ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vodič za emigrante (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Pronalaženje prvog posla u Americi (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=287)

vrhunski 24.02.2013 04:11

Citat:

Prvobitno poslao korisnik vuxanne (Poruka 35156)
Nemam pojma. Mislim da ipak zavisi. Moja prva tri stana su bila te firme, poslednja dva su privatna lica. To uvek imas u ugovoru, sta planiraju da vracaju sta ne. Recimo ciscenje tepiha i sl uvek pise.

pa to je to :) ociste tepih, okrece itd. Mislim na neki nacin jeste realno al opet dosta traze za depozit. Evo sad cu videti kako cu proci 1 Marta treba da nam vrate depozit :)

Sasa99 10.07.2013 23:24

Citat:

Prvobitno poslao korisnik noki (Poruka 22358)
Tacno tako i ja se potpuno slazem sa tobom,i ne samo u pitanju posla vec i za prvi stan ili upisivanje deteta u skolu zahteva da imas nekoga sto ce da te uputi.Ko ce da ti izda stan ako nemas grin kartu ili slicno,a to se ne dobija odmah.Barem ja licno za sebe pisem da nisam imala nikog ovde ne bi ni krenula u ovu avanturu,barem ne sada kada imam dvoje dece-drugacije je kad si sam...

Noki edno cudno i neblagodarno prasanje ama koga procitav da ne si imala nekoj ne bi se vpustala vo vakva avantura pa resiv da se javam. Mene mnogu mi e strav dali ke ja najdam taa prva rabota dali ke go fatam toj pocetok sto site vikaat deka e tezok. Napomenuvam deka imam nekogo no pak me faka panika dali ke ja najdam prvata rabota pri sto od moja strana nema da ja biram voopsto pa kakva saka neka e samo da nosi pari da ne mi odi brzo gotovinata.Dali lesno ke najdam rabota ako ne biram? Sram mi e da kazam no mnogu mi e strav ako ne najdam da ne si se vratime doma i toa bi bilo sto na nikoj ne mu pozeluvam. Odam so familija da sum sam ne bi se plasel tolku biva biva ne biva nebiva. Znam deka toa e individualno no kazi barem za sebe.

Zews 08.07.2014 17:48

Moze li mi neko pomoci oko posla u USA,imam B1-B2 vizu na 10 godina.Radio sam na cruzeru 3 godine,trenutno radim u Moskvi,zelim doci u Ameriku da radim bilo kakav posao u pocetku,znam engleski extra.Hvala vam puno unapred od srca.
bokizebic@hotmail.com<<<

Dannika 09.07.2014 12:09

Pozdrav svima, mi smo novi. :)
Pre neki dan su nam odobrili useljenicku:1081: pa imam par pitanja za vas, "starosedeoce".
Suprug je muski i zenski frizer, ja dizajner enterijera sa ne bas velikim iskustvom u poslu. Nasa beba trenutno ima dva i po meseca, planiramo da se sto kasnije zaputimo ka USA. Prva destinacija nam je Chicago (na formularu smo naveli adresu prijatelja odatle) pa cim uzmemo papire i suprug uzme licencu za frizera u NY ako Bog da, sledeca destinacija je California (San Diego, LA ili njegova okolina). Nemamo tamo nikoga, za razliku od Chicaga ali jako bismo voleli tamo da zivimo. :1072:
Molim za bilo kakve informacije ako je neko upucen- sta mozemo ocekivati sa nasim zanimanjima (narocito suprugovim jer cu ja za prvo vreme biti kuci sa bebom), da li nam je izbor lokacije dobar i najvaznije, kako izgleda preseljenje sa malom bebom. Svaki savet i sugestija su zlata vredni.
Slobodno me preusmerite na drugu temu ako sam "zalutala".
Unapred zahvalni

dragan77 08.09.2014 18:27

Ja sam dobio GC i idem u januaru na Florida St.Petersburg,ako neko ima neki posao neka javi savicdragan5@gmail.com

Маче 09.09.2014 03:38

Zdravo

Dali ima nekoj od vas dobitnicite sto saka da zivee vo NY? Ako ima nekoj so iskustvo so deca neka pisi poraka imam edna ponuda za rabota kako bebisiterka vo Long Island.

lucky strike 09.09.2014 21:03

Kade ce odis,tesko e za prva rabota ako nemas nekoj blizok,a i sekoj ce saka da te iskoristi site se zmiji tamu ce vidis.pozz

lucky strike 09.09.2014 21:05

:naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naug hty::naughty::naughty::naughty::naug

pedjolino 05.10.2014 06:04

Stigoh u Ameriku ljudi pomagajte posao,posao,posao

vuxanne 05.10.2014 16:47

Citat:

Prvobitno poslao korisnik pedjolino (Poruka 49110)
Stigoh u Ameriku ljudi pomagajte posao,posao,posao

Srecno! Gde si, u kom gradu, koja drzava? Zelim da brzo nadjes posao

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:36.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.