ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Dv-2015 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1326)

MIRO 03.09.2013 21:24

San

Pozdrav članovi prvi put ću aplicirati, ali kajem se što nisam i ranije, a kada bi me izvukli mojoj sreći neće biti kraja.....

srboljub89 08.09.2013 11:19

I ja cu se prvi put prijaviti ove godine. Inace sam student 4 godine.

sova 08.09.2013 20:13

jel se zna kada počinju i koliko traju prijave otprilike? :suure:

Amona33 08.09.2013 21:17

Citat:

Prvobitno poslao korisnik sova (Poruka 40507)
jel se zna kada počinju i koliko traju prijave otprilike? :suure:

Entries for the DV-2015 DV program must be submitted electronically between noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), Tuesday, October 1, 2013, and noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), Saturday, November 2, 2013. Applicants may access the electronic DV Entry Form (E-DV) at www.dvlottery.state.gov during the registration period. Paper entries will not be accepted. We strongly encourage applicants not to wait until the last week of the registration period to enter. Heavy demand may result in website delays. No entries will be accepted after noon, EDT, on November 2, 2013.

Маче 08.09.2013 21:55

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Amona33 (Poruka 40508)
Entries for the DV-2015 DV program must be submitted electronically between noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), Tuesday, October 1, 2013, and noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), Saturday, November 2, 2013. Applicants may access the electronic DV Entry Form (E-DV) at www.dvlottery.state.gov during the registration period. Paper entries will not be accepted. We strongly encourage applicants not to wait until the last week of the registration period to enter. Heavy demand may result in website delays. No entries will be accepted after noon, EDT, on November 2, 2013.

Gdje pise to? gledam na travel.state.gov i ne vidim nista.

Amona33 08.09.2013 22:12

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Маче (Poruka 40509)
Gdje pise to? gledam na travel.state.gov i ne vidim nista.

www.dvlotteryhome.com

Danas trazila i nasla na ovom sajtu. I dosta je zanimljiv sajt sa dosta informacija. Pozdrav

DD mak 08.09.2013 22:12

dobitnici DV2014 u DV2015

Mene zanima da li postoji problem da dobitnik za DV2014 aplicira i za DV2015. Moja je supruga je izvucena za 2014, ali bi ipak hteo da ponovo popunim prijave za nas oboje.

Маче 08.09.2013 22:27

Citat:

Prvobitno poslao korisnik DD mak (Poruka 40511)
Mene zanima da li postoji problem da dobitnik za DV2014 aplicira i za DV2015. Moja je supruga je izvucena za 2014, ali bi ipak hteo da ponovo popunim prijave za nas oboje.

Mozis zosto da ne. I jas aplicirav i za 2013 i za 2014

Cosmo 08.09.2013 23:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Amona33 (Poruka 40510)
www.dvlotteryhome.com

Danas trazila i nasla na ovom sajtu. I dosta je zanimljiv sajt sa dosta informacija. Pozdrav

Taj sajt na kojem si nasla tu informaciju je jedan od sajtova koji naplacuju
prijave za lutriju i koji nisu ni prestali pisati od DV-2015 i onda kada je bilo
skoro pa sigurno da ce lutriju ukinuti. Na zvanicnim sajtovima (sa ekstenzijom .gov) nema jos nista objavljeno a trebalo bi biti ubrzo jer se blizi uobicajeni
period za prijave (oktobar).

petrojka1980 08.09.2013 23:48

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Cosmo (Poruka 40513)
Taj sajt na kojem si nasla tu informaciju je jedan od sajtova koji naplacuju
prijave za lutriju i koji nisu ni prestali pisati od DV-2015 i onda kada je bilo
skoro pa sigurno da ce lutriju ukinuti. Na zvanicnim sajtovima (sa ekstenzijom .gov) nema jos nista objavljeno a trebalo bi biti ubrzo jer se blizi uobicajeni
period za prijave (oktobar).

Ako je tako, ono sto je vrlo cudno kod ovog sajta je da oni za prijavu upucuju na zvanican sajt https://www.dvlottery.state.gov/ i sto nigde ne postoji formular za prijavu (kao sto postoji na svim sajtovima koji naplacuju uslugu). U svakom slucaju uskoro cemo saznati da li su tacke informacije, a na prilicno sam sigurna da jesu.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 00:02.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.