Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sedmica
(Poruka 41786)
nisam neodgovoran,samo sam pun nekih obaveza,i malo neupucen jer se prvi put prijavljujem i odmah sam selektovan,tako da bi mi dobrodosla svakakva pomoc... poslao sam papire u Kentacky samo mi treba pomoc oko provere kad je intervju ako neko moze da mi da direktan link provere statusa intervjua posto na state.gov ne mogu da nadjem mnogo je veliki sajt,trazio sam satima i nikako da nadjem..
hvala unapred
|
Ti si jako nizak broj. Intervju si mozda cak i propustio (u najboljem slucaju intervju ti je u petak 1. novembra). To je po meni neodgovorno.
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/ Proveri na ovom sajtu, ako uopste imas sta da proveris. Tu pise za kada ti je (bio) zakazan intervju.
|
bozic.ns |
28.10.2013 23:02 |
Evo da se javim da ujutru idem na lekarski u Smiljanicevu, a prekosutra mi je intervju. Moram priznati da mi nije bas svejedno, ali se iskreno nadam da ce sve biti cista formalnost. Javljam se kad sve obavim da iznesem utiske.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik bozic.ns
(Poruka 41805)
Evo da se javim da ujutru idem na lekarski u Smiljanicevu, a prekosutra mi je intervju. Moram priznati da mi nije bas svejedno, ali se iskreno nadam da ce sve biti cista formalnost. Javljam se kad sve obavim da iznesem utiske.
|
Lekarski je formalnost i to prolazis bez vecih problema kao i mnogi pre tebe ako si zdravstveno OK :naughty: A sto se tice intervjua prekosutra tu ti zelim svu srecu ovog sveta, da prodje kako treba i da posle toga pozelenis kao ovaj smajli :==D:
|
bozic.ns drzimo ti palceve svi! Mene drma trema samo tako a imam jos dvadesetak dana do intervjua, mogu da zamislim kako je tebi.
Break a leg!
|
Inside@22 |
29.10.2013 09:21 |
Citat:
(Poruka 41805)
|
AJMOOOOOOO!! :grin:
samo hrabro... sve će proć u najboljem redu...
doć češ tamo, dat im pare, uzet pasoš s vizom i kovertu i kako bi reko kolega s foruma, otrovat se od alkohola :D :D
|
johnny_nyc |
29.10.2013 09:32 |
Citat:
(Poruka 41805)
|
sretno i svi držimo palčeve...:bravo: rekao bi bez stresa ali znam da to nije moguće :)
|
Green2014 |
29.10.2013 12:04 |
Upravo se vracam sa intervjua.. Pisem detaljnije kad stignem u toku dana
|
Nadam se da taj osmeh sve govori :) Sad ne moras ni da pises :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik IgorMAD
(Poruka 41817)
Nadam se da taj osmeh sve govori :) Sad ne moras ni da pises :)
|
Šta ne mora da piše, svi su pisali ima i on da piše:grin::grin: što bi rekli "od A do Ž", čekamo :grin::grin:
Mi smo sutra na ljekarskom...
|
johnny_nyc |
29.10.2013 17:14 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik via
(Poruka 41818)
Šta ne mora da piše, svi su pisali ima i on da piše:grin::grin: što bi rekli "od A do Ž", čekamo :grin::grin:
Mi smo sutra na ljekarskom...
|
via i vi brojite sitno...neka vam brzo prođe to vrijeme...:)
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:36. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.