- -
Visa Bulletin
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)
petrojka1980 |
10.01.2013 12:56 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Vangelistexas
(Poruka 35227)
Eto! :) Cestitam :) Sta mislis, kad dolazi moj 23 hiljade iznad 500 na red? :)
|
Pa ako uzmemo u obzir dosadasnji razvoj situacije i ako se ne ubrzaju (a pretpostavljam da nece posto mi se cini da im se ne zuri) rekla bih da je JUN tvoj, MAJ tesko. Mada ti ja iskreno zelim da dodjes maja na red :grin: i da onda posteno :ziveli2: i da :clap:
|
Vangelistexas |
10.01.2013 14:41 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik petrojka1980
(Poruka 35233)
Pa ako uzmemo u obzir dosadasnji razvoj situacije i ako se ne ubrzaju (a pretpostavljam da nece posto mi se cini da im se ne zuri) rekla bih da je JUN tvoj, MAJ tesko. Mada ti ja iskreno zelim da dodjes maja na red :grin: i da onda posteno :ziveli2: i da :clap:
|
Haha :) svejedno mi je kad cu doci na red, svakako planiram da idem krajem avgusta, nego tripujem se. Znas ono. Da li cu doci na red sa ovako visokim brojem, i ako dodjem na red kada cu, itd. :)
|
ivanmilosavljevic |
10.01.2013 15:56 |
Citat:
(Poruka 35235)
Haha :) svejedno mi je kad cu doci na red, svakako planiram da idem krajem avgusta, nego tripujem se. Znas ono. Da li cu doci na red sa ovako visokim brojem, i ako dodjem na red kada cu, itd. :)
|
Nas dvojica imamo isti trip.Mada opet,čim su izvlačili dodatne brojeve verovatno ima mesta za nas dvojicu..E činjenica zašto su sporiji nego ranije,možda im kvota od 2500-3000 mesečno neka realnost Koji mogu da obrade službenici u ambasadama.I pošto sezona viziranja za dv2013 j oktobar-septembar to je još jedna stvar zbog koje su usporili da bilten bude sa cut off do kraja a ne current vec u junu.
Ispravite me ako gresim
|
Vangelistexas |
10.01.2013 16:18 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ivanmilosavljevic
(Poruka 35237)
Nas dvojica imamo isti trip.Mada opet,čim su izvlačili dodatne brojeve verovatno ima mesta za nas dvojicu..E činjenica zašto su sporiji nego ranije,možda im kvota od 2500-3000 mesečno neka realnost Koji mogu da obrade službenici u ambasadama.I pošto sezona viziranja za dv2013 j oktobar-septembar to je još jedna stvar zbog koje su usporili da bilten bude sa cut off do kraja a ne current vec u junu.
Ispravite me ako gresim
|
A cekaj, sad mi nije jasno, ispascu glup ili jednostavno neinformisan, ali kako znas da ce do septembra da bude viziranje? Po tabelama prethodnih godina uglavnom je islo u proseku do jula :)
|
ivanmilosavljevic |
10.01.2013 17:28 |
Citat:
(Poruka 35238)
A cekaj, sad mi nije jasno, ispascu glup ili jednostavno neinformisan, ali kako znas da ce do septembra da bude viziranje? Po tabelama prethodnih godina uglavnom je islo u proseku do jula :)
|
Jer su zavrsavali do jula sa izvučenima,bilten je bio duplo brži.Stevan je dobio vizu y septembru a on je sv 2012.
|
Vangelistexas |
10.01.2013 17:55 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ivanmilosavljevic
(Poruka 35239)
Jer su zavrsavali do jula sa izvučenima,bilten je bio duplo brži.Stevan je dobio vizu y septembru a on je sv 2012.
|
Izvini ali opet ne razumem. Jel bi mogao da pojasnis malo detaljnije, i dalje ne mogu da skapiram ;) Malo mi je nejasno, dakle, jako je haoticno sklepana recenica :) Kako je Stevan dobio vizu u septembru na dv-2012 programu kada se taj program zavrsio prosle godine u maju sa 40000 izvucenih?
|
petrojka1980 |
10.01.2013 18:26 |
Citat:
(Poruka 35240)
Izvini ali opet ne razumem. Jel bi mogao da pojasnis malo detaljnije, i dalje ne mogu da skapiram ;) Malo mi je nejasno, dakle, jako je haoticno sklepana recenica :) Kako je Stevan dobio vizu u septembru na dv-2012 programu kada se taj program zavrsio prosle godine u maju sa 40000 izvucenih?
|
Moja pretpostavka je da nisu podelili sve vize tj da je on odlozio viziranje i na njegovu srecu nije podeljeno svih 50.000 viza i tako Steva dobi vizu. Statistike kazu da oni zadnjih godine ne podele svih 50.000 viza (iz kog razloga ne znam) i tako da oni koji odloze viziranje imaju fore do 30.09 za viziranje. Nadam se da sam uspela da izrazim svoje misli na razuman nacin :)
|
Sa redovnim zakazivanjima su zavrsili prosle godine u julu kada su brojevi posatli current. Sto znaci da oni koji bilo kojim razlogom nisu bili na intervju mogu da odu, naravno ukoliko pre zakazu sa sluzbenikom. Tako je Stevan iz nekog razloga propustio intervju, pa je zakazao za septembar i rekli su da moze jer je naravno ostalo slobodnih mesta.
A druga stvar jeste da se u potpunosti slazem sa Ivanom. Sa jedne strane Oni su izabrali ovaj tempo verovatno da cut off zavrse do avgusta od prilike i da u septembru bude sve current i ako ostane jos mesta da se mogu i jos podeliti.
Prethodnih godina su zavrsavali veoma rano i ostalo je dosta neiskoriscenih viza, pa su valjda ove godine usporili da ceo proces bude detaljan temeljan..A sa druge strane, ko zna, mozda je navala ove godine za vize i veliki broj aplikanata je poslao nazad formulare pa nemaju veliki broj praznih "case'-eva.
|
Vangelistexas |
10.01.2013 22:41 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik oskark
(Poruka 35244)
Sa redovnim zakazivanjima su zavrsili prosle godine u julu kada su brojevi posatli current. Sto znaci da oni koji bilo kojim razlogom nisu bili na intervju mogu da odu, naravno ukoliko pre zakazu sa sluzbenikom. Tako je Stevan iz nekog razloga propustio intervju, pa je zakazao za septembar i rekli su da moze jer je naravno ostalo slobodnih mesta.
A druga stvar jeste da se u potpunosti slazem sa Ivanom. Sa jedne strane Oni su izabrali ovaj tempo verovatno da cut off zavrse do avgusta od prilike i da u septembru bude sve current i ako ostane jos mesta da se mogu i jos podeliti.
Prethodnih godina su zavrsavali veoma rano i ostalo je dosta neiskoriscenih viza, pa su valjda ove godine usporili da ceo proces bude detaljan temeljan..A sa druge strane, ko zna, mozda je navala ove godine za vize i veliki broj aplikanata je poslao nazad formulare pa nemaju veliki broj praznih "case'-eva.
|
e pa to mene brine ;) ta "druga strana" koju si naveo :)
|
zvercica |
11.01.2013 09:09 |
E stvarno mislim da nema mesta za brigu. Ako je 16200 cut off za mart, vaš 23000 skoro siguno neće biti u aprilu ali je zato opet skoro sigurno maj ili jun.
Mi se polako pripremamo za april ili maj i ako sve bude bilo u redu, posle mora, jul ili avgust odosmo.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:57. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.