ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Intervjui DV2011 - Iskustva (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=770)

ivana10yu 19.04.2011 09:48

sve kada se skupi traje manje od 10 min...ali se dugo ceka,po 1h izmedju svega....usla sam u 8:15 a izasla u 12h..
Inace, idem u Cikago...
Puno srece svima zelim

ivana10yu 19.04.2011 09:51

i tako, ja se raspisala.....pre svega HVALA SVIMA NA CESTITKAMA I LEPIM ZELJAMA :1072::==D:

Inside@22 19.04.2011 12:23

Bravo!!!! :grin:
Čestitam!!! :grin:
Puno sreće u USA...

:bravo:

oligoce 19.04.2011 16:20

HVALA ADMINISTRATORE NA OVAJ FORUM, BEZ VAS NISTA NE BI ZNALI STA I KAKO VI STE NAM BILI JEDNA NAJVECA PODRSKA...HVALA LJUDI,,,MI SMO DANAS BILI NA INTERVJU I USPELI SMO :grin::grin: PO VIZE IDEMO PREKOSUTRA...PISACU SVE KAKO JE BILO DA SE SAMO MALO ODMORIMO....

Vuvuzela 19.04.2011 22:02

Najljepše čestitke i želje oligoce!! Za vas sam uistinu navijao od srca i, moram priznati, molio sam se za vas da prođete! Bravo! Čestitam i želim vam puuuuunno sreće u ostatku vašeg života koji je počeo danas. Sretno!! :)

katarina 19.04.2011 22:08

Srecan put Ivani i puno srece i kod mene je odbrojavanje i ako svi kazu da je do septembra dugo.

Bockyman 20.04.2011 11:24

Prosli smo.intervju bez problema. Zena ide sutra po pasose sa vizama. Pozdrav svima iz Beograda,detalje o lekarskom pregledu i intervjuu i dogodovstinama kasnije kada dodjem kuci i sednem za kompjuter (ovo pisem sa telefona,zato nije na cirilici ;-) ).

ZeljkoUSA 20.04.2011 12:43

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Bockyman (Poruka 22144)
Prosli smo.intervju bez problema. Zena ide sutra po pasose sa vizama. Pozdrav svima iz Beograda,detalje o lekarskom pregledu i intervjuu i dogodovstinama kasnije kada dodjem kuci i sednem za kompjuter (ovo pisem sa telefona,zato nije na cirilici ;-) ).

Bravo majstore....:bravo:

Svaka cast, sve najbolje vam zelim..., pa ocekujemo izvestaj (na cirilici :==D:)

oligoce 20.04.2011 21:50

ja bih nesto da pitam, u ambasadi nisu mi vratili ni jedan originalni dokument...samo su mi dale kartice sa datum-a na koji pise Imigration Visa i da treba sa time da idemo da podignemo pasose i vize...a sta je sa diplome iz skole i takve stvari? zasto su ih zadrzali...( pobogu necu ni da pomislim da ne je to neki problem pa da se nesto iskomplikuje???)a sve smo uredno podneli sve papire...i nisu nista vise od toga trazili

coconut 20.04.2011 21:58

E koliko lepih vesti u zadnjih par dana. :bravo: Iskrene cestitke i najlepse zelje svima: ivanice, bocky, oligoce :pozz:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:21.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.