- -
Visa Bulletin
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)
tinkulina |
24.04.2011 17:05 |
botexag hvala puno...gledacu to posle prvog maja...nadam se!!! :))))
|
essential |
12.05.2011 19:39 |
For July
EUROPE 33,000 (Except: Uzbekistan 28,200)
|
ivanmilosavljevic |
02.10.2012 14:59 |
...
Uzeo sam digitron i sabrao dobitnike iz evrope.Ukupan broj izvucenih 33.082 za dv-lottery 2013.To znaci da imaju 6.918 mesta do onog broja 40.000.Mozda su tu cifru ostavili za 22.10:naughty::naughty::naughty:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ivanmilosavljevic
(Poruka 31908)
Uzeo sam digitron i sabrao dobitnike iz evrope.Ukupan broj izvucenih 33.082 za dv-lottery 2013.To znaci da imaju 6.918 mesta do onog broja 40.000.Mozda su tu cifru ostavili za 22.10:naughty::naughty::naughty:
|
Kada bi jedna od tih 9000 i kusur srećki bila moja, ne bi mogli ni zamisliti moju sreću:grin::grin::grin:
|
landlord |
02.10.2012 20:26 |
Izgleda da nece biti izvlacenja 22.10 ili ja bar to ne vidim na web siteu.
|
ko će ih znati. Do prijave za dv2014 je pisalo 22. a sada ne :)
Opet nam kentakijevci mute nešto :D
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dare_ns
(Poruka 31946)
ko će ih znati. Do prijave za dv2014 je pisalo 22. a sada ne :)
Opet nam kentakijevci mute nešto :D
|
Ne znam sta rade ovi likovi ali na ovom sajtu stoji da će 22.10.2012. "možda" izvlačiti još brojeva
|
Samo su zaboravili da izbrisu da postoji taj 22.10. i na tom sajtu http://travel.state.gov/visa/immigra...ypes_1322.html
Izbrisace za 2-3 dana dok se naprimaju emailova zbunjenih igraca, pa kad im dosade pozivi i emailovi od igraca onda ce promeniti odnosno izbrisati pominjanje tog datuma. Bahati majmuni su to, moras imati razumevanje za njih. :;D:
|
Vangelistexas |
16.10.2012 00:15 |
Bas sad gledam predjasnje visa bulletine, i nema nekih pravila koliko vidim :) u decembru moze biti 9.250, ali vec u januaru mogu da roknu i na 15 tisuca i nesto ukoliko se tako potrefi. idemo svi :D
|
Vangelistexas |
16.10.2012 00:21 |
sad sam kao captain obvious, ali...tesim se. ajd. :D
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:54. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.