ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Interview DV2015 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1464)

Srećko 24.11.2014 20:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Spartacus (Poruka 50484)
VIZA JE U PASOSU!!!!! JA NE MOGU DA VERUJEM KROZ STA SAM PROSAO I KOLIKO SAM SE NERVIRAO! KONACNO DA ODAHNEM :1081::harmonik::harmonik:

Čestitam, aktivno sam pratio tvoj slučaj u ovoj temi iako nisam učestvovao u diskusiji, drago mi je da se na kraju sve završilo povoljno po tebe.:beer:

kreta 24.11.2014 21:44

Citat:

VIZA JE U PASOSU!!!!! JA NE MOGU DA VERUJEM KROZ STA SAM PROSAO I KOLIKO SAM SE NERVIRAO! KONACNO DA ODAHNEM :1081::harmonik::harmonik:

Bravo Spartacus! Puno srece! A sad na avion! :bravo:

NS2015 24.11.2014 21:47

Evo jedne zanimljive situacije. Drugar inace i clan foruma NSKUM danas je dobio zakazan inzervju za 7.januar(Bozic). Zvao je ambasadu i rekli su mu da je 7.01. neradan dan i da pozove ambasadu 01.12.da bi ga obavestili za kada mu pomeraju intervju.

Memena 24.11.2014 21:48

Citat:

Jeeeeee :1081::1081::1081: Od srca čestitam. Baš mi je drago da se tvoj košmar konačno završio..

SasaVA 25.11.2014 02:44

Citat:

CESTITKE !!! :1081::1081::tubac::tubac::harmonik::harmonik:

sneskic 25.11.2014 07:32

Citat:

Prvobitno poslao korisnik NS2015 (Poruka 50492)
Evo jedne zanimljive situacije. Drugar inace i clan foruma NSKUM danas je dobio zakazan inzervju za 7.januar(Bozic). Zvao je ambasadu i rekli su mu da je 7.01. neradan dan i da pozove ambasadu 01.12.da bi ga obavestili za kada mu pomeraju intervju.

Meni su juce poslali mail I zakazali intervju za 08.01.2015.:bravo::bravo::bravo: Znaci da I ja treba da pozovem 01.12. da se raspitam za kada pomjeraju?

NS2015 25.11.2014 08:07

Citat:

Prvobitno poslao korisnik sneskic (Poruka 50498)
Meni su juce poslali mail I zakazali intervju za 08.01.2015.:bravo::bravo::bravo: Znaci da I ja treba da pozovem 01.12. da se raspitam za kada pomjeraju?

Neradni dani u januaru su
01. januar 2015 - četvrtak (Novogodišnji praznici – Nova Godina 2015)
02. januar - petak (Novogodišnji praznici)
07. januar - sreda (Božić)
Ali ipak nazovi ambasadu.

mebely 25.11.2014 08:30

Bravo @Spartacus, cestitam od srca!!! :1081: :clap: :harmonik:

ziponja 25.11.2014 09:44

Cestitke Spartakus! Mora da je stena pala sa srca :grin: Vataj avion i begaj.

dzonue 25.11.2014 10:13

Meni su juce poslali mail I zakazali intervju za 08.01.2015. Znaci da I ja treba da p

Cestitke svima na zakazanom razgovoru :)

Nadam se da ce uskoro i nas kojima je broj ispod 10.000 zvati :nene:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 17:14.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.