-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
dejancic |
11.04.2011 17:32 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Good Spirit
(Poruka 21924)
Imajte na umu da su karte dosta poskupele od prvog aprila kako zbog cene goriva tako zbog ulaska u sezonu.
Evo ja gledam sada karte Beograd - Hjuston $1400 sa jednim presedanjem. Pre koji mesec je moglo da se nađe i za $1000.
Znam da je Čikago bolje povezan i da su cene niže, ali opet tih 830 evra je oko $1200 i sobzirom da nema presedanja rekao bih da je relativno ok cena, možda za jedno $200 skuplja od varijante sa presedanjem.
|
Sad sam zbunjen. Kolege forumasi su naveli cenu od 800-tinak evra za kartu u jednom pravcu tako da ili ja gresim ili to nikako nije jeftino u poredjenju sa cenom od 1500$ koju ja trenutno dobijam za povratnu kartu za jun sa jednim presedanjem.
|
Good Spirit |
11.04.2011 17:43 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dejancic
(Poruka 21926)
Sad sam zbunjen. Kolege forumasi su naveli cenu od 800-tinak evra za kartu u jednom pravcu tako da ili ja gresim ili to nikako nije jeftino u poredjenju sa cenom od 1500$ koju ja trenutno dobijam za povratnu kartu za jun sa jednim presedanjem.
|
To je baš skupo što si ti dobio, evo ja sam sada preko kayak.com pogledao, dobio sam cenu od $994 preko Alitaliie za period 4 jun - 12 jun.
Jun mesec ti je jedan od najskupljih perioda za letove, ali opet ta cifra od $1500 za Čikago je ogromna.
Evo još jednog ok sajta za letove hipmunk.com
|
Citat:
(Poruka 21926)
|
probaj pretragu sa povratnom kartom sa fiksnim datumom povratka (koji ce ti propasti jer se ne vracas :naughty:)
iz nekog razloga karte u jednom pravcu znaju da budu skuplje od povratne
|
...
evo kombinacije da razmislis
iz budimpeste poleces, na primer 8 jun. a vracas se sredinom novembra, do chicago 880 usd
jedno presedanje u nemackoj, luhthansa
iz bgd kombi do budimpeste oko 40 eur.
|
dejancic |
11.04.2011 17:58 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik botexag
(Poruka 21930)
probaj pretragu sa povratnom kartom sa fiksnim datumom povratka (koji ce ti propasti jer se ne vracas :naughty:)
|
Tacno je da sam dobio nekoliko pretnji da ce me zatvoriti cim se vratim za Srbiju i da me nece pustati dok mi ne propadne zelena karta, ali se ja ipak nadam da cu se vratiti u USA :grin:
Trazio sam povratnu kartu, probao sve pretrazivace i nisam nasao nista jeftinije od $1500. Sad su na redu agenti, pa cemo videti koliko jeftiniju ponudu ce oni naci...
|
Citat:
(Poruka 21932)
Tacno je da sam dobio nekoliko pretnji da ce me zatvoriti cim se vratim za Srbiju i da me nece pustati dok mi ne propadne zelena karta, ali se ja ipak nadam da cu se vratiti u USA :grin:
Trazio sam povratnu kartu, probao sve pretrazivace i nisam nasao nista jeftinije od $1500. Sad su na redu agenti, pa cemo videti koliko jeftiniju ponudu ce oni naci...
|
cekaj, da ja tebe nesto nisam razumeo?
beograd chicago, pocetak juna? (nisam sve postove citao, samo par zadnjih)
ako je tako, idi na lufthansa sajt, stavi da letis iz budimpeste i povratna karta na jesen (na pr. novembar (radni dan))
za tu razliku se vredi pomuciti do budimpeste
|
dejancic |
11.04.2011 18:07 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik botexag
(Poruka 21931)
evo kombinacije da razmislis
iz budimpeste poleces, na primer 8 jun. a vracas se sredinom novembra, do chicago 880 usd
jedno presedanje u nemackoj, luhthansa
iz bgd kombi do budimpeste oko 40 eur.
|
Isprobao licno, skroz ok stvar i zagarantovana usteda. Sada letim iz Chicago-a za Beograd i onda posle dve nedelje povratak. Dobio sam i ponudu za let do Madjarske od agenta, pa cu uskoro u zavisnosti od najboljeg termina odluciti koju ponudu da izaberem. Hvala na savetima :)
|
Momci mene zanima jedno info pitanje kratko ću u ovoj temi, jer vidim da razrađujete sve varijante i legalne i nelegalne :woohoo:
Dobiješ na lutriji i ideš u jednom pravcu prvi put a ponude ti povratnu kartu zato što je jeftinija od karte u jednom pravcu može li se ona na neki način iskoristiti, s obzirom da je uzeta samo kao jeftinija opcija putovanja a ne zato što treba?
Recimo kažu ubacićemo vam i povratnu kartu Newark-London da bi bila jeftinija opcija? Može li se nekom utrpati ta povratna karta putem interenta li je na neki pametan način iskoristiti?
|
dejancic |
11.04.2011 19:36 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik lenhi
(Poruka 21938)
Momci mene zanima jedno info pitanje kratko ću u ovoj temi, jer vidim da razrađujete sve varijante i legalne i nelegalne :woohoo:
Dobiješ na lutriji i ideš u jednom pravcu prvi put a ponude ti povratnu kartu zato što je jeftinija od karte u jednom pravcu može li se ona na neki način iskoristiti, s obzirom da je uzeta samo kao jeftinija opcija putovanja a ne zato što treba?
Recimo kažu ubacićemo vam i povratnu kartu Newark-London da bi bila jeftinija opcija? Može li se nekom utrpati ta povratna karta putem interenta li je na neki pametan način iskoristiti?
|
Moze je najnormalnije iskoristiti osoba na cije ime je karta. To sto su je agenti ubacili da bi dobio jeftiniju kartu ne umanjuje legitimnost tvoje povratne karte. Koristis je kao i bilo koju avio kartu.
|
Citat:
(Poruka 21939)
Moze je najnormalnije iskoristiti osoba na cije ime je karta. To sto su je agenti ubacili da bi dobio jeftiniju kartu ne umanjuje legitimnost tvoje povratne karte. Koristis je kao i bilo koju avio kartu.
|
...ama 'oce covek da je proda nekom jer se sam ne vraca pa da izvuce stetu. Ne znam koliko to moze da uspe, s obzirom na sve silne kontrole kroz koje moras da prodjes na putu do sedista u avionu. Cisto sumnjam da moze bez prepisivanja karte na ime toga koji putuje, a to opet kosta, tako da pojeo ćar vajdu. Zaboravi...
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 20:56. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.