![]() |
neka sila bude uz tebe !
|
Citat:
Leona SRECNO!:1081: |
Ma yoook! Eh, ma provalio je on u čemu je stvar... Leona je Jedi (iliti po naški Džedaj), samo neko mora pravi put da joj pokaže (a tu u igru ulazi ova tvoja slika na kojoj je mvp977)... :lool:
sve ona može, samo polako, videćete... :;D: |
hahahahah hahahaah :D
hvala vam svima :bigkiss: :D i mogu ja poprilicno dosta toga, ali ovdje nije u pitanju mogu li ja il ne mogu, vec hocu li imati srece :bravo::==D: |
Moram nesto da pitam a necu da otvaram novu temu:==D:
Pricam danas sa prijateljicom koja se isto prijavila, i sada ona tvrdi kako se green card dobija samo na 10 godina, a ne dozivotno.:wtf: Koliko ja znam i koliko sam cula kada se dobije na lutriji tj. kada se zavrsi sav proces i odes tamo, ti dobijas green card dozivotno. Imal neko da pojasni, posto sam ja jos u fazi otkrivanja svega:==D: :) |
pa ima datum isteka na green cardu, kao npr. na pasosu ili licnoj karti kod nas. ali moze da se produzi, ne znam tacno detalje kako, za to nam treba neko od amera.
a poslije 5 god trazis drzavljanstvo i ne razmisljas vise :D |
Nakon 5 godina regularnog boravka u USA sa GC imas pravo da dobijes drzavljanstvo.
Ako ne krsis uslove za odrzavanje GC-a mozes da je produzavas koliko god zelis. :pozz: Edited: e jesi brza, nije ni cudo sto te zovu stafetica :) |
hehehe, kad ti nema landlorda, da ja pariram :)
i ne zovu me ostali tako, samo ti gekse! (just for record) :D |
hahaha... jel to ono - gde su mladi tu je sala?:grin: A gde su?
Samo jos Leoninu temu nismo spamovali ali nikad nije kasno:punk: |
kako chat box nije dovoljan nama, starim brbljivcima i spamerima (da ne kazem neradnicima i zabusantima :D), pa bacamo pipke i dalje
:grin: |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 17:34. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.