| 

| Ivana505 | 19.12.2018 15:46 |  
 Cao ljudi,
 Ja sam poslala dokumente KCCDV kada su ih trazili, nakon cega sam dobila povratni mail da su prmili moja dokumenta i da ih razmatraju.
 Nakon toga nista. Proslo je mesec dana.
 Citam po forumu da su neki dobili drugi mail u kojem pise da je sve OK i da ce dobiti dalje instrukcije.

Da li znate nesto vise o tome?
 Malo sam se zabrinula :no:
 | 
	| 

| MilicaBB | 19.12.2018 15:51 |  

Citat: 

| 

Prvobitno poslao korisnik Ivana505
					(Poruka 74878)
				 Cao ljudi,
 Ja sam poslala dokumente KCCDV kada su ih trazili, nakon cega sam dobila povratni mail da su prmili moja dokumenta i da ih razmatraju.
 Citam po forumu da su neki dobili drugi mail u kojem pise da je sve OK i da ce dobiti dalje instrukcije.

|  Koji si CN... mozda su oni dobili povratni mail jer je njihov broj current :) | 
	| 

Citat: 

| 

(Poruka 74878)
				 Cao ljudi,

|  Mozda zato sto vas broj jos nije current, a i citala sam po ruskim forumima, na neki ljudi vec im je zakazan intervju a nikad nisu dobil taj email da su dokumenti ok. Mislim da nema razloga za zabrinutost. | 
	| 

Citat: 

| 

Prvobitno poslao korisnik ikac89
					(Poruka 74876)
				 Sa FB stranice.

Inače izašao je broj izdatih viza u novembru. U EU regionu izato je 1151 viza. Prošle godine u istom mesecu izdato je 1290, što znači da je opet i u ovom mesecu broj izdatih viza manji u odnosu na prošlu godinu.

Ono što je opet čudno, bar meni, je broj izdatih viza u Srbiji. U novembru je izdato samo 4 vize, što znači da je ukupno u prva dva meseca izdato samo 5 viza. Po mom mišljenju to je baš malo. Prošle godine u prva dva meseca u Srbiji je izdata 31 viza, tako da, razlika je baš velika.

|  Nemam FB. Je li to neka stara vest, odnosno, da li se odnosi na ovo el. Slanje dokumenata ili je opet

neka nova procedura? | 
	| 
 Danas su ovo objavili. Ja mislim da se odnosi na dokumente tj. da nije ništa novo u pitanju. 
	Citat: 

| 

Prvobitno poslao korisnik MilicaBB
					(Poruka 74877)
				 Hmm ovo bi trebalo da znaci da je prosle godine za DV2018 do broja 4500 izdato 2676 viza za EU a za DV2019 do broja 4400 izdato 1872 vize za EU... ispravite me ako gresim 
 |  Pa da. Ali kao što rekoh ne znam koliko su precizni ovi brojevi tj. broj izdatih viza u Srbiji izaziva sumnju. Na listi izvučenih sa foruma do 4*** ima 5 ljudi. Deluje mi neverovatno da nema još nekog van foruma, ali ko zna, možda je stvarno tako. Možda ima više ljudi u visokim brojevima. | 
	| 

| Ivana505 | 19.12.2018 22:12 |  
 Ja sam 11xxx. Bilo mi je cudno sto ne salju nista. Nadala sam se da ce intervju biti u februaru, ali izgleda da ce biti tek marta... | 
	| 
 Kad sam pročitao da je jedan član ovde napisao reč "opet" setio sam se da su ranije slali poštom dokumenta u KCC. Onda su uprostili proceduru, pa se sve radilo u ambasadama. Dakle, ovo sa DV-2019 nije nešto novo, već su se vratili na staro.
 Sećam se da me je drug koji je pre 5 godina dobio GC pitao zbog čega nisam poslao dokumente u KCC i šta čekam. Kad sam mu rekao da se više to ne radi, začudio se. Eto, sad se to vratilo, samo što se radi elektronski (koliko se sećam, on je slao običnom poštom). Uostalom pogledajte, ako vas ne mrzi, dobitnike pre DV2015, pa ćete videti.
 | 
	| 
 Ja znam da se slao ovaj DS260 obrazac (ili kako se već tada zvao) tj. da se popunjavao ručno i slao poštom, za dokumenta se ne sećam iskreno da su se slala. | 
	| 
 Moguće da sam nešto pomešao. Šta je, tu je. Držite se DV-2019. Svetlo na kraju tunela se vidi. :;D: | 
	| 
 Drustvo, samo da javim da mi je upravo stigao mail od KCC, vezano za dostavljanje dokumenata. Ja sam 18xxx | 
	| 

| Ivana505 | 21.12.2018 21:14 |  
 Hej,
 Takodje!
 Pise da je sve ok i da pratim visa bulletin.
 | 
	| 

Citat: 

| 

(Poruka 74899)
				 Hej,
 Takodje!
 Pise da je sve ok i da pratim visa bulletin.

|  Mislim da nismo dobili isti mail😁 Meni je stiglo obavestenje da treba da posaljem dokumenta. Ja tek treba da saljem | 
	| 

| Jocovics | 22.12.2018 16:35 |  

Citat: 

| 

Prvobitno poslao korisnik Gambler
					(Poruka 74898)
				 Drustvo, samo da javim da mi je upravo stigao mail od KCC, vezano za dostavljanje dokumenata. Ja sam 18xxx 
 |  Eeee pa super! Ovo uliva nadu! Mada mi tek sad nije nista jasno. Molim te javi kada te pozovu na intervju. | 
	| 

Citat: 

| 

Prvobitno poslao korisnik Jocovics
					(Poruka 74905)
				 Eeee pa super! Ovo uliva nadu! Mada mi tek sad nije nista jasno. Molim te javi kada te pozovu na intervju. 
 |  Naravno, mada ne verujem da ce biti pre Juna. Verovatno cete i vi dobiti uskoro ovaj mail. Mislim da to salju svima, bez obzira na broj, tako da se ja ne nadam nista. | 
	| 

| MilicaBB | 22.12.2018 23:54 |  

Citat: 

| 

(Poruka 74911)
				 Naravno, mada ne verujem da ce biti pre Juna. Verovatno cete i vi dobiti uskoro ovaj mail. Mislim da to salju svima, bez obzira na broj, tako da se ja ne nadam nista. 
 |  Sta znam meni taj mail uliva neku nadu ako nista drugo bar znaci da su obradili obrazac,ne gube vreme nesto bar rade 😂 :D | 
	| 
 Meni nista jos uvek nisu poslali, ja sam 17xxx Mada ja sam septembra tek popunio ds260, moguce zato.. | 
	| 
 Ja sam broj 13xxx i nisam jos primila mejl od KCC-a da posaljem dokumenta 🙄 Ds260 je poslat 29.maja | 
	| 

Citat: 

| 

Prvobitno poslao korisnik Alex92
					(Poruka 74914)
				 Ja sam broj 13xxx i nisam jos primila mejl od KCC-a da posaljem dokumenta 🙄 Ds260 je poslat 29.maja 
 |  Proveri jos jednom da li ti je tacna mail adresa koju si navela u DS260. Ja bih svakako poslao dokumenta u Januaru da sam 13xxx. Ti si u bulletin-u za April, najverovatnije. Ako ni tada ne odgovore ja bih pozvao KCC, za svaki slucaj. | 
	| 

Citat: 

| 

Prvobitno poslao korisnik MilicaBB
					(Poruka 74912)
				 Sta znam meni taj mail uliva neku nadu ako nista drugo bar znaci da su obradili obrazac,ne gube vreme nesto bar rade 😂 :D 
 |  Jeste lep osecaj kad vidis u inbox-u mail od KCC, pa makar i ovaj😁 i ja se nadam da ce biti sve ok. Treba stvarno da se dogodi cudo pa da ne stignem, ali prosla generacija se uverila da je pretpostavka majka svih zajeba😀, tako da ja cak i sa ovim brojem ne mogu skroz da se opustim. Daj boze da ovo malo ubrza od Marta pa da EU postane current. | 
	| 

| MilicaBB | 23.12.2018 09:46 |  

Citat: 

| 

(Poruka 74916)
				 Jeste lep osecaj kad vidis u inbox-u mail od KCC, pa makar i ovaj😁 i ja se nadam da ce biti sve ok. Treba stvarno da se dogodi cudo pa da ne stignem, ali prosla generacija se uverila da je pretpostavka majka svih zajeba😀, tako da ja cak i sa ovim brojem ne mogu skroz da se opustim. Daj boze da ovo malo ubrza od Marta pa da EU postane current. 
 |  Meni deluje da ima prostora da bude current.. sto zbog broja viza izdatih poslednja 2 meseca, zbog ove nove procedure, generalno jer je izvuceno samo 86.000 ljudi.. prostora mislim da ima samo da se ubrza malo :) | 
	| 
 Proverila e-mail u Ds260 i tacan je. Na taj e-mail sam i primila onaj confirmation kada sam zavrsila sa popunjavanjem Ds-a. Vec sam pocela da panicim malo :smrc: | 
	| 

Citat: 

| 

(Poruka 74918)
				 Proverila e-mail u Ds260 i tacan je. Na taj e-mail sam i primila onaj confirmation kada sam zavrsila sa popunjavanjem Ds-a. Vec sam pocela da panicim malo :smrc: 
 |  I ja mislim da treba poslati dokumente pre nego shto vash broj postaje current kako biste zapazili termin za intervju, iako niste dobili email.

A dali neko zna kako government shutdown utice na proces lutrije? Dali KCC radi dok shutdown traje? Ako ne, onda to bi znacilo vise odlaganja... | 
	| 

Citat: 

| 

(Poruka 74918)
				 Proverila e-mail u Ds260 i tacan je. Na taj e-mail sam i primila onaj confirmation kada sam zavrsila sa popunjavanjem Ds-a. Vec sam pocela da panicim malo :smrc: 
 |  Proveri SPAM folder, možda je tamo otišao. Čini mi se da su neki ljudi pisali da su im tamo završavali mailovi iz KCC-a. Ukoliko ga ni tamo nema imaš opciju ili da sama pošalješ dokumenta ili da kontaktiraš ove iz KCC-a i da pitaš u čemu je problem. | 
	| 
 Verujte mi da proveravam i spam i trash i sve redom :grin: Poslacu mejl pa cemo videti. Valjda ce sve biti ok
 | 
	| 
 Obavezno u mailu napiši puno ime i prezime, case number i datum rođenja. | 
	| 
 Mejl poslat, sve podatke sam navela sto je potrebno pa cemo videti sta kazu :) | 
	| 
 Zdravo. Ako mojot garanter ima promena na adresata na ziveenje, dali treba da pratam meil do  KCC ili da cekam do intervjuto pa promenata da se izvrsi vo ambasadata?Vi blagodaram
 | 
	| 
 Kcc mi je odgovorio na mejl koji sam slala vezano za to sto mi jos nisu trazili da posaljem dokumenta a uskoro ce moj broj stici na red:Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are currently processing.  Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.  Once the Kentucky Consular Center has finished processing your DS-260, you will receive an email from the Kentucky Consular Center giving you instructions to complete in order for your case to continue processing.
 | 
	| 
 Baš čudno, mada oni su poznati po botovskim odgovorima. Sačekaj još malo, pa ako ne stigne ništa, pošalji sama one dokumente koje svima traže tj. ja bih tako uradio. 
	Citat: 

| 

Prvobitno poslao korisnik eliko
					(Poruka 74919)
				 A dali neko zna kako government shutdown utice na proces lutrije? Dali KCC radi dok shutdown traje? Ako ne, onda to bi znacilo vise odlaganja... 
 |  Evo ovo je danas objavljeno na fb stranici ambasade..

Citat: 

| Consular Section - U.S. Embassy Belgrade, Serbia

FISKALNA BLOKADA VLADE SAD

Od 22. decembra Vlada Sjedinjenih Američkih Država je u fiskalnoj blokadi. Ambasada SAD u Beogradu će i dalje obavljati konzularne poslove, uključujući i pružanje usluga državljanima SAD kao i izdavanje viza. Zakazani termini razgovora za izdavanje viza, i dogovoreni termini za državljane SAD će se odvijati prema ustaljenom planu.

|  
Dakle, ambasada radi normalno, za KCC ne piše ništa. | 
	| 
 Užasna situacija. Naročito za one koji su izvučeni na DV-2019 | 
	| 
 Po onome sto sam ja procitao KCC bi trebalo da radi tokom government shutdown-a. Oni ne zavise direktno od budzeta vec se najvecim delom finansiraju od taksi koje naplacaju za svoje usluge. Evo dva linka gde mozete da procitate vise:https://travel.state.gov/content/tra...priations.html
https://lawandborder.com/government-...tion-agencies/ 
Blokada je pocela 20. a ja sam dobio mail od njih 21. tako da definitvno rade. Slicna situacija je bila i za proslu blokadu pocetkom godine (da ne citate sve, ono sto nas interesuje je Chapter 2, Odeljak 1, Clan C (koliko ja znam KCC ima svoju zgradu)). Evo linka ako nekog interesuje:
https://www.state.gov/m/2018/277533.htm 
I da malo su mi istrenirali zivce da sam dosao do toga da proveravam da li KCC ima zgradu ili su podstanari u nekoj drugoj vladinoj zgradi ali bilo bi mi dosadno u suprotnom. :D | 
	| 

| dobitnikDV | 28.12.2018 20:21 |  
 Danas sam dobio email iz KCC da proverim status moj broj.Kad se ulogiram na ceac.state, pise da iz KCC aplikacija je sada vo Skopje. No nigde nema termin oko intervju.
 Dali treba ja da ih kontaktiram (u ambasadi) oko tocno vreme intervjua ili naknadno cu me izvestiti oko to?

Za koliko vremena obicno zakazuju interjvu?
 | 
	| 
 Konecno dobivme data . Intervju na 12 fevruari. Se nadevam se ke pomine dobro. | 
	| 

| MilicaBB | 05.01.2019 20:39 |  
 Pojavila se jedna info na britovom forumu, nije jos proverena ali verovatno cemo znati vec sutra da li je to to.. neko je napisao u komentarima da ima podatke vezane za EU na osnovu CEAC provere statusa:
 INFO ON 5.01.19
 TOTAL CASES: 15170
 Max Case Nr.: 2019EU30717
 | 
	| 

| Jocovics | 08.01.2019 16:27 |  

Citat: 

| 

(Poruka 74911)
				 Naravno, mada ne verujem da ce biti pre Juna. Verovatno cete i vi dobiti uskoro ovaj mail. Mislim da to salju svima, bez obzira na broj, tako da se ja ne nadam nista. 
 |  Stigao mail od KCC-a da posaljemo skenirana dokumenta. :1072: | 
	| 
 Jocovics mi smo oko istog broja, ja jos nisam dobio mail, kako to da odjednom skoci na 21k? Cestitam :) | 
	| 
 Ja sam 13xxx i dalje nisam dobila mejl da saljem dokumenta 😤 Videla sam na Britovom forumu da se javilo jos 2-3 ljudi takodje eu13xxx da nisu primili mejl | 
	| 

| MilicaBB | 09.01.2019 16:58 |  
 Ja da sam na tvom mestu poslala bih sama dokumenta | 
	| 
 +1
 I ja bih poslao. Postoji realna šansa da taj broj bude u sledećem bulletinu tj. cut off-u i bolje da sama pošalješ, nego da ti ne zakažu intervju.
 | 
	| Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:27. |  | 
	Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.