Evo prijavih se sad, bez ikakvih problema.Ovo mi je drugi put,valjda ce biti vise srece :D Srecno svima!
|
postovani
imam jos jedno pitanje: moja supruga je zavrsila srednju trogodisnju skolu sto joj ne daje pravo da konkurise. ali ima da polozi jos diplomski na visokoj skoli strukovnih studija po bolonji. da li ona ima pravo da se prijavi u takvoj situaciji ,ako ne stigne da polozi taj diplomski dok traje prijava sada u oktobru??? da li bi u slucaju da je izvuku bila diskfalifikovana ,a do tad taj diplomski bi bio gotov?!
da li je to bitno i sada za prijavu ili samo za popunjavanje ds260 ako bude bilo srece??
neko mi danas rece na forumu da je bitno samo za ds260,ali opet u prijavi jasno pise:Ukoliko u momentu prijave niste završili neki stepen, nemojte ga navoditi jer neće biti priznat.
pa sad ne znam sta da radim?
|
Koliko sam ja razumeo ako ne polozi sada do kraja prijave do 7.novembra onda pises srednju skolu a njena srednja skola nije dovoljna
|
Sasha983 |
04.10.2016 20:58 |
zz
Prijavio se , pise Submission In Progress i tako stoji ... :naughty:
|
Sasha983 |
04.10.2016 21:59 |
re
Please do not leave this page until you receive a confirmation number. Your confirmation number is proof that your entry has been successfully submitted. You must retain your confirmation number in order to check your status in May.
If you do not receive a confirmation number, your entry was not successful and you must re-submit your information. Re-submission will not be counted as a duplicate entry if you did not receive a confirmation number.
Your submission is currently in the process of being submitted. To retrieve your confirmation page, please click the "Check Submission" button below.
Cekam ,ako se nista ne promeni u brosweru preko noci ,ponovicu za neki dan prijavu
|
BetterFuture |
04.10.2016 22:04 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik salivux
(Poruka 63720)
postovani
imam jos jedno pitanje: moja supruga je zavrsila srednju trogodisnju skolu sto joj ne daje pravo da konkurise. ali ima da polozi jos diplomski na visokoj skoli strukovnih studija po bolonji. da li ona ima pravo da se prijavi u takvoj situaciji ,ako ne stigne da polozi taj diplomski dok traje prijava sada u oktobru??? da li bi u slucaju da je izvuku bila diskfalifikovana ,a do tad taj diplomski bi bio gotov?!
da li je to bitno i sada za prijavu ili samo za popunjavanje ds260 ako bude bilo srece??
neko mi danas rece na forumu da je bitno samo za ds260,ali opet u prijavi jasno pise:Ukoliko u momentu prijave niste završili neki stepen, nemojte ga navoditi jer neće biti priznat.
pa sad ne znam sta da radim?
|
Molim da ne postavljate isto pitanje na vise tema. Odgovoreno Vam je na drugoj temi gde ste prvo postavili pitanje.
|
Može li netko da prenese svoja iskustva šta treba činit kada su uđe u državu?
Šta dalje, kuda? Čini mi se da smo prepušteni sami sebi, nakon ulaska. Mislim da nije pametno ulaziti napamet u nepoznato.
Svatko piše o ulasku, međutim šta nakon toga? Tek tada počinju problemi. Gdje se smjestiti, gdje nostrificirati diplome, kakose zaposliti itd,?
|
SEEUSAIC |
04.10.2016 22:33 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Hiroo
(Poruka 63730)
Šta dalje, kuda? Čini mi se da smo prepušteni sami sebi, nakon ulaska. Mislim da nije pametno ulaziti napamet u nepoznato.
Svatko piše o ulasku, međutim šta nakon toga? Tek tada počinju problemi. Gdje se smjestiti, gdje nostrificirati diplome, kakose zaposliti itd,?
|
Dobrodošli na Forum Zelena Lutrija. Svi članovi koji su uspešno prošli proces su preneli svoja iskustva nakon ulaska u USA, pročitajte teme u "Život u USA".
Sup.Mod.
|
BetterFuture |
04.10.2016 22:33 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Hiroo
(Poruka 63730)
|
Postoji deo foruma koji je tome posvecen. Koristite pretragu, citajte forum i pitanja postavljajte na pravim temama.
|
Sasha983 |
04.10.2016 22:35 |
re
Uspelo je , sretno svima...
Ako neko ima slicnih problema neka ponovi prijavu,dok god ne dobije Confirmation Number prijava nije duplirana.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 14:18. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.