steficacvek |
08.10.2008 10:01 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Olivera
(Poruka 4320)
Srdjevicu meni ovde mirise (da ne kazem smrdi :a014:) da ovi samo nagomilavaju postove saljuci prazne odgovore sa par-dva emotikona. :naughty:
Predlazem: Da se postovi bez minimum jedne slozene recenice ne ubrajaju u rankiranju clana! :dedica1::a014::smil42d2:
|
ma bjezi ... ja sam stari vuk, a ti sad kako hoces :belj:
:;D:
|
steficacvek |
08.10.2008 10:15 |
ma svidja, kako da ne, to mi je trademark :D
al kontam ostaviti samo stefica, zbog lakse komunikacije ... al vec smo navikli, as I can see ... :D
|
srdjevic |
08.10.2008 15:25 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Olivera
(Poruka 4320)
Srdjevicu meni ovde mirise (da ne kazem smrdi :a014:) da ovi samo nagomilavaju postove saljuci prazne odgovore sa par-dva emotikona. :naughty:
Predlazem: Da se postovi bez minimum jedne slozene recenice ne ubrajaju u rankiranju clana! :dedica1::a014::smil42d2:
|
To jedino da idem za ljudima da brišem.... 'oće neko da bude moderator? :obrva:
Citat:
Prvobitno poslao korisnik steficacvek
(Poruka 4321)
:srbinprv:
hvala hvala ...
btw. imam pitanjce - mogu li promjeniti nick nekako?
|
Morao bih pogledati, ali mislim da teško. Koliko se sećam, ovaj forum zapisuje vaš username kao sumanut u mnoge tabele... Bojim se da bih morao ručno, te da bi uzelo previše vremena... Definitivno više nego tebi da se registruješ opet. A ne sumnjam da bi i na tom nalogu ubrzo bila stari vuk.... :;D:
Citat:
Prvobitno poslao korisnik xeg
(Poruka 4324)
Zar ti se ne svidja vise u raljama zivota:==D:
Jel ti vidis vuce da se ovi drugari clanovi odozdo nesto vec bune, zamisli tek sta ce biti ako ti se promeni nick?
|
Ma šta me briga, mogu da se vadim da je to (politička?) realnost, a i da nam je Stefica "poseban slučaj" (po zapadnim merilima, ne našim... :grin:)
|
steficacvek |
08.10.2008 22:10 |
moram da citiram sama sebe, cini mi se da si masio moje glavno pitanje srdjevicu :nene:
Citat:
Prvobitno poslao korisnik steficacvek
(Poruka 4312)
ej srdjevicu, ima li sanse da se smajliji stave i na quick reply? ja skoro uvijek pisem u taj box, osim ako ne quote-am nekoga, a zao mi da budem uskracena za sve one super smajlije :D
A sad da pamtim nazive svakog ... tezak proces ... :D
|
sto se tice nick-a, hvala na objasnjenjima i trudu spremnom za ulaganje, ali ostajem pri svom ... mani belaja :grin:
|
srdjevic |
08.10.2008 22:37 |
e, nisam video da postoji takva opcija u softveru... kanda nisu predvideli.... moracemo go advanced, kanda... :smrc:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:28. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.