Eve i mene iz Makedonije, jos ne mogu da verujem ali eto imali smo srecu da budemo izvuceni.:suure:
|
vojkaninho |
04.05.2017 12:03 |
Cao svima i cestitam!
Ja sam izvucen iz drugog puta.
Broj mi je 2018eu9xxx. Ukoliko ima nekgoa iz Panceva neka se javi ovde.
pozdrav
|
DzokicaMicev |
04.05.2017 12:36 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Antula
(Poruka 66809)
Eve i mene iz Makedonije, jos ne mogu da verujem ali eto imali smo srecu da budemo izvuceni.:suure:
|
Cestitam najiskreno :) I jas sum od Makedonija isto taka dobitnik ovaa godina. Ke ve zamolam da go pisete brojot da ve vneseme vo tabelata. Koga ke napravis 10 posta ke mozeme da kontaktirame vo poraki pa bi sakal da razmenime informacii. Pozdrav:bravo:
|
ljubicica87 |
04.05.2017 12:58 |
Vezano za evidenciju dobitnika, zaboravila sam napomenuti da smo iz BiH :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik DzokicaMicev
(Poruka 66818)
Cestitam najiskreno :) I jas sum od Makedonija isto taka dobitnik ovaa godina. Ke ve zamolam da go pisete brojot da ve vneseme vo tabelata. Koga ke napravis 10 posta ke mozeme da kontaktirame vo poraki pa bi sakal da razmenime informacii. Pozdrav:bravo:
|
Fala na cestitkite, i jas vi cestitam :bravo: Ova e brojot 2018EU00004... Pozdrav,site informacii i za nas se dobredojdeni so ogled deka sme zbuneti pozitivno
|
Zoricans |
04.05.2017 15:27 |
Rezultat 2018
Supruga su izvukli iz prvog puta za fiskalnu 2018euxxxxxxx.Poslat DS,sada preostaje cekanje......Cestitam svim dobitnicima:bravo:
|
Pozdrav svima! Moj rodjeni brat je izvucen, case number mu je jako nizak sto je odlicno...Hteo bih da vas pitam da li postoji neko pravilo ili vase iskustvo koje bi mi moglo reci koliko cesto bi on mogao u narednih par godina ovde da se vraca, koliko vremena sme ovde da provede?
|
Zoricans |
04.05.2017 22:19 |
Ima iz Novog Sada.Izvuceni za 2018:bravo::book::bravo:
|
BetterFuture |
04.05.2017 23:03 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Zoricans
(Poruka 66863)
Ima iz Novog Sada.Izvuceni za 2018:bravo::book::bravo:
|
Cestitamo! Molim da nam napisete Vas CN sa xxx umesto zadnjih cifara da bi Vas uvrstili u tabelu dobitnika. Hvala
|
mtripcev |
05.05.2017 07:45 |
Izvlecen - 2018EU00019*** :inlove:
koga trba da se popolni DS-260?
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:16. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.