stigli a u ponedeljak smo vec predali zahtev. Mislim da je proslo 5 radnih dana i dobili smo SSN.
Samo dosadjujte, ne mozete SSN da cekate mesec dana. Zelena karta vam nije bitna jer je imate u pasosu ali SSN vam je jako vazna stvar bez koje nista ne mozete.
|
Citat:
(Poruka 46404)
@goblini
Idite opet, svaki dan ako treba i trazite...
Mi smo u petak stigli a u ponedeljak smo vec predali zahtev. Mislim da je proslo 5 radnih dana i dobili smo SSN.
Samo dosadjujte, ne mozete SSN da cekate mesec dana. Zelena karta vam nije bitna jer je imate u pasosu ali SSN vam je jako vazna stvar bez koje nista ne mozete.
|
Hvala IgorMAD, idemo onda ponovo u ponedeljak, taman smo im dali nedelju dana fore. Kazi mi, kako izgleda taj zahtev? Jel to tamo nesto popunjavam ili to ide online?
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:22. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.