ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Intervijui dv2010 - Iskustva (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=539)

American dream 11.04.2010 18:02

Čestitke najiskusnijem lutrijašu. :bravo:

ikana 11.04.2010 18:43

Cestitke i od mene i puuuno srece!!!:1081:

lanas 12.04.2010 08:03

Čestitam. Piši nam i dalje svoja iskustva.

Pratim ovaj forum i super je. Ima sve neophodne informacije za potencijalne imigrante.

dreadnot 12.04.2010 08:26

Hvala svima na cestitkama i lepim zeljama! Kao sto sam vec postovao, puno je mogucnosti i varijanti, ali su sve na jako, jako dugom stapu. Gotovo je nemoguce odavde uraditi bilo sta pametno, kada si potpuno van sistema. Sto vise rezumea bez ikakvog odgovora posaljem, to sam sve vise ubedjen u to. Sada ganjam neke ljude koji su tamo vec duze vreme da me preporuce u svojoj sredini jer svako zna nekog ko zna nekog... itd. Iako se sisanje kuca i maca verujem isplati, ipak cu radije da odem na kratki kurs kod mog komsije frizera (o tome sam zaosta razmisljao), da mi da par osnovnih lekcija iz frizeraja, pa da imam barem jos jednu kartu u rukavu... Lakse je objasniti nekome da mu je takva glava ako mu se ne svidja frizura, nego pomahnitalom vlasniku psa zasto nije ispalo bas kako je on zamislio. Znam kako je sa ovdasnjim vlasnicima pasa, mogu samo da zamislim kako je tamo.
Neki od velikih gradova je sve vise u igri, jer je sansa da ista nadjem preko neta mini(mikro)malna. Barem cu da odem negde gde ima svakakvih poslova, a dok ne iskusim "cari" sistema na svojoj kozi ne libim se nikakvog posla, dokle god puni kucni budzet.
Nastavicu sa postovanjem, naravno, taman posla da prestanem sada kada krece prava igranka.

Ivan33 12.04.2010 08:56

Dread, ja sam u subotu završio lekarski pa mi čudan osećaj...i do sada nije bilo nekog spavanja, samo neka razmišljanja, tumbanja po glavi...a mogu da zamislim kako je kad završiš i ambasadu i ostaje samo odlazak, gde god, kod koga god, ali ipak u nepoznato. E, nije ti loša ideja za frizeraj, ispade da je mnogo bolje otići tamo sa zanatom a ne sa fakultetom....ali u pravu si, nije sramota raditi.

Nego, ti si pominjao potvrdu iz suda, da za suprugu nije trebalo, jel to treba ili ne, ja sam nosilac? Razmišljam i da li da vadim nove Izvode i Uverenja o državljanstvu (svi su nam iz februara prošle godine kad smo vadili nove pasoše - Rep. Srbija, nisu stari SRJ), šta misliš?

pekka 12.04.2010 11:34

Obnovi dokumenta, za svaki slucaj. Sto se tice police recorda, potreban je za sve starije od 18 godina, sto znaci za tebe i suprugu svakako. Prevodi nisu potrebni i nije potreban papir iz suda. Srecno.

dreadnot 13.04.2010 08:28

Samo potvrda iz MUP-a za sve punoletne. Ako te ne mrzi obnovi dokumenta, mada mislim da nisu picajzle po tom pitanju... Ipak, da bi isao mirnije glave i izbegao sve eventualne neprijatnosti, baci kintu i izvadi ove nove, vecite izvode... :-)))

Plant 13.04.2010 10:40

Uverenja o državljanstvu Vam nisu potrebna za intervju - imate validne pasoše(ovo Vam govorim iz ličnog iskustva). Što se izvoda tiče, nosili smo nove za svaki slučaj, jer su nam stari istekli. Nikakvi prevodi na engleski nisu potrebni.

dreadnot 16.04.2010 14:09

Ako sam dobro naslutio, mada je krio ko zmija noge, danas nam je dejancic na intervjuu... nema ga, nesto se ucutao, jedva cekam da cujem vesti...

pekka 16.04.2010 15:42

Ili je juce bio dan D za dejancica, nisam ni ja siguran, ali se opasno ucutao.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 03:04.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.