- -
Ds260 - 2020
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2004)
Nisam siguran da uopste ima ta opcija opisna.
Uneses samo datume od kad dokad si pohadjao, a ako ima dio gdje mozes da napises mozes da stavis nesto tipa Abandoned studies.
Ti ces se ionako kvalifikovati preko srednjoskolske cetvorogodisnje diplome tako da ovo i nije pretjerano znacajno
|
Marko996 |
20.01.2020 12:47 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik neus
(Poruka 79314)
Nisam siguran da uopste ima ta opcija opisna.
Uneses samo datume od kad dokad si pohadjao, a ako ima dio gdje mozes da napises mozes da stavis nesto tipa Abandoned studies.
Ti ces se ionako kvalifikovati preko srednjoskolske cetvorogodisnje diplome tako da ovo i nije pretjerano znacajno
|
Hvala ti jos jednom na izdvojenom vremenu.
Samo jos jedno pitanje akok udjem na ds 260 preko mog CN da li ga moram odmah zavrsiti ili mogu izaci pa npr sutra ispočetka
|
marko1995 |
20.01.2020 13:02 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Marko996
(Poruka 79315)
Hvala ti jos jednom na izdvojenom vremenu.
Samo jos jedno pitanje akok udjem na ds 260 preko mog CN da li ga moram odmah zavrsiti ili mogu izaci pa npr sutra ispočetka
|
Možeš, snimiš pa ga kompletiraš neki drugi dan... :baloni:
|
Jedno pitanje s obzirom na prilicno specificnu situaciju koju imam:
Ja sam vec prisutan u SAD na F1 vizi. Prilikom ispunjavanja DS-260 obrasca u istoriju adresa sam unio sve one adrese na kojima sam boravio u SAD i kao current adresu stavio ovu na koju trenutno boravim.
Sad, stvar je u tome sto postoji sansa da cu mijenjati taj smjestaj. Da li mislite da je potrebno da otkljucam DS-260 i odradim update adrese ili mogu taj podatak azurirati i na samom intervjuu u ambasadi (s obzirom da ce mi to biti i adresa na kojoj zelim primiti GC)?
Ja svoju obavezu koju imam ka SEVIS-u cu svakako odraditi, nisam samo siguran da li je neophodno azurirati DS-260 takodje.
|
slucajni_prolaznik |
04.02.2020 20:47 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik neus
(Poruka 79372)
Jedno pitanje s obzirom na prilicno specificnu situaciju koju imam:
Ja sam vec prisutan u SAD na F1 vizi. Prilikom ispunjavanja DS-260 obrasca u istoriju adresa sam unio sve one adrese na kojima sam boravio u SAD i kao current adresu stavio ovu na koju trenutno boravim.
Sad, stvar je u tome sto postoji sansa da cu mijenjati taj smjestaj. Da li mislite da je potrebno da otkljucam DS-260 i odradim update adrese ili mogu taj podatak azurirati i na samom intervjuu u ambasadi (s obzirom da ce mi to biti i adresa na kojoj zelim primiti GC)?
Ja svoju obavezu koju imam ka SEVIS-u cu svakako odraditi, nisam samo siguran da li je neophodno azurirati DS-260 takodje.
|
Radio sam update adrese 3 nedelje pred intervju i to prilikom ubacivanja supruge. Dakle, 3 nedelje pred intervju sam menjao (izmedju ostalog) i zavrsnu stvarnu adresu i niko me nista nije pitao oko toga. Verovatno je najbitnije da podaci budu stvarni u momentu popunjavanja i ne bi trebalo da bude nikakvih problema.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:58. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.