![]() |
Sve je OK Tanja, adresa nije promenjena, samo je promenjen kompjuter na kom stoji ovaj sajt, sad je u Juti (Utah). :-)
|
Zdravo.Kao prvo zelim svima da vam cestitam Novogodisne i Bozicne praznici i zelim svima sve najbolje i dobro zdravje.Danas sam dobio pozivno pismo za intervju na 15 fevruar sada pocinjem sa skupjanje dokumenta nadam se da ce sve biti u redu na intervju u ambasadu. Zelim svima srecu i do kraj uspesno da zavrsimo ovo sto smo zapoceli.Tanja jas sum tuka zafaten so praznicive i sega pocvam so sobirajne so potrebnite dokumenti.
|
Goran ajde cestito sega so sreca vo ambasada daj boze sve da bide ok i site da zamineme , pisi ko ke ima nesto novo
SE nadevam deka denojve ke izvadat novi brojcina i ke me izraduvaat i mene POZDRAV |
prijavila sam se za program zelene karte i pri prvom prijavljivanju nisam platila kreditnom karticom ostavila
sam za kasnije . posle toga su me zvali svaki dan iz USFIC organization da dovršim svoju prijavu što sam i učinila - sada me zovu da bi mi poslali neke cd-ove na engleskom i španskom i formulare i neku brošuru i to traže da platim minimalno 400 eura , zanima me dali je to uobičajan deo procedure ili nešto drugo . Molim te da mi odgovoriš na to da bi znala šta dalje ? |
Zdravo Tatjana,
Nazalost, ne znam nista oko tih (nazovimo ih) "firmi" za prijavu na lutriju. Ako si procitala ovu stranicu kompletno (a najvazniji ti je sam uvod teksta), onda znas da se prijava na lutriju ne placa i da je sve besplatno. Ja sam se bar tako prijavio... Mozda je neko ko posecuje ovu temu isao preko tih tvojih na prijavu, pa mozda neko ima bolju informaciju. Moja preporuka je, naravno, ne placati nikome nista. Samo u ambasadi! ;-) |
Pozdrav svima intervju zakazan za 8 mart! sa srecu svima
|
@Goran!
Deneska se javivme ima izlezeno novi brojcina i ni kazaa deka intervjuto e za na 8 mart! Ako mojs ostaj mi broj na telefon za da se slusame vo vrska so dokumentite i do kade e rabotava! So sreca i se nadeva deka ke ja isturkame ok rabotava, uste nesto me interesira mi rece deka gi dobi vtorite dokumenti,kako pisuva vnatre vo vrska so lekarskite pregledi dali tie ti zakazuvaat termin za tamu ili ne? i kolku pisuva deka se placa vo ambasada? POZDRAV |
Bas mi e drago sto slusam dobra vest pisimi na mojot meil saro.v@hotmail.com od tvojot za da ti go kazam mojot broj ili ako sakas jas ke ti javam seisto
|
@Mikle!!!!!!
Mikle, ako jos pratis ovaj forum, molim te reci da li si na intervju nosio samo email kao garanciju ili jos nesto? Ja sam uspeo da nadjem ljude u USA koji ce mi poslati email, samo mi je bitno da znam da li je to dovoljno. |
@Marko
Pogledam blog s vremena na vreme da bih dao odgovor na pitanja, recimo kao sto je ovo tvoje :) Vidi ovako, bas kao sto sam i napisao, ja i moja supruga smo odneli A4 papir gde je nas prijatelj iz USA napisao da ce mu biti drago da nas ugosti kada budemo stigli tamo i da ce nam pruzati podrsku dok se ne snadjemo u americi (posao, stan itd). Na kraju je napisao svoje ime , adresu i telefone (mob i fixni) i da mogu uvek da nazovu ako imaju nekih dodatnih pitanja. Pismo je naravno bilo na engleskom. To nije bio e mail vec je on nama mailom poslao taj word dokument koji smo mi odstampali i odneli u ambasadu. Papir nije bio uopste niti potpisan niti overen u nekoj od njihovih institucija. Takodje, mi smo naveli njegovu adresu kao adresu za slanje green card-a. Pored toga, imali smo potvrdu od banke da na racunu imamo nesto para (nista preterano) kao finansijsku potporu . Nadam se da sam ti pomogao odgovorom. Pozdrav. |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 20:53. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.