ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Dv-2019 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1879)

sstefan 22.10.2017 03:10

Pozdrav svima

Pozdrav svima,

Nov sam na forumu. Imam samo jedno pitanje. Prijavio sam se za dv 2018 pocetkom novembra 2016. Na sajtu kazu da mozemo da proverimo entry status cak do septembra 2018. Do sada sam proveravao ,nisam izvucen. Da li to znaci da oni i dalje izvlace ljude za dv 2018 i da ja ne smem da se prijavljujem sad za dv 2019,vec tek tamo za dv 2020?

Golic 22.10.2017 07:25

Citat:

Prvobitno poslao korisnik sstefan (Poruka 69165)
Pozdrav svima,

Nov sam na forumu. Imam samo jedno pitanje. Prijavio sam se za dv 2018 pocetkom novembra 2016. Na sajtu kazu da mozemo da proverimo entry status cak do septembra 2018. Do sada sam proveravao ,nisam izvucen. Da li to znaci da oni i dalje izvlace ljude za dv 2018 i da ja ne smem da se prijavljujem sad za dv 2019,vec tek tamo za dv 2020?

Slobodno se prijavi, Dv 2018 ce ostati otvoren do kraja fiskalne godine a to je do septembra 2018, u maju 2018 nakon novog izvlacenja ce vam se pored Dv2018 pojaviti mogucnost da udjete u svoj nalog Dv 2019. Srecno u novom izvlacenju! LP

supernoproblemo 22.10.2017 08:58

Pozdrav svima, iščitao sam ovaj forum zadnja dva mjeseca kao dječak bukvar i da nije bilo foruma ja se ne bih nikad znao prijaviti na pravilan način. Imam jedan problemčić, naime prijavio sam se jutros iz prvog puta sve ok, medjutim kad sam suprugu htio da prijavim pred sam kraj prijave kad sam htio da provjerim unesene podatke i vratim se na page 2 da provjerim za djecu slike, tad sajt zastopa i nista....samo vrti... ja sve poništim u namjeri da krenem ponovo i od tad sa svoje internet konekcije ne mogu pristupiti sajtu. Kad se ulogujem na komsijin internet ide bez problema. Pitanje je sad kad krenem ponovo da je prijavim hocu li imati kakvih problema, prethodnu prijavu nisam zavrsio tako da mislim da ne bi trebalo. Pozdrav svima i hvala svima na pomoci nama početnicima.

RICKO 22.10.2017 13:53

Da li je netko imao problem sa onim PHOTO TOOL programom gdje bi trebao izrezati fotografiju i prilagoditi traženom standardu ? Meni neće otvoriti kada kliknem na to, pa bih zamolio nekog ljubaznog s ovog foruma za pomoć ili link ispravnog PHOTO TOOL programa :)

vlada33 22.10.2017 14:09

Ima link na nekoj od prethodnih strana, moras dozvoliti flash player da bi radio...

Kucaj google "photo tool dv lottery"

RICKO 22.10.2017 14:45

Citat:

Prvobitno poslao korisnik vlada33 (Poruka 69172)
Ima link na nekoj od prethodnih strana, moras dozvoliti flash player da bi radio...

Kucaj google "photo tool dv lottery"

Ma imam sve instalirano,znam svu proceduru.ovo mi je inače druga godina kako se prijavljujem,tako da mi nije jasno zašto neće otvoriti. Mislio sam da je možda problem u pregledniku, pa sam upisivao na google chrome i na internet explorer ali neće otvoriti ni u jednom ni u drugom :blink::no:

harmonija 22.10.2017 14:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik RICKO (Poruka 69173)
Ma imam sve instalirano,znam svu proceduru.ovo mi je inače druga godina kako se prijavljujem,tako da mi nije jasno zašto neće otvoriti. Mislio sam da je možda problem u pregledniku, pa sam upisivao na google chrome i na internet explorer ali neće otvoriti ni u jednom ni u drugom :blink::no:

Zdravo, sinoc sam i ja popunjavala prijave za neke drugare i imali smo isti problem. Ni nama nije htio funkcionisati Photo tool sve dok nismo isli preko Mozille. Tako da probajte tu opciju. Srecno!

RICKO 22.10.2017 15:06

Citat:

Prvobitno poslao korisnik harmonija (Poruka 69174)
Zdravo, sinoc sam i ja popunjavala prijave za neke drugare i imali smo isti problem. Ni nama nije htio funkcionisati Photo tool sve dok nismo isli preko Mozille. Tako da probajte tu opciju. Srecno!

Upravo sam probao preko Mozzile i otvorio je. Hvala i sretno ! :grin::;D:

dadorado 22.10.2017 15:29

Prijava

Pozdrav,

Imam fakultetsku diplomu, ali supruga ima trogodišnju srednju i radno iskustvo za koje nisam siguran da je prihvatljivo.

Da li mogu da se prijavim, i da li cu biti diskvalifikovan ako na aplikaciju dodam i suprugu?

Hvala!

Svenson 22.10.2017 17:23

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dadorado (Poruka 69176)
Pozdrav,

Imam fakultetsku diplomu, ali supruga ima trogodišnju srednju i radno iskustvo za koje nisam siguran da je prihvatljivo.

Da li mogu da se prijavim, i da li cu biti diskvalifikovan ako na aplikaciju dodam i suprugu?

Hvala!

Bitno je da onaj koga izvuku ima odgovarajuću školu ili radno iskustvo. Supružnici se ne gledaju.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 02:29.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.